bodziu000000 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu PiS kusi PSL. Za propozycją ma stać administracja Donalda Trumpa
Czlowieksniegu Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: Se może narzucać - Myk polega na tym, że takie działania nie są czymś nowym, a wręcz świecką tradycją z ostatnich kilku lat. Dwa- efekty takiego nacisku można na przykładach podać. Trzy- intensywność będzie "tylko" rosła, patrząc na plany i zakres zmienianych/tworzonych przepisów. Cztery, chyba najgorsze, ma świadomość, że idzie po swoje i odniesie sukces.
Jedburgh_Ops Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, karpik napisał: Olał bym tę farsę ciepłą herbatką, gdyby ten pomarańczowy zdrajca miał jakieś zasługi dla naszego bezpieczeństwa... Doradzam obserwowanie czasu integracji przez Amerykanów AIM-9X, a przede wszystkim AIM-120 z tak zwanym FA-50PL. Wiele krzynek piwa i kontenerów chipsów będzie potrzebne do kibicowania. A najlepiej wyłączenie kalendarza w komórce, żeby się nie stresować.
Jedburgh_Ops Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, bodziu000000 napisał: Niestety - bardzo to przykre, ale Tusk został po prostu zmuszony do tego, aby przemówić jak do ambasadora ZSRR w Polsce Stanisława Antonowicza Piłotowicza.
karpik Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu Mam trochę medali. Wyślę mu coś za te zasługi...
mensguth6 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu ale amerykański szczurek ujada Będzie fajna checa. Lecę po popcorn i pifko. Co chwila nowe fakty
Jedburgh_Ops Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 53 minuty temu, karpik napisał: Mam trochę medali. Wyślę mu coś za te zasługi... I to jest Karpiku dobry pomysł. Ta pomarańczowa łachudra do zeszłego tygodnia publicznie klęła się na wszystkie świętości, że nigdy w życiu nie latała prywatnym samolotem „Lolita Express”, czyli Boeingiem 727-100 tego żydowskiego śmiecia Epsteina. Dziś - po ujawnieniu zaledwie ~50% kwitów Epsteina - wiadomo już, że łapserdak latał tym samolotem minimum osiem razy, A tym samolotem latało się tylko w dwóch celach - albo na imprezę pedofilską lub na imprezę z prostytutkami w rodzaju nielegalnie przebywającej na terenie USA Melaniji Knavs i innymi prostytutkami z demoludów; albo ewentualnie powracając z takich imprez. Taka jest „wiarygodność” tej pomarańczowej łachudry. Za odwagę w tych kłamstwach faktycznie należy się łachudrze jakiś medal.
Czlowieksniegu Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu "Szanowny panie premierze, zakładam, że pana przemyślana i dobrze sformułowana wiadomość została do mnie wysłana przez pomyłkę, ponieważ z pewnością miał pan ją na myśli, pisząc do marszałka Sejmu Włodzimierza Czarzastego, którego nikczemne, lekceważące i obraźliwe komentarze na temat prezydenta Trumpa mogły potencjalnie zaszkodzić pana rządowi" — napisał Thomas Rose. To co? Czekamy, którzy wejdą aż tak głęboko, że ledwo podeszwy butów będzie widać? Ale prośba- bez robienie imiennej czy partyjnej listy, sam fakt. PS Pomijając, że popieram Czarzastego, to dość oczywisty wydaje się gry-plan na najbliższe miesiące :-)
karpik Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu (edytowane) 14 minut temu, Czlowieksniegu napisał: "Szanowny panie premierze, zakładam, że pana przemyślana i dobrze sformułowana wiadomość została do mnie wysłana przez pomyłkę, ponieważ z pewnością miał pan ją na myśli, pisząc do marszałka Sejmu Włodzimierza Czarzastego, którego nikczemne, lekceważące i obraźliwe komentarze na temat prezydenta Trumpa mogły potencjalnie zaszkodzić pana rządowi" — napisał Thomas Rose. To co? Czekamy, którzy wejdą aż tak głęboko, że ledwo podeszwy butów będzie widać? Ale prośba- bez robienie imiennej czy partyjnej listy, sam fakt. PS Pomijając, że popieram Czarzastego, to dość oczywisty wydaje się gry-plan na najbliższe miesiące :-) Tak jak pisałem. Test na absolutne posłuszeństwo w absurdalnym temacie i konsekwencje. Innej odpowiedzi spodziewać się nie mogli. Wszystko zgodnie z planem. Teraz mogą się usy zastawiać "bezprecedensowym atakiem", a resztę zrobi wewnętrzna opcja targowicka. Amerykański sen czeka aparatczyków, a ruski mir polskie społeczeństwo. Edytowane 4 godziny temu przez karpik
Jedburgh_Ops Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) 23 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: To co? Czekamy... A jak najbardziej czekamy - na dzień dobry na przyłączenie się Polski do europejskiej (już działającej) inicjatywy ograniczenia kowbojom dostępu do informacji wywiadowczych. BEZ STRACHU. Mamy, Polska, w tej chwili więcej satelitów szpiegowskich (i to SARowskich) niż FR. Edytowane 4 godziny temu przez Jedburgh_Ops
Czlowieksniegu Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jedburgh_Ops napisał: A jak najbardziej czekamy Ja o tej, patrząc na Twój pomysł, przeciwnej stronie myślałem... Że będą było oczywiste i już mamy całkiem sporo przykładów we wpisach i wypowiedziach.
bodziu000000 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Szkoda, że RBN 11 lutego nie będzie transmitowany, bo widownię miałby milionową? Czarzasty z Tuskiem będą mieli jazdę batyrowi saszetek zabraknie
Jedburgh_Ops Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Masz Bodziu rację. To, co się szykuje 11 bm. w RBN przebiłoby transmitowany w kinach Sejmflix z udziałem groteskowego o.m.c. dominikanina Hołowni. Nałroki z niewłaściwym misiem zadarł... :-)
Erih Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Nie lubię popcornu. Jutro trzeba kupić nachosy, kabanosy i oliwki na weekend. I śmierdzący włoski ser. I dużą Pliskę z tych lepszych, bo bez pał litra nie razbieriosz. I co najmniej 2 oryginalne bagietki! Edytowane 1 godzinę temu przez Erih
bodziu000000 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Edytowane 1 godzinę temu przez bodziu000000
Rekomendowane odpowiedzi