kazioW24 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Wie ktoś z jakiej okazji to wydali, w necie nic nie można wyszukać o nim,dzięki. Cytuj
0 mensguth6 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Wszystko masz na okładzinie. Podpowiem- stocznia. Cytuj
0 sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Nie wiedziałem że Szwajcarzy mają dostęp do morza, no cóż człowiek się całe życie uczy.:( Cytuj
0 mensguth6 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 7 godzin temu, canabis.dw napisał: scyzoryk fajny, ale ubot to nie jest na pewno I tu się mylisz. Cytuj
0 mensguth6 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 31 minut temu, sebek1974 napisał: Nie wiedziałem że Szwajcarzy mają dostęp do morza, no cóż człowiek się całe życie uczy.:( To jeszcze dużo nauki przed tobą( zlecenia zewnętrzne ) :) Cytuj
0 toyotomi Napisano %s o %s Napisano %s o %s Czołem Waszmościom. 2 godziny temu, mensguth6 napisał: zlecenia zewnętrzne Jak najbardziej - dla stoczni - Howaldtswerke-Deutsche Werft (HDW) - z Kilonii. Przed rokiem 2012, kiedy to stocznia zmieniła nazwę na - ThyssenKrupp Marine Systems GmbH (TKMS) pzdr. stani Cytuj
0 Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 10 godzin temu, kazioW24 napisał: ...w necie nic nie można wyszukać o nim... Jak o tysiącach takich Victorinoxów robionych przez tysiące światowych firm na upominki dla pracowników, współpracowników, kooperantów itp. Nie ma siły, żeby ktoś to kiedykolwiek skatalogował. Też mam takiego upominkowego Victorinoxa, którego dostałem od firmy, która robi pewną najdoskonalszą na świecie maszynę do jednego z procesów technologicznych wojskowych półprzewodników. I oczywiście scyzoryk ma logotyp tej firmy. Cytuj
0 Spirit of Warsaw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 11 godzin temu, kazioW24 napisał: Wie ktoś z jakiej okazji to wydali, w necie nic nie można wyszukać o nim, dzięki. Typ 214 Cytuj
0 mensguth6 Napisano wczoraj o 07:57 Napisano wczoraj o 07:57 Dodam tylko że firma Victorinox nie umieszcza swojego logo na zleceniach zewnetrznych jak i dla armii różnych krajów. Jedyne syg. są na ostrzu. Cytuj
0 kazioW24 Napisano wczoraj o 08:34 Autor Napisano wczoraj o 08:34 Dzięki czyli pamiątkowy z okazji wprowadzenia przez stocznię nowego typu okrętów podwodnych. Cytuj
0 Spirit of Warsaw Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu A zapomniałem, polecam: https://www.knivesandtools.pl/pl/pt/-olej-konserwacyjny-victorinox-multi-tool-oil-10-ml-43302.htm albo zamiennik np. https://allegro.pl/oferta/olej-wazelinowy-do-maszyn-do-szycia-oliwiarka-16028422550?reco_id=a512560a-810f-11f0-9127-82acd85a40e2&sid=1147bbb04b955b96a226cab2e664258d9124ef0862320b2d7366fdd6604cf017 Cytuj
Pytanie
kazioW24
Wie ktoś z jakiej okazji to wydali, w necie nic nie można wyszukać o nim,dzięki.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi