Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 minut temu, Janko Muzykant napisał: Ja rozumiem ze rozumiesz to co chcesz rozumieć i powtarzasz to co Ci mówią żebyś rozumiał, tak jak chcą żebyś rozumiał :) Tyś nawet pytania dziennikarki nie zrozumiał a dorabiasz zrozumienie odpowiedzi na nie :) (raczej powielasz) Klasyka Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 8 minut temu, Janko Muzykant napisał: A tak bez wycieczek osobistych i pomawiania ? Każdy tu kogoś cytuje jakbyś nie zauważył. Kto się myli i kto z premedytacją powiela bzdury ? Nie mam nic do Ciebie, nie mam zamiaru pomawiać Ciebie, komentuję tylko Twoje wklejki. Pan Pomarańczowy mówi w taki sposób że gremium światowych filozofów i psychiatrów może debatować latami i każdy wyciągnie inne zdanie. A jak dodamy dolnolotnych ekspertów internetowych, którzy próbują go zrozumieć, to wychodzą dziwne rzeczy. I tyle. Cytuj
Janko Muzykant Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 minutę temu, Cronos napisał: Nie mam nic do Ciebie, nie mam zamiaru pomawiać Ciebie, komentuję tylko Twoje wklejki. Pan Pomarańczowy mówi w taki sposób że gremium światowych filozofów i psychiatrów może debatować latami i każdy wyciągnie inne zdanie. A jak dodamy dolnolotnych ekspertów internetowych, którzy próbują go zrozumieć, to wychodzą dziwne rzeczy. I tyle. Nawet film z napisami nie przekonał Ciebie że wypowiedź Trumpa dotyczyła wyłącznie Ukrainy ? To skąd pomysł że to dotyczy Polski ? Możesz mi wyjaśnić ? Cytuj
Janko Muzykant Napisano %s o %s Napisano %s o %s Posty giną, zaraz będzie tekst o gołębiu i zlecą się dyżurni forumowi pałkarze. Można wrzucać bzdury pod warunkiem że są zgodne z aktualnym przekazem. Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 12 minut temu, Janko Muzykant napisał: Nawet film z napisami nie przekonał Ciebie że wypowiedź Trumpa dotyczyła wyłącznie Ukrainy ? To skąd pomysł że to dotyczy Polski ? Możesz mi wyjaśnić ? 12 minut temu, Janko Muzykant napisał: Nawet film z napisami nie przekonał Ciebie że wypowiedź Trumpa dotyczyła wyłącznie Ukrainy ? To skąd pomysł że to dotyczy Polski ? Możesz mi wyjaśnić ? Ty tak serio ? Nie mam zamiaru Ciebie do niczego przekonywać i Ty mnie do niczego nie przekonuj. Miłego dnia Cytuj
Janko Muzykant Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 9 minut temu, Cronos napisał: Ty tak serio ? Nie mam zamiaru Ciebie do niczego przekonywać i Ty mnie do niczego nie przekonuj. Miłego dnia Bardzo serio. Jak ktoś mi coś zarzuca to oczekuję argumentów. Szok, prawda ? Cytuję takich cieniasów internetu jak Stanowski ( 2 mln subskrybentów), Ty masz ilu skoro tak ironicznie o nim piszesz ? Filmu z napisami po polsku i angielsku nie wspomnę. Jaki trzeba być fanatykiem lub wyrachowanym manipulatorem aby to ignorować ? Edytowane %s o %s przez Janko Muzykant Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 minuty temu, Janko Muzykant napisał: Bardzo serio. Jak ktoś mi coś zarzuca to oczekuję argumentów. Szok, prawda ? Cytuję takich cieniasów internetu jak Stanowski ( 2 mln subskrybentów), Ty masz ilu skoro tak ironicznie o nim piszesz ? On ma ponad 5 mln. https://www.youtube.com/@frizoluszek nawet Wardega ma 3,5. Cytuj
Janko Muzykant Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 minutę temu, Cronos napisał: On ma ponad 5 mln. https://www.youtube.com/@frizoluszek nawet Wardega ma 3,5. Ale trochę inny profil niż Stanowski czy Budzisz Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 39 minut temu, Janko Muzykant napisał: Bardzo serio. Jak ktoś mi coś zarzuca to oczekuję argumentów. Szok, prawda ? Cytuję takich cieniasów internetu jak Stanowski ( 2 mln subskrybentów), Ty masz ilu skoro tak ironicznie o nim piszesz ? Filmu z napisami po polsku i angielsku nie wspomnę. Jaki trzeba być fanatykiem lub wyrachowanym manipulatorem aby to ignorować ? To czemu pissdzielec nadal się głupio tłumaczy? Marcin Przydacz o słowach Donalda Trumpa: lapsus, pomyłka - Wiadomości https://wiadomosci.onet.pl/kraj/marcin-przydacz-o-slowach-donalda-trumpa-lapsus-pomylka/drxzkd4 Cytuj
