0 hipolit-O4 Napisano 14 Styczeń Napisano 14 Styczeń Myślę że rosyjska 12,7x108 (dszk) ale z łukowym pociskiem? Wyrzuć
0 canabis.dw Napisano 14 Styczeń Napisano 14 Styczeń Lotnicza ruska 12,7 - uważaj to cholerstwo jest wybuchowe!
0 canabis.dw Napisano 14 Styczeń Napisano 14 Styczeń 4 godziny temu, detektor2024 napisał: Myślę że delikatnie można rozkręcić Nie wiem kolego czy żartujesz, czy mówisz poważnie, ale to bardzo głupi pomysł Przedmiot ten nie ma jakiejkolwiek wartości kolekcjonerskiej ma za to potencjał zeby pozbawić Cię oka
0 szutnik Napisano 14 Styczeń Napisano 14 Styczeń 9 minut temu, canabis.dw napisał: oka Raczej paluszka (ów)
0 Vouk Napisano 15 Styczeń Napisano 15 Styczeń Tak, to MDZ-3, w porównaniu z pociskiem MD z zapalnikiem W-166 była to o wiele prostsza konstrukcja - pneumatyczny zapalnik zawierający jedynie spłonkę pobudzającą u dołu i membranę u góry, pomiędzy nimi komora na sprężające się przy uderzeniu w cel powietrze. Niestety im prostsze, tym bardziej podatne na gmeranie w środku. Pozbawiony cech bojowych egzemplarz oczywiście miałby pewnie jakąś wartość kolekcjonerską, ale czy te maksimum kilkadziesiąt złotych jakie można by za niego uzyskać warte jest ryzyka utraty palców, to bym nie powiedział.
0 Kee Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 11 godzin temu, detektor2024 napisał: Myślę że delikatnie można rozkręcić Tacy myśliciele podcierają teraz dupę łokciem. Edytowane %s o %s przez Kee 1 1
0 detektor2024 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Nie mówiłem że będę grzebał bezpośrednio przy obiekcie skąstróje coś żeby to zrobić w pewnej odległości 1 1
0 Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s Nie trudź się. Zębami przygryź i ciągnij. Zrób też live na tik toka. 1
0 sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 13 godzin temu, detektor2024 napisał: Myślę że delikatnie można rozkręcić życzę powodzenia.
Pytanie
detektor2024
Witam mam pytanie czy to mdz-3
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi