Jedburgh_Ops Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Tureckie F-16 zestrzeliły drona nad Morzem Czarnym Ciekawe, czy ruski, czy ukraiński? Tak, czy siak, nie da się być w okolicach wojny i nie ubrudzić się.
Cronos Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) 32 minuty temu, bodziu000000 napisał: Po trzech dniach :) Świetne maskowanie:P wiem, wiem ze to fake Edytowane 6 godzin temu przez Cronos
karpik Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, Cypis napisał: info od ruskich "Kilka źródeł w Noworosyjsku donosi, że podobnie jak w przypadku próby zbombardowania podpór Mostu Krymskiego, mieliśmy dziś w Noworosyjsku trochę szczęścia. Eksplozja nastąpiła w pobliżu mola (i została uszkodzona) pomiędzy dwoma okrętami podwodnymi. Uszkodzenia jednego z nich były niewielkie. Sam atak został potwierdzony, więc pozostają pytania o organizację obrony portu. Następnym razem możemy nie mieć tyle szczęścia. Są ofiary (nie będę ich ujawniał)" Jakichś krytycznych uszkodzeń okrętu tam nie ma. VID_20251216_112608_435.mp4
Jedburgh_Ops Napisano 36 minut temu Napisano 36 minut temu Na Bałtyku trwa rosyjska operacja. Chodzi o ochronę floty cieni Rosja nie odpuści po umowie pokojowej. Fiński premier: oczywiste jest, co się stanie
Jedburgh_Ops Napisano 34 minuty temu Napisano 34 minuty temu 2 godziny temu, bodziu000000 napisał: Szkoda, że mój ojciec wyrzucił ruskie duraluminium lotnicze, bo bym je tutaj pokazał. Tylko nie wiem, czy ktokolwiek uwierzyłby w to, co widzi.
MarekA Napisano 27 minut temu Napisano 27 minut temu Godzinę temu, karpik napisał: Jakichś krytycznych uszkodzeń okrętu tam nie ma. Przy tej rozdzielczości jakie uszkodzenia chcesz zobaczyć?
karpik Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu 5 minut temu, MarekA napisał: Przy tej rozdzielczości jakie uszkodzenia chcesz zobaczyć? Krytyczne. Jakiś przechył, podtopinie, zatonięcie. Jak stał tak stoi.
Jedburgh_Ops Napisano 5 minut temu Napisano 5 minut temu Ukraińcy zabrali głos ws. planu pokojowego. Wyniki sondażu Z sondażu przeprowadzonego przez Kijowski Międzynarodowy Instytut Socjologii wynika, że 75 proc. Ukraińców odrzuca plan, który między innymi obejmowałby wycofanie wojsk z Donbasu, ograniczenie liczebności ukraińskiej armii i który nie zawierałby konkretnych gwarancji bezpieczeństwa. Jak podają ukraińskie media, w tym Ukraińska Prawda czy agencja Interfax-Ukraina, "tylko 17 procent Ukraińców jest gotowych na taką wersję pokoju".
Rekomendowane odpowiedzi