lowiec Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń W dniu 7.01.2025 o 08:08, bodziu000000 napisał: Relacja z defence24
M81 Napisano 12 Styczeń Napisano 12 Styczeń 11 godzin temu, bodziu000000 napisał: info dla prawaków, przyjaciół tej pani "Gdy wygramy wybory w Niemczech, to przywrócimy Nord Stream do działania, możecie być tego pewni" To porozumienie prywatnych firm; trzeba jasno powiedzieć, że nie stoją za tym, dzięki Bogu, rządy.
MarekA Napisano 12 Styczeń Napisano 12 Styczeń 11 godzin temu, karpik napisał: Bieda w raszce spowoduje tylko wzrost ilości ochotników na wojnę. Na żołd i kasę za skórkę nie zabraknie - Chiny o to zadbają. Ochotników może i nie zabraknie ale oni muszą mieć czym walczyć. Chiny nie zrobią nic za darmo. Mają spór terytorialny z Rosją. Mogą np. zaproponować pomoc w zamian za zwrot tz. Chin północnych.
Tyr Napisano 12 Styczeń Napisano 12 Styczeń (edytowane) M81, pewien zbrodniarz powiedział: „Polska zamknęła trasę przez swoje terytorium. Jest tam czynna trasa, nikt w nią nie uderzył, nie ma wybuchów, działa, wystarczy tylko włączyć przycisk. To wszystko, i będzie płynąć przez terytorium Polski. Nazywa się Jamał-Europa i przebiega dokładnie przez terytorium Polski. Proszę włączyć to jutro, a my dostarczymy”. Bardziej się martwię o mięso z mercosur i zboża z Ukrainy, którymi zamierzają niemce dilować... Edytowane 12 Styczeń przez Tyr
Cronos Napisano 12 Styczeń Napisano 12 Styczeń Jak na razie to Niemce dilują z konfa jak trenować szeregowych buraków propagandy. Jak widać na załączonym wpisie, skutecznie. 2
bjar_1 Napisano 12 Styczeń Napisano 12 Styczeń Konfederaszja to chyba się rozleci. Coś wczoraj przebąkiwano w mediach, że Braun ma kandydować na prezydenta. 2
MarekA Napisano 12 Styczeń Napisano 12 Styczeń „To była bliska odległość, strzelałem – byłem w szoku, że nie trafiłem. Okazało się, że trafiłem. Schował się, rzuciłem kolejny granat. Wyszedłem. I wyszedł bez karabinu maszynowego w ręku – walka wręcz. Tam było strasznie” – podzielił się Grigoriew. Ruskie piszą, że Ukrainiec nie miał noża. Nóż na chwilę odebrał Jakutowi. https://www.vesti.ru/article/4305015
karpik Napisano 12 Styczeń Napisano 12 Styczeń Bochenka cabrio krótki żywot. VID_20250112_150902_961.mp4
karpik Napisano 12 Styczeń Napisano 12 Styczeń Piszą, że to Grad, ale one inaczej wybuchały. VID_20250112_151154_743.mp4
Cypis Napisano 12 Styczeń Napisano 12 Styczeń 6 godzin temu, bjar_1 napisał: Konfederaszja to chyba się rozleci. Coś wczoraj przebąkiwano w mediach, że Braun ma kandydować na prezydenta. a nie na króla ? 1
lowiec Napisano 12 Styczeń Napisano 12 Styczeń 6 godzin temu, MarekA napisał: „To była bliska odległość, strzelałem – byłem w szoku, że nie trafiłem. Okazało się, że trafiłem. Schował się, rzuciłem kolejny granat. Wyszedłem. I wyszedł bez karabinu maszynowego w ręku – walka wręcz. Tam było strasznie” – podzielił się Grigoriew. Ruskie piszą, że Ukrainiec nie miał noża. Nóż na chwilę odebrał Jakutowi. https://www.vesti.ru/article/4305015 Wykryliśmy zagrożenie Strona, na którą chcesz wejść, jest potencjalnie niebezpieczna. To oznacza, że może np. wyłudzić Twoje dane, przejąć loginy i hasła lub zniszczyć pliki na urządzeniu bez Twojej wiedzy.
Erih Napisano 12 Styczeń Napisano 12 Styczeń 2 godziny temu, lowiec napisał: No cóż, jest okazja wykreowania zwycięskiego bohatera, to jedziemy. Jest okazja przy publikacji atrakcyjnych (a przynajmniej bulwersujących) materiałów sprzedać komuś wirusa? Dlaczego by nie!
Rekomendowane odpowiedzi