bodziu000000 Napisano 16 godzin temu Autor Napisano 16 godzin temu Ha ha ha. cenckiewicz i rachoń, ubeckie resortowe dzieci, ale mi autorytety. Ale czego się spodziewać po partii składającej się z większości z komuchów lub ich rodzin 2 Cytuj
sebek1974 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu A jankesy już nowe banknoty drukują... Cytuj
Tyr Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 16 minut temu, bodziu000000 napisał: Ha ha ha. cenckiewicz i rachoń, ubeckie resortowe dzieci, ale mi autorytety. Ale czego się spodziewać po partii składającej się z większości z komuchów lub ich rodzin Ciekaw jestem czy łżesz z premedytacją jak to komuch, czy po prostu coś z dyńką nie teges i masz urojenia? I tak źle i tak niedobrze... Cytuj
bodziu000000 Napisano 16 godzin temu Autor Napisano 16 godzin temu 8 minut temu, Tyr napisał: Ciekaw jestem czy łżesz z premedytacją jak to komuch, czy po prostu coś z dyńką nie teges i masz urojenia? I tak źle i tak niedobrze... Cytuj
Tyr Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Kto ci to wymyśla, Kim Dzong Tusk, czy Tuskaszenka? Bo jedyny objaw twojego intelektu, to to, że potrafisz kopiuj-wklej... Cytuj
karpik Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Tyr napisał: Kto ci to wymyśla, Kim Dzong Tusk, czy Tuskaszenka? Bo jedyny objaw twojego intelektu, to to, że potrafisz kopiuj-wklej... Mimo, że jesteś niemerytoryczny, coraz częściej po prostu żałosny i tak życzę sobie na te święta, jeszcze przynajmniej 3 lat twojego skomlenia. Jest bardzo pocieszające 1 1 Cytuj
Tyr Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 3 godziny temu, karpik napisał: Mimo, że jesteś niemerytoryczny, coraz częściej po prostu żałosny i tak życzę sobie na te święta, jeszcze przynajmniej 3 lat twojego skomlenia. Jest bardzo pocieszające Jeśli nie ma ci kto życzyć i musisz sam sobie, to może ja parę życzeń ci załączę... Obyś nie obudził się za trzy lata w swoim wymarzonym świecie, gdzie rządzić będą nadal liberały i lewaki bo wtedy już będą pakt migracyjny mercosur zielony ład następne plandemie cenzura gigantyczna dziura budżetowa bezrobocie drożyzna inflacja zwijanie inwestycji zwijanie przemysłu gender w szkołach a lgbt na ulicach pauperyzacja społeczeństwa degrengolada szkolnictwa redukowanie rolnictwa rugowanie polskości Jeśli ktoś potrafi myśleć dalej niż za czubek własnego nosa i ponad miesiąc do przodu, to powinno dać do myślenia. Każdemu kto ma instynkt samozachowawczy i nie jest antypolakiem, ma jakieś patriotyczne przesłanki i motywowanie, powinno w nim wywołać zgrozę... Cytuj
Tyr Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Cuda, cuda ogłaszają... Choinka z tyloma czubkami? Cytuj
karpik Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 34 minuty temu, Tyr napisał: Jeśli nie ma ci kto życzyć i musisz sam sobie, to może ja parę życzeń ci załączę... Obyś nie obudził się za trzy lata w swoim wymarzonym świecie, gdzie rządzić będą nadal liberały i lewaki bo wtedy już będą pakt migracyjny mercosur zielony ład następne plandemie cenzura gigantyczna dziura budżetowa bezrobocie drożyzna inflacja zwijanie inwestycji zwijanie przemysłu gender w szkołach a lgbt na ulicach pauperyzacja społeczeństwa degrengolada szkolnictwa redukowanie rolnictwa rugowanie polskości Jeśli ktoś potrafi myśleć dalej niż za czubek własnego nosa i ponad miesiąc do przodu, to powinno dać do myślenia. Każdemu kto ma instynkt samozachowawczy i nie jest antypolakiem, ma jakieś patriotyczne przesłanki i motywowanie, powinno w nim wywołać zgrozę... pakt migracyjny zielony ład plandemia propaganda cenzura gigantyczna dziura budżetowa drożyzna inflacja To wszystko zgotowali twoi ulubieńcy. Cytuj
canabis.dw Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 7 godzin temu, bodziu000000 napisał: Nie wiem jakie ma powody ten człowiek żeby robić to co robi, ale jestem dumny z tego, że moge nazwać go rodakiem! Cytuj
MarekA Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Panowie, święta są. Może by tak po chrześcijańsku złożyć sobie życzenia i odpuścić politykę? Wesołych Świąt. Wszystkim. Cytuj
karpik Napisano 33 minuty temu Napisano 33 minuty temu 32 minuty temu, MarekA napisał: Panowie, święta są. Może by tak po chrześcijańsku złożyć sobie życzenia i odpuścić politykę? Wesołych Świąt. Wszystkim. Fakt faktem. Politycy piss full kato. Czerpią od najlepszych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi