Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał:

To, że padło na H., to w pewien sposób przypadek...

Przypadek, gdzie trafił swój na swego, czyli lewicowi popaprańcy, którym Palestyńczycy/Gaza* przykryły Hamas z okolicami vs DT, który jak to ma w zwyczaju wali na oślep, a najłatwiejszym dla niego pomysłem jest obcięcie funduszy, aby H. próbować głodem zmorzyć.

Równie dobrze mogło trafić na dowolnie inną instytucję.

* o dziejącym się tam ludobójstwie nawet nie "warto" dyskutować, bo to jak spieranie się, czy 2+2=4

Że lewactwo na Harvardzie jest unikatowej miary to wiadomo, ale mimo wszystko - zagłodzić ich metodami jak z KL-u...?

Napisano
4 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał:

Żeby tu do nas dolecieć to - wg wymagań czerwonoczapkowego prymitywa - coś będą musieli powiedzieć swoim narodowym US pogranicznikom. I tu interesujące mnie pytanie: Czy będą musieli powiedzieć do kogo lecą, podać ich personalia, podać ich nicki w mediach społecznościowych, a następnie, co osoby z tych nicków piszą o czerwonoczapkowym prymitywie?

Coś chyba nie na czasie jesteś, wylatując z US nie ma żadnego przepytywania dokąd i po co leciesz bo im to lotto, jest odprawa bagażowa i kontrola bezpieczeństwa.

Napisano (edytowane)
44 minuty temu, fala napisał:

Coś chyba nie na czasie jesteś, wylatując z US nie ma żadnego przepytywania dokąd i po co leciesz bo im to lotto, jest odprawa bagażowa i kontrola bezpieczeństwa.

Nie tyle nie jestem na czasie, co przede wszystkim siupy sobie robię z czerwonoczapkowego. Dlatego czekam, kiedy inwigilacja będzie dwukierunkowa - dla wjeżdżających do USA (i czy są prawomyślni wobec MAGA) oraz dla wyjeżdżających, czy aby nie mają powiązań z nieprawomyślnymi wobec MAGA.

Edytowane przez Jedburgh_Ops
Napisano
12 minut temu, Jedburgh_Ops napisał:

Nie tyle nie jestem na czasie, co przede wszystkim siupy sobie robię z czerwonoczapkowego. Dlatego czekam, kiedy inwigilacja będzie dwukierunkowa - dla wjeżdżających do USA (i czy są prawomyślni wobec MAGA) oraz dla wyjeżdżających, czy aby nie mają powiązań z nieprawomyślnymi wobec MAGA.

Wybrnąłeś mistrzowsko.

Napisano
3 godziny temu, karpik napisał:

Tak, żeby mnie nie korciło jechać do hameryki przez 5 lat...

C6uoKFOPGMkB0Kbs3zRjxqOJn277skeh.jpg

Ale popatrz na właśnie zakończony szczyt NATO i jak pomógł wrzask tego małego knypka w lewym dolnym rogu „Gdzie garnitur?!

image.thumb.jpeg.544ca45c8207a7e37b302c6bc062cdb7.jpeg