MarekA Napisano %s o %s Napisano %s o %s "Sztandarowa inicjatywa Donalda Trumpa mająca przynieść pokój i odbudowę na Bliskim Wschodzie utknęła w martwym punkcie. Oficjalny fundusz utworzony przy Banku Światowym na rzecz Rady Pokoju świeci pustkami — informuje brytyjski dziennik "Financial Times"." https://businessinsider.com.pl/finanse/donald-trump-chcial-zebrac-miliardy-na-gaze-nie-wplynal-ani-jeden-dolar/bkxex82
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Napisano %s o %s "Ciężkie bombardowanie Tyru przez..." Gdy talibowie/islamiści niszczyli, w ilościach hurtowych, zabytki w np Afganistanie, Świat zgrzytał ze złości i nerwów zębami... Ciekawe, czy ktokolwiek, skomentuje antyczne miasto, które znika. Tak, wiem- przy okazji I. wymorduje kolejne setki czy tysiące ludzi. Ale ludobójcy tak mają.
toska Napisano %s o %s Napisano %s o %s Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: "Ciężkie bombardowanie Tyru przez..." Gdy talibowie/islamiści niszczyli, w ilościach hurtowych, zabytki w np Afganistanie, Świat zgrzytał ze złości i nerwów zębami... Ciekawe, czy ktokolwiek, skomentuje antyczne miasto, które znika. Tak, wiem- przy okazji I. wymorduje kolejne setki czy tysiące ludzi. Ale ludobójcy tak mają. To niedobre jest o tym mówić... Państwo 404 ma glejt który sobie wypracowało przez 80 lat...
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 minutę temu, toska napisał: To niedobre jest Jakby Ci to powiedzieć....
MonikaNJ Napisano %s o %s Napisano %s o %s Nawet nie wiem jak to nazwać. Mam przyjaciół i po stronie Izraela (tu nawet przechrztów kuzynów); ale też po stronie Palestyny, Syrii. Nie wiem jak wszyscy, ale ci których znam chcą spokoju i pokoju. Naród, który przeszedł Szoah nie powinien mordować innych i niszczyć zabytków. Q... nie czyń drugiemu co tobie nie miłe. Jaki z tego morał? Człowiek jest podły i w zależności od świecznika, eksterminuje innych. Eksterminacja zawsze jest ubierana w politykę i wyższe cele. No bo jak zapobiec poniżania kobiet w islamie - najlepiej wysadzić szkołę z dziećmi.
Erih Napisano %s o %s Napisano %s o %s 58 minut temu, MonikaNJ napisał: Nawet nie wiem jak to nazwać. Mam przyjaciół i po stronie Izraela (tu nawet przechrztów kuzynów); ale też po stronie Palestyny, Syrii. Nie wiem jak wszyscy, ale ci których znam chcą spokoju i pokoju. Naród, który przeszedł Szoah nie powinien mordować innych i niszczyć zabytków. Q... nie czyń drugiemu co tobie nie miłe. Jaki z tego morał? Człowiek jest podły i w zależności od świecznika, eksterminuje innych. Eksterminacja zawsze jest ubierana w politykę i wyższe cele. No bo jak zapobiec poniżania kobiet w islamie - najlepiej wysadzić szkołę z dziećmi. Bo widzisz, Moniko, twoi znajomi najwyraźniej reprezentują pewną specyficzną grupę, która, jak z kolei ja obserwuję, jest jednak mniejszością. O czym świadczy na przykład skład rządu Izraela - ale po drugiej stronie jest podobnie. PS Dlatego nie odczuwam żadnej sympatii do stron konfliktu, choć po obu stronach są osoby które lubię i cenię.
Rekomendowane odpowiedzi