Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• bodziu000000

3050

• Jedburgh_Ops

1910

• karpik

1763

• MarekA

1258

Napisano
18 minut temu, bjar_1 napisał:

Też nie używam, oglądam tylko. Kacap ucieka pośród trupów, może dlatego zablokowane.

Pewnie tak.

Napisano

Wracając do SAFE. Nawrocki nie może pozostawić tej wypowiedzi Sikorskiego bez odpowiedzi. To by oznaczało przyznania się że jest zdrajcą i kłamcą. Jeśli skieruje sprawę do sądu i sąd stwierdzi że oskarżenie Sikorskiego o zniesławienie jest bezpodstawne, będzie jeszcze gorzej: to będzie oficjalne uznanie Nawrockiego za zdrajcę i kłamce.

Napisano

"Inna kwestia, to pytanie kim jest Polska dla Litwy, skoro jedna z naszych jednostek ma jako patrona mjr. Łupaszkę? Dla mnie osobiście to nie problem, bo wiem dlaczego go wybrano i nie przeciwko:"

Napisano
16 godzin temu, szutnik napisał:

Jak Ty pięknie bredzisz o wspólnocie😂 . Zadziwiające ,że zawsze to słyszę, gdy ktoś chce mnie wyrolować.

Bardzo słuszne odczucia- to był cytat z Toma KRUSa😂

• Tak trzymać 1
Napisano
W dniu 29.05.2026 o 23:39, bodziu000000 napisał:

Pewnie w Korei ci powiedzą

Tak jest fake news po koreańsku😄

가짜 뉴
Napisano

Rosja ustami rzecznika Kremla Dmitrija Pieskowa odrzuciła zarzuty Ursuli von der Leyen o przekroczenie "czerwonych linii", twierdząc, że państwa, które dbają o to, by wojna w Ukrainie trwała, "nie powinny mówić o żadnych czerwonych liniach".

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/dmitrij-pieskow-odpowiada-ursuli-von-der-leyen-przekroczyli-wszystko/rx4yp7r?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg

Napisano

"...czas normalizacji na 30 dni..."

Czas normalizacji, czyli po prostu całkiem zabraknie paliwa?
Bo chyba nie ma na myśli, pomijam propagandę, że w między czasie Kreml udrożni i zabezpieczy trasy.