Janko Muzykant Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 godziny temu, karpik napisał: To czemu pissdzielec nadal się głupio tłumaczy? Marcin Przydacz o słowach Donalda Trumpa: lapsus, pomyłka - Wiadomości https://wiadomosci.onet.pl/kraj/marcin-przydacz-o-slowach-donalda-trumpa-lapsus-pomylka/drxzkd4 Czemu jak piszesz świadomie nieprawdę lub nieświadomie bzdury to zawsze obrażasz ? Proszę uprzejmie, masz samo źródło zamieszania: Polska Agencja Prasowa opublikowała depeszę, w której źle zacytowała słowa Donalda Trumpa. Serwis podał, że prezydent USA zapowiedział, że w ewentualne wsparcie wojskowe dla Polski ma się zaangażować dopiero po wojnie., co wywołało w Polsce polityczne zamieszanie. Tymczasem Trump prawdopodobnie mówił o pomocy Ukrainie. PAP skorygowała depeszę. "Za błąd przepraszamy" - napisano. https://wiadomosci.wp.pl/zamieszanie-wokol-slow-trumpa-pap-przeprasza-za-depesze-7201915419130496a Ps. Nie ma za co. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 56 minut temu, Janko Muzykant napisał: Czemu jak piszesz świadomie nieprawdę lub nieświadomie bzdury to zawsze obrażasz ? Proszę uprzejmie, masz samo źródło zamieszania: Polska Agencja Prasowa opublikowała depeszę, w której źle zacytowała słowa Donalda Trumpa. Serwis podał, że prezydent USA zapowiedział, że w ewentualne wsparcie wojskowe dla Polski ma się zaangażować dopiero po wojnie., co wywołało w Polsce polityczne zamieszanie. Tymczasem Trump prawdopodobnie mówił o pomocy Ukrainie. PAP skorygowała depeszę. "Za błąd przepraszamy" - napisano. https://wiadomosci.wp.pl/zamieszanie-wokol-slow-trumpa-pap-przeprasza-za-depesze-7201915419130496a Ps. Nie ma za co. Czy ja negowałem czy coś potwierdzałem? Gdzie z mojego pytania to wyczytałeś? Pytanie brzmiało " po co się pisior nadal głupio tłumaczy", a twoja oblężona twierdza resztę ci w bańce ułożyła. Cytuj
Janko Muzykant Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 minut temu, karpik napisał: Czy ja negowałem czy coś potwierdzałem? Gdzie z mojego pytania to wyczytałeś? Pytanie brzmiało " po co się pisior nadal głupio tłumaczy", a twoja oblężona twierdza resztę ci w bańce ułożyła. Dajesz link jako prawdę objawioną. Czemu uważasz że PAP na swojej stronie głupio sie tłumaczy ? Dobrze że sprostowali. I kto ma tu zrytą banie i siedzi w oblężonej twierdzy Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 16 minut temu, Janko Muzykant napisał: Dajesz link jako prawdę objawioną. Czemu uważasz że PAP na swojej stronie głupio sie tłumaczy ? Dobrze że sprostowali. I kto ma tu zrytą banie i siedzi w oblężonej twierdzy Ci którzy tłumaczą w ciemno i wierzą w ciemno gościowi którego strach zacytować, bo nie wiadomo co ma na myśli i później się trzeba tłumaczyć. Tłumaczyć że nie wie się co gość ma na myśli... Rozumiesz to? Czy nie chcesz? Cytuj
Janko Muzykant Napisano %s o %s Napisano %s o %s 8 minut temu, Cronos napisał: Ci którzy tłumaczą w ciemno i wierzą w ciemno gościowi którego strach zacytować, bo nie wiadomo co ma na myśli i później się trzeba tłumaczyć. Tłumaczyć że nie wie się co gość ma na myśli... Rozumiesz to? Czy nie chcesz? Nawet ja swoim małym pisowskim rozumkiem ogarnąłem że: - PAP się straszliwie walnął, - pytanie na które odpowiedział Trump dotyczyło Ukrainy, - PAP kluczy że nie było wiadomo kto i co miał na myśli... Reszta jest biciem piany Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 minuty temu, Cronos napisał: Ci którzy tłumaczą w ciemno i wierzą w ciemno gościowi którego strach zacytować, bo nie wiadomo co ma na myśli i później się trzeba tłumaczyć. Tłumaczyć że nie wie się co gość ma na myśli... Najlepszy przykład z ostatnich godzin: Na pytanie mediów: Do czego Amerykanom Bagram? Trump odpowiedział: Bo jest o godzinę lotu od miejsca, gdzie Chiny produkują broń jądrową. A teraz co kto wymyśli to jego, co to niby ma oznaczać: Trump chce amerykańskiej obecności w afgańskim Bagram, bo: a) Trump chce Bagram dla dywizjonów F-15EX, które mają zaatakować chiński przemysł nuklearny? b) Trump chce Bagram dla Boeingów Cargo, bo będzie handlował z Chinami materiałami i urządzeniami dla przemysłu nuklearnego? c) Była w domu sprzeczka i Trump w złości chlapnął coś bez sensu? d) Jak zawsze i od lat jest niezrównoważony i nie wie, co wygaduje? PAP zamiast się zamknąć to brnie. Niech PAP - jak taki jest przerażony swoją depeszą - zinterpretuje to, po co temu pomarańczowemu idiocie baza lotnicza Bagram w Afganistanie? Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s Rosyjskie myśliwce naruszyły przestrzeń powietrzną kraju NATO. "Brutalne i bezprecedensowe" - Wiadomości https://share.google/CQNzxgrM3hRzyF7pZ Przez przypadek wleciały na 12 minut. Cytuj
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 1 minutę temu, Cronos napisał: Rosyjskie myśliwce naruszyły Spokojnie... Poczytaj Lisickiego, Warzechę, itp, itd a może się dowiesz, że to wcale nie były rosyjskie myśliwce... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi