Czlowieksniegu Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 42 minuty temu, pawel_breslau napisał: I faktycznie, zniknęły moje Temat już nie raz, nie dwa był przerabiany. Nie wiem, jak Wy, ale mam życie rodzinne, zawodowe, itp, itd- nie jestem 24/7/365 na Forum. Jeśli "coś" mi uciekło z wpisów- wrzuć na priv. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 12 minut temu, bodziu000000 napisał: Wychodziłoby na to, że to my ubiliśmy dzikim AWACSa (tyle że ukraińska ręka nacisnęła cyngiel, a może nie ukraińska?), bo ten filmik reklamował ten fakt. Jeśli to nie fejkowe informacje, i jedna, i druga. Cytuj
karpik Napisano wczoraj o 09:26 Napisano wczoraj o 09:26 Porcja do przepakowania. VID_20250515_112403_036.mp4 Cytuj
karpik Napisano wczoraj o 09:30 Napisano wczoraj o 09:30 Red Bull go nie weźmie do ekipy. VID_20250515_112928_945.mp4 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 09:46 Napisano wczoraj o 09:46 18 minut temu, karpik napisał: Porcja do przepakowania. VID_20250515_112403_036.mp4 Muszą to być kadry narodowe Dagestanu, Buriacji i Kałmucji, bo takiej ciemnoty w Moskwie czy Petersburgu by nie było. Inna sprawa, że mięsa z tych dwóch miast putler nie pobiera, a w każdym razie w stopniu mikroskopijnym, żeby mu się dwie najważniejsze wielkomiejskie „elity” nie buntowały. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 56 minut temu, bodziu000000 napisał: To oczywiście nie do Ukraińców, ale niedobrze się robi od widoku tego płatowca ręcznie dobijanego/formowanego finalnie młotkiem drewnianym albo gumowym (jak to w ślusarstwie i blacharstwie), żeby blachy przylegały do wręg i podłużnic. Można sobie porównać jakie staranne są płatowce np. P-51 albo Spitfire'a z tym dziadostwem widocznym na zdjęciu. Świat już zresztą obśmiał „jakość” płatowca w ruskim myśliwcu „5. generacji” Su-57, bo ktoś zrobił zdjęcia makro tej blacharki jak z picerni samochodowej. Cytuj
bjar_1 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Ostatnio miałem przyjemność z różnymi blachami z Jak-3 - normalnie kosmos jak oni to łączyli. Jak widać czerpią z tradycji do tej pory. Cytuj
beaviso Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał: To oczywiście nie do Ukraińców, ale niedobrze się robi od widoku tego płatowca ręcznie dobijanego/formowanego finalnie młotkiem drewnianym albo gumowym (jak to w ślusarstwie i blacharstwie), żeby blachy przylegały do wręg i podłużnic. Można sobie porównać jakie staranne są płatowce np. P-51 albo Spitfire'a z tym dziadostwem widocznym na zdjęciu. Świat już zresztą obśmiał „jakość” płatowca w ruskim myśliwcu „5. generacji” Su-57, bo ktoś zrobił zdjęcia makro tej blacharki jak z picerni samochodowej. Nie znasz się. Przez to MiG "lepiej ima się powietrza". Mnie na tym zdjęciu bardziej interesuje klasyczny lotniczy zegarek, może jakiś stary niemiecki Hanhart albo LACO? :) Naziści! A co do fotki z przedwczoraj - wg mnie to raczej jednak 9.13, ten garbik jest cokolwiek długi i wyraźny aż do miejsca między usterzeniem pionowym. Poza tym - szkoda pary na przemalowanie. No i w ogóle mam dziwne wrażenie, że to nie jest fotografia, ale screenshot z jakiegoś symulatora, zaś na MiGa nałożono w nim ładną "skórkę". Tło w postaci rozmazanego nieba typowe dla takich fake'ów, no i samo ujęcie też dziwne - jak miałoby powstać bez specjalnej sesji A2A? M. Edytowane 19 godzin temu przez beaviso Cytuj
Cronos Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 7 minut temu, M81 napisał: Słyszałeś takie pojęcie jak "czarna propaganda"? Pierwsze zdanie pana Słowika mi wystarczy. Cytuj
MarekA Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 30 minut temu, M81 napisał: Jaki jest związek z wojną w Ukrainie? Cytuj
bjar_1 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu M81 - no ja wiem, że tęczowy Rafał to szemrana postać (podobnie jak Twój ulubiony kandydat obatelski), no ale jednak przydały by się jakieś dowody. Pan Jadczak już kiedyś szczekał na Wisłę Kraków, a później różne rzeczy odszczekiwał https://transfery.info/aktualnosci/szymon-jadczak-przeprasza-wisle-krakow-tym-razem-publikacja-okazala-sie-pochopna/193073 Tak bardzo wierzysz dziennikarzynom? Przecież to największe gnidy po politykach. Cytuj
M81 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Można nie lubić Jadczaka jednak innym autorem jest Patryk Słowik a ogromna rolę w zdemaskowaniu Kocjana i spółki odegrał Wojciech Mucha. Najprawdopodobniej to jego publikacja spowodowała, że trzynastogrudniowcy wpadliw panikę i podjęli próbę odcięcia się od Akcji. W tej chwili możemy śledzić teorie, według których za Kocjanem stoją oczywiście Rosjanie i ...USA. Inna sprawa to rola jaką w tej historii odegrał NASK, wygląda na to, że udało się zniszczyć kolejną instytucję. Cytuj
bjar_1 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Ten Słowik to tez niezłe bzdety wypisuje, z tego co widzę. Jak te reklamy miały by wpływać na wynik? Każdy bajki wkleja, a decyzję i tak ludzie podejmują. To nie fałszowanie przy urnach, jak kiedyś w DPS-ach ;) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi