MarekA Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń "Ostatnie dwa tygodnie upłynęły pod znakiem wymiany silnych uderzeń powietrznych i jakościowo wygląda na to, że przewagę miała Ukraina." https://www.facebook.com/ukrainawojna/ Cytuj
MarekA Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń 2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Nie samą krwią i błotem wojna żyje... To informacja dla tych którzy za bardzo ufają nawigacji. Kilka lat temu przeczytałem informacje o kierowcy TIRa. Miał zawieść towar do Gibraltaru. Wpisał nazwę miejscowości i dojechał do Gibraltaru w Anglii a miał do tego na kontynencie. Choć skoro jemu nie pomógł przejazd tunelem pod kanałem to pewnie literki na asfalcie też by nie pomogły. Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń 4 minuty temu, MarekA napisał: To informacja dla tych którzy za bardzo Nie przeczytałeś ze zrozumieniem mojej cytaty z X.... :-) Cytuj
lowiec Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń Ciekawe kiedy włączy im się motywacja do samoskaleczeń Druga fiszka Cytuj
MarekA Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń "Putin przyznał tytuł Bohatera Rosji kapralowi z Jakucji, który w walce wręcz pokonał żołnierza Sił Zbrojnych Ukrainy" https://topwar.ru/257315-putin-prisvoil-zvanie-geroja-rossii-efrejtoru-iz-jakutii-v-rukopashnoj-shvatke-pobedivshemu-voennosluzhaschego-vsu.html Cytuj
MarekA Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń Gdy oglądam podobne zdjęcia, filmy to zastanawiam się czy dysproporcja strat nie jest w okolicy 10+ do jednego Cytuj
bodziu000000 Napisano 11 Styczeń Autor Napisano 11 Styczeń 11 minut temu, Czlowieksniegu napisał: info dla prawaków, przyjaciół tej pani "Gdy wygramy wybory w Niemczech, to przywrócimy Nord Stream do działania, możecie być tego pewni" Cytuj
karpik Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń 15 minut temu, Czlowieksniegu napisał: "Jestem w AfD nie pomimo, lecz ze względu na mój homoseksualizm" To przecież tak samo jak wierchuszka konfederacji. 1 Cytuj
Cronos Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń 3 minuty temu, bodziu000000 napisał: info dla prawaków, przyjaciół tej pani "Gdy wygramy wybory w Niemczech, to przywrócimy Nord Stream do działania, możecie być tego pewni" Puszczą nim dym z rafinerii Cytuj
karpik Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń 20 minut temu, bodziu000000 napisał: Warte przeczytania To jest rosja, a gość pisze jakby tam było społeczeństwo obywatelskie i wolny rynek. Bieda w raszce spowoduje tylko wzrost ilości ochotników na wojnę. Na żołd i kasę za skórkę nie zabraknie - Chiny o to zadbają. Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń 31 minut temu, Cronos napisał: Puszczą nim dym z rafinerii Czy i co, to jakby już mocno wtórne... Cytuj
lowiec Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń 4 godziny temu, MarekA napisał: "Putin przyznał tytuł Bohatera Rosji kapralowi z Jakucji, który w walce wręcz pokonał żołnierza Sił Zbrojnych Ukrainy" https://topwar.ru/257315-putin-prisvoil-zvanie-geroja-rossii-efrejtoru-iz-jakutii-v-rukopashnoj-shvatke-pobedivshemu-voennosluzhaschego-vsu.html Znaczy przeżył ? Cytuj
lowiec Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń (edytowane) Ciąg dalszy sagi północno koreańskiej. Edytowane 11 Styczeń przez lowiec pomyłka linku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi