Slajmi130 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu https://extraswiecie.pl/wiadomosci/bron-i-amunicja-w-szpitalu-natrafiono-na-nie-przypadkiem-zdjecia/
sebek1974 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Fajny Schmeisser, trochę wilgoci dostał ale po oczyszczeniu będzie jeszcze użyteczny no chyba że pójdzie do huty.
Czlowieksniegu Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu "...ustalić, dlaczego i przez kogo zostały ukryte w budynku...." Kto mieszka w Polsce, w cyrku się nie śmieje.
bjar_1 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 59 minut temu, sebek1974 napisał: no chyba że pójdzie do huty. No na pewno.
fala Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) 9 godzin temu, sebek1974 napisał: Fajny Schmeisser, trochę wilgoci dostał ale po oczyszczeniu będzie jeszcze użyteczny no chyba że pójdzie do huty. Taa, szmajser. To ty MP-40 na oczy nie widziałeś. Sorry ale wkurwia mnie "nie wiem ale się wypowiem. To jest Schmaisser MP-41 A to jest MP -40 Edytowane 6 godzin temu przez fala
bjar_1 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Pewnie koledze w mowie potocznej chodziło. Zdjęcia dla potomnych.
fala Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowane) 13 minut temu, bjar_1 napisał: Pewnie koledze w mowie potocznej chodziło. Względem Maschinenpistole 40 nie akceptuję żadnych tłumaczeń, za długo jest "po wojnie" aby się nie nauczyli. W życiu bym nie zgłosił takiej znajdki, spała by pod moim łóżkiem. Edytowane 5 godzin temu przez fala 1
sebek1974 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Wiadomo że niemiecki konstruktor Schmeisser stworzył tylko magazynek do tej spluwę co nie zmienia faktu że samą spluwę MP40 nazywa się potocznie Schmeisserem. No i potwierdza się moja teoria że najlepsze fanty leżą na strychu.
fala Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowane) 39 minut temu, sebek1974 napisał: Wiadomo że niemiecki konstruktor Schmeisser stworzył tylko magazynek do tej spluwę co nie zmienia faktu że samą spluwę MP40 nazywa się potocznie Schmeisserem. No i potwierdza się moja teoria że najlepsze fanty leżą na strychu. potocznie to mogę cię nazwać.... cymbałem. Edytowane 5 godzin temu przez fala
fala Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Panie i Panowie... Panie, tu jest akt profanacji.... ścigaj pan z urzędu.
Rekomendowane odpowiedzi