Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
2 godziny temu, bodziu000000 napisał:

Coraz częściej i coraz więcej osób nie boi się definiowania zawodu tej osoby. Zgodnie ze stanem faktycznym, bo tu się nie da dorobić ideologii do faktu.

Edytowane przez Jedburgh_Ops
Napisano
2 minuty temu, pawel_breslau napisał:

Prezydent USA Donald

Ale... kogo zaskoczył?

Pytam, bo widać autorowi artykułu uciekło, że John Coale, czyli doradca DT ds Białorusi w samych superlatywach się o Łukaszence wypowiada, w grudniu 2025, w ramach negocjacji dotyczących więźniów politycznych, Waszyngton zniósł część sankcji wobec Białorusi.

Pomijam, stan umysłu DT...

Napisano

Napisałem ja, napisał bodziu...

A teraz napisał Trump

"STANY ZJEDNOCZONE AMERYKI NIGDY NIE POZWOLĄ RADYKALNIE LEWICOWEJ (...) FIRMIE DYKTOWAĆ, JAK NASZE WIELKIE WOJSKO WALCZY I WYGRYWA WOJNY! Ta decyzja należy do WASZEGO DOWÓDCY NACZELNEGO i wspaniałych przywódców, których mianuję do kierowania naszymi siłami zbrojnymi" - napisał Trump w swoim profilu Truth Social.

"Lewicowi wariaci z Anthropic popełnili KATASTROFALNY BŁĄD, próbując SZANTAŻOWAĆ Departament Wojny i zmusić go do przestrzegania ICH REGULAMINU UŻYTKU zamiast naszej Konstytucji. Ich egoizm naraża ŻYCIE AMERYKANÓW, nasze wojska i nasze bezpieczeństwo narodowe na niebezpieczeństwo" - dodał.

Napisano
5 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Napisałem ja, napisał bodziu...

A teraz napisał Trump

"STANY ZJEDNOCZONE AMERYKI NIGDY NIE POZWOLĄ RADYKALNIE LEWICOWEJ (...) FIRMIE DYKTOWAĆ, JAK NASZE WIELKIE WOJSKO WALCZY I WYGRYWA WOJNY! Ta decyzja należy do WASZEGO DOWÓDCY NACZELNEGO i wspaniałych przywódców, których mianuję do kierowania naszymi siłami zbrojnymi" - napisał Trump w swoim profilu Truth Social.

"Lewicowi wariaci z Anthropic popełnili KATASTROFALNY BŁĄD, próbując SZANTAŻOWAĆ Departament Wojny i zmusić go do przestrzegania ICH REGULAMINU UŻYTKU zamiast naszej Konstytucji. Ich egoizm naraża ŻYCIE AMERYKANÓW, nasze wojska i nasze bezpieczeństwo narodowe na niebezpieczeństwo" - dodał.

Niemożliwe. Wielbiciel dyktatury chce sterować ręcznie prywatnymi firmami? Potrzymaj mi indeksy. Do zobaczenia przy słupkach na koniec roku.