beaviso Napisano 24 Lipiec 2023 Napisano 24 Lipiec 2023 Sojusznik z NATO... Mangalica żesz jego mać. M.
karpik Napisano 24 Lipiec 2023 Napisano 24 Lipiec 2023 В Україні ліквідовано чергового високопоставленого руснявого офіцера - командувача "ленінградського полку", євгена вашуніна Земля скловатою виродку
Czlowieksniegu Napisano 24 Lipiec 2023 Autor Napisano 24 Lipiec 2023 Apeluję, aby w mediach społecznościowych nie publikować zdjęć, na których widać przemieszczanie się lub rozmieszczenie wojska- Błaszczak vs To już nawet nie karton czy paździerz.. słoma w najlepszym przypadku...
karpik Napisano 24 Lipiec 2023 Napisano 24 Lipiec 2023 Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: Apeluję, aby w mediach społecznościowych nie publikować zdjęć, na których widać przemieszczanie się lub rozmieszczenie wojska- Błaszczak vs To już nawet nie karton czy paździerz.. słoma w najlepszym przypadku... Piss nie da zarobić obcej agenturze... Oprócz tego, że jest to głupie, czy jest legalne?
karpik Napisano 24 Lipiec 2023 Napisano 24 Lipiec 2023 8 minut temu, Kazik.S napisał: Jak ci to wytłumaczyć, że to nie jest głupie? Może poczytaj mądrych ludzi. Polskie służby apelują, by nie publikować w social media zdjęć obiektów i sprzętu militarnego Nie publikujmy w social mediach, w komunikatorach, żadnych zdjęć żołnierzy, sprzętu wojskowego, samolotów baz wojskowych czy przejeżdżających pojazdów armii - te dane może wykorzystywać kontrwywiad rosyjski - apelują polskie służby. - Dziś ogromna część trwającej wojny jest wojną dezinformacyjną. Najlepiej nie fotografować w ogóle wojska i sprzętu, nie wysyłać w komunikatorach takich zdjęć i nie udostępniać na swoich profilach zdjęć wykonanych przez innych - mówi portalowi Wirtualnemedia.pl dr Maciej Kawecki. Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/nie-rozpowszechniac-zdjec-wojska-dlaczego Ty masz naprawdę wielki problem ze zrozumieniem prostych, jednoznacznych postów, tekstów. Wcześniej Yeti umieścił wpis ministra obrony, w którym publikuje zdjęcie kolumny wojskowej, a ja umieściłem oficjalną grafikę, na której wskazane są miejsca, nazwy poszczególnych, stacjonujących formacji wojskowych. Stwierdzam- to głupie, a ty twierdzisz, że nie jest to głupie i wrzucasz apele, które przyznają mi rację i jasno wzywają do nie robienia tego co robi MON.
karpik Napisano 24 Lipiec 2023 Napisano 24 Lipiec 2023 Kojarzy mi się z pewnym wczorajszym wystąpieniem VID_20230724_220239_388.mp4
beaviso Napisano 24 Lipiec 2023 Napisano 24 Lipiec 2023 10 godzin temu, beaviso napisał: Sojusznik z NATO... Mangalica żesz jego mać. M. Okazuje się, że rządowy węgierski samolot udał się do Japonii. Nad Białorusią i Rosją. M.
Rekomendowane odpowiedzi