bodziu000000 Napisano 24 Grudzień 2024 Autor Napisano 24 Grudzień 2024 Ha ha ha. cenckiewicz i rachoń, ubeckie resortowe dzieci, ale mi autorytety. Ale czego się spodziewać po partii składającej się z większości z komuchów lub ich rodzin 2
Tyr Napisano 24 Grudzień 2024 Napisano 24 Grudzień 2024 16 minut temu, bodziu000000 napisał: Ha ha ha. cenckiewicz i rachoń, ubeckie resortowe dzieci, ale mi autorytety. Ale czego się spodziewać po partii składającej się z większości z komuchów lub ich rodzin Ciekaw jestem czy łżesz z premedytacją jak to komuch, czy po prostu coś z dyńką nie teges i masz urojenia? I tak źle i tak niedobrze...
bodziu000000 Napisano 24 Grudzień 2024 Autor Napisano 24 Grudzień 2024 8 minut temu, Tyr napisał: Ciekaw jestem czy łżesz z premedytacją jak to komuch, czy po prostu coś z dyńką nie teges i masz urojenia? I tak źle i tak niedobrze...
Tyr Napisano 24 Grudzień 2024 Napisano 24 Grudzień 2024 Kto ci to wymyśla, Kim Dzong Tusk, czy Tuskaszenka? Bo jedyny objaw twojego intelektu, to to, że potrafisz kopiuj-wklej...
karpik Napisano 24 Grudzień 2024 Napisano 24 Grudzień 2024 1 godzinę temu, Tyr napisał: Kto ci to wymyśla, Kim Dzong Tusk, czy Tuskaszenka? Bo jedyny objaw twojego intelektu, to to, że potrafisz kopiuj-wklej... Mimo, że jesteś niemerytoryczny, coraz częściej po prostu żałosny i tak życzę sobie na te święta, jeszcze przynajmniej 3 lat twojego skomlenia. Jest bardzo pocieszające 1 1
Tyr Napisano 24 Grudzień 2024 Napisano 24 Grudzień 2024 3 godziny temu, karpik napisał: Mimo, że jesteś niemerytoryczny, coraz częściej po prostu żałosny i tak życzę sobie na te święta, jeszcze przynajmniej 3 lat twojego skomlenia. Jest bardzo pocieszające Jeśli nie ma ci kto życzyć i musisz sam sobie, to może ja parę życzeń ci załączę... Obyś nie obudził się za trzy lata w swoim wymarzonym świecie, gdzie rządzić będą nadal liberały i lewaki bo wtedy już będą pakt migracyjny mercosur zielony ład następne plandemie cenzura gigantyczna dziura budżetowa bezrobocie drożyzna inflacja zwijanie inwestycji zwijanie przemysłu gender w szkołach a lgbt na ulicach pauperyzacja społeczeństwa degrengolada szkolnictwa redukowanie rolnictwa rugowanie polskości Jeśli ktoś potrafi myśleć dalej niż za czubek własnego nosa i ponad miesiąc do przodu, to powinno dać do myślenia. Każdemu kto ma instynkt samozachowawczy i nie jest antypolakiem, ma jakieś patriotyczne przesłanki i motywowanie, powinno w nim wywołać zgrozę...
Tyr Napisano 24 Grudzień 2024 Napisano 24 Grudzień 2024 Cuda, cuda ogłaszają... Choinka z tyloma czubkami?
karpik Napisano 24 Grudzień 2024 Napisano 24 Grudzień 2024 34 minuty temu, Tyr napisał: Jeśli nie ma ci kto życzyć i musisz sam sobie, to może ja parę życzeń ci załączę... Obyś nie obudził się za trzy lata w swoim wymarzonym świecie, gdzie rządzić będą nadal liberały i lewaki bo wtedy już będą pakt migracyjny mercosur zielony ład następne plandemie cenzura gigantyczna dziura budżetowa bezrobocie drożyzna inflacja zwijanie inwestycji zwijanie przemysłu gender w szkołach a lgbt na ulicach pauperyzacja społeczeństwa degrengolada szkolnictwa redukowanie rolnictwa rugowanie polskości Jeśli ktoś potrafi myśleć dalej niż za czubek własnego nosa i ponad miesiąc do przodu, to powinno dać do myślenia. Każdemu kto ma instynkt samozachowawczy i nie jest antypolakiem, ma jakieś patriotyczne przesłanki i motywowanie, powinno w nim wywołać zgrozę... pakt migracyjny zielony ład plandemia propaganda cenzura gigantyczna dziura budżetowa drożyzna inflacja To wszystko zgotowali twoi ulubieńcy.
canabis.dw Napisano 24 Grudzień 2024 Napisano 24 Grudzień 2024 7 godzin temu, bodziu000000 napisał: Nie wiem jakie ma powody ten człowiek żeby robić to co robi, ale jestem dumny z tego, że moge nazwać go rodakiem!
MarekA Napisano 25 Grudzień 2024 Napisano 25 Grudzień 2024 Panowie, święta są. Może by tak po chrześcijańsku złożyć sobie życzenia i odpuścić politykę? Wesołych Świąt. Wszystkim. 1
karpik Napisano 25 Grudzień 2024 Napisano 25 Grudzień 2024 32 minuty temu, MarekA napisał: Panowie, święta są. Może by tak po chrześcijańsku złożyć sobie życzenia i odpuścić politykę? Wesołych Świąt. Wszystkim. Fakt faktem. Politycy piss full kato. Czerpią od najlepszych.
Der Panzerfahrer Napisano 25 Grudzień 2024 Napisano 25 Grudzień 2024 26 minut temu, Tyr napisał: proponuję przyklejać się do kościołów... Dla tych lewych trepów i "chciałbym bardzo" żołnierzyków nie ma co oczekiwać szacunku do świętości... Wesołych świąt
Cronos Napisano 25 Grudzień 2024 Napisano 25 Grudzień 2024 (edytowane) 3 minuty temu, Der Panzerfahrer napisał: Dla tych lewych trepów i "chciałbym bardzo" żołnierzyków nie ma co oczekiwać szacunku do świętości... Wesołych świąt ?? Ale brak szacunku do każdego i wszystkiego jest dewizą prawackich szeregowych. Wesołych Świat:) choć ponoć wg waszej propagandy uśmiech to coś złego :) Edytowane 25 Grudzień 2024 przez Cronos
Der Panzerfahrer Napisano 25 Grudzień 2024 Napisano 25 Grudzień 2024 (edytowane) 10 minut temu, Cronos napisał: ?? Ale brak szacunku do każdego i wszystkiego to dewizą prawackich szeregowych. Wesołych Świat:) choć ponoć wg waszej propagandy uśmiech to coś złego :) Uśmiechaj się dalej kolego.... zobaczymy co z tego będzie... wszystkiego dobrego Edytowane 25 Grudzień 2024 przez Der Panzerfahrer 1
Der Panzerfahrer Napisano 25 Grudzień 2024 Napisano 25 Grudzień 2024 I co te durne dysputy mają wspulnego z wojną u Ukrainie?
Rekomendowane odpowiedzi