Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
11 godzin temu, bodziu000000 napisał:

info dla prawaków, przyjaciół tej pani

"Gdy wygramy wybory w Niemczech, to przywrócimy Nord Stream do działania, możecie być tego pewni"

To porozumienie prywatnych firm; trzeba jasno powiedzieć, że nie stoją za tym, dzięki Bogu, rządy.😁

Napisano
11 godzin temu, karpik napisał:

Bieda w raszce spowoduje tylko wzrost ilości ochotników na wojnę. Na żołd i kasę za skórkę nie zabraknie - Chiny o to zadbają.

Ochotników może i nie zabraknie ale oni muszą mieć czym walczyć. Chiny nie zrobią nic za darmo. Mają spór terytorialny z Rosją. Mogą np. zaproponować pomoc w zamian za zwrot tz. Chin północnych.

Napisano (edytowane)

M81, pewien zbrodniarz powiedział:

„Polska zamknęła trasę przez swoje terytorium. Jest tam czynna trasa, nikt w nią nie uderzył, nie ma wybuchów, działa, wystarczy tylko włączyć przycisk. To wszystko, i będzie płynąć przez terytorium Polski. Nazywa się Jamał-Europa i przebiega dokładnie przez terytorium Polski. Proszę włączyć to jutro, a my dostarczymy”.

Bardziej się martwię o mięso z mercosur i zboża z Ukrainy, którymi zamierzają niemce dilować...

Edytowane przez Tyr
Napisano

„To była bliska odległość, strzelałem – byłem w szoku, że nie trafiłem. Okazało się, że trafiłem. Schował się, rzuciłem kolejny granat. Wyszedłem. I wyszedł bez karabinu maszynowego w ręku – walka wręcz. Tam było strasznie” – podzielił się Grigoriew.

Ruskie piszą, że Ukrainiec nie miał noża. Nóż na chwilę odebrał Jakutowi.

https://www.vesti.ru/article/4305015

Napisano
6 godzin temu, bjar_1 napisał:

Konfederaszja to chyba się rozleci. Coś wczoraj przebąkiwano w mediach, że Braun ma kandydować na prezydenta.

a nie na króla ?

• Haha 1
Napisano
6 godzin temu, MarekA napisał:

„To była bliska odległość, strzelałem – byłem w szoku, że nie trafiłem. Okazało się, że trafiłem. Schował się, rzuciłem kolejny granat. Wyszedłem. I wyszedł bez karabinu maszynowego w ręku – walka wręcz. Tam było strasznie” – podzielił się Grigoriew.

Ruskie piszą, że Ukrainiec nie miał noża. Nóż na chwilę odebrał Jakutowi.

https://www.vesti.ru/article/4305015

Wykryto zagrożenie

Wykryliśmy zagrożenie

Strona, na którą chcesz wejść, jest potencjalnie niebezpieczna. To oznacza, że może np. wyłudzić Twoje dane, przejąć loginy i hasła lub zniszczyć pliki na urządzeniu bez Twojej wiedzy.

Napisano
2 godziny temu, lowiec napisał:

No cóż, jest okazja wykreowania zwycięskiego bohatera, to jedziemy. Jest okazja przy publikacji atrakcyjnych (a przynajmniej bulwersujących) materiałów sprzedać komuś wirusa? Dlaczego by nie!