karpik Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Niech ktoś napisze, że to jakaś manipulacja lub ejaj... RnG7v7Fu3w8gUkGzBsqJUjjK3lnBTz4u.mp4
szutnik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 21 minut temu, karpik napisał: Niech ktoś napisze, że to jakaś manipulacja lub ejaj... RnG7v7Fu3w8gUkGzBsqJUjjK3lnBTz4u.mp4 Ale co Cię dziwi? Stan umysłu? Niegramatyczny bełkot? Czy może kolejne bezsensowne oświadczenie z doopy wzięte ?
karpik Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Ehh. Czy tylko mi ostatnio chodzi po głowie hasło... " Obyś żył w ciekawych czasach"?
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s @fala Wy tam Fala szykujcie się z dobrą partyzantką dobrze wyposażoną w osobisty kamuflaż multispektralny, żeby Was US drony z termowizją nie wykrywały. Kiedyś de Gaulle przyjechał do Kanady i wrzeszczał „Niech żyje wolny Quebec!”. Teraz pomarańczowy prymityw wspiera separatystów niepodległej Alberty i znowu pitoli o anschlussie Kanady.
karpik Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Czy można być głupszym? Jutro wam udowodnię, że można. I pojutrze... "Trump o Grenlandii: „To, że 500 lat temu wylądowali tam łodzią, nie znaczy, że ta ziemia należy do nich”"
pawel_breslau Napisano %s o %s Napisano %s o %s Uuuuu, dalej grubo — Zrobimy coś z Grenlandią, czy im się to podoba, czy nie, bo jeśli tego nie zrobimy, Rosja albo Chiny przejmą Grenlandię. Jeśli nie zrobimy tego po dobroci, zrobimy to w trudniejszy sposób — powiedział Trump podczas spotkania w Białym Domu na temat przyszłości wenezuelskiego sektora naftowego. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/stanowcze-slowa-donalda-trumpa-pozyskamy-grenlandie-po-dobroci-lub-w-inny-sposob/l8bwy2q?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg
fala Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowane) 9 godzin temu, bodziu000000 napisał: jak to z narcyzami bywa... ciekawe dokąd ucieknie ten zjeb po listopadzie. Do Putina, samobój, czy zakład dla psychicznie chorych? Edytowane 14 godzin temu przez fala
fala Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu W dniu 9.01.2026 o 08:50, Jedburgh_Ops napisał: @fala Wy tam Fala szykujcie się z dobrą partyzantką dobrze wyposażoną w osobisty kamuflaż multispektralny, żeby Was US drony z termowizją nie wykrywały. Kiedyś de Gaulle przyjechał do Kanady i wrzeszczał „Niech żyje wolny Quebec!”. Teraz pomarańczowy prymityw wspiera separatystów niepodległej Alberty i znowu pitoli o anschlussie Kanady. Pani Danielle Smith marzy się zrobienie loda orange baboon, ale to nie przejdzie. Ileż to razy za mojego życia Quebecos już, już w referendum tworzyli niezależne państwo, i jak co do czego to ogon pod siebie.
bodziu000000 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 21 godzin temu, pawel_breslau napisał: Uuuuu, dalej grubo — Zrobimy coś z Grenlandią, czy im się to podoba, czy nie, bo jeśli tego nie zrobimy, Rosja albo Chiny przejmą Grenlandię. Jeśli nie zrobimy tego po dobroci, zrobimy to w trudniejszy sposób — powiedział Trump podczas spotkania w Białym Domu na temat przyszłości wenezuelskiego sektora naftowego. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/stanowcze-slowa-donalda-trumpa-pozyskamy-grenlandie-po-dobroci-lub-w-inny-sposob/l8bwy2q?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg 1
fala Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, bodziu000000 napisał: Z psycholami to nic nigdy nie wiadomo, Kiedy 25 lat temu lądowałem w kanadzie to myślalem iż jest to NAJBEZPIECZNIEJSZE miejsce do życia, dziś mam niejakie wątpliwości.
canabis.dw Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowane) 5 minut temu, fala napisał: Z psycholami to nic nigdy nie wiadomo, Kiedy 25 lat temu lądowałem w kanadzie to myślalem iż jest to NAJBEZPIECZNIEJSZE miejsce do życia, dziś mam niejakie wątpliwości. Nadal masz chyba większe szanse, że zje Cię tam niedzwiedz, niż że USA was zaatakują :) w czym zresztą problem, wracaj do kraju przodkow! na ojczyzny łono! A nie gdzieś się włóczysz Edytowane 10 godzin temu przez canabis.dw
fala Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, canabis.dw napisał: Nadal masz chyba większe szanse, że zje Cię tam niedzwiedz, niż że USA was zaatakują :) w czym zresztą problem, wracaj do kraju przodkow! na ojczyzny łono! A nie gdzieś się włóczysz W wieku emerytalnym zaczynać z nowymi wariatami? nie te lata , nie te siły.
canabis.dw Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowane) 26 minut temu, fala napisał: W wieku emerytalnym zaczynać z nowymi wariatami? nie te lata , nie te siły. Nie wiesz co tracisz! Na zachęte napiszę tylko, że jak Cie nie było to nam tu globalne ocieplenie morze nasze ociepliło i to nie byłaby jedyna rzecz, którą byś się pewnie zdziwił! I po tylu latach urząd skarbowy cały czas tu na Ciebie wiernie czeka Edytowane 7 godzin temu przez canabis.dw
fala Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) 48 minut temu, canabis.dw napisał: Nie wiesz co tracisz! Na zachęte napiszę tylko, że jak Cie nie było to nam tu globalne ocieplenie morze nasze ociepliło i to nie byłaby jedyna rzecz, którą byś się pewnie zdziwił! I po tylu latach urząd skarbowy cały czas tu na Ciebie wiernie czeka US mi lotto, mamy umowę o unikaniu podwójnego opodatkowania, moje obawy wzbudzają natomiast perspektywy wizyt w różnych urzędach , bo jak sobie wspomnę konieczność załatwienia czegokolwiek a tu okazuje się iż ważna persona jest na: urlopie, chorobowym , podróży służbowej, i jest ona w swoich kompetencjach niezastąpiona to na takie dictum opanowywała mnie chęć mordu na wszystkich w budynku tejże ważnej instytucji. Dlatego to zawsze w takich wizytach towarzyszyla mi moja osobista lepsza połowa która moje mordercze zapędy łagodziła, czy coś się zmieniło w tej materii? Edytowane 6 godzin temu przez fala
canabis.dw Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 39 minut temu, fala napisał: US mi lotto, mamy umowę o unikaniu podwójnego opodatkowania, moje obawy wzbudzają natomiast perspektywy wizyt w różnych urzędach , bo jak sobie wspomnę konieczność załatwienia czegokolwiek a tu okazuje się iż ważna persona jest na: urlopie, chorobowym , podróży służbowej, i jest ona w swoich kompetencjach niezastąpiona to na takie dictum opanowywała mnie chęć mordu na wszystkich w budynku tejże ważnej instytucji. Dlatego to zawsze w takich wizytach towarzyszyla mi moja osobista lepsza połowa która moje mordercze zapędy łagodziła, czy coś się zmieniło w tej materii? Ale Bałtyk na prawdę jest trochę cieplejszy
karpik Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, canabis.dw napisał: Ale Bałtyk na prawdę jest trochę cieplejszy Tak dla potwierdzenia:
Rekomendowane odpowiedzi