Kazik.S Napisano 25 Kwiecień Share Napisano 25 Kwiecień 5 godzin temu, Landszaft napisał: Cypis a pisałem żebyś gębę trzymał na kłódkę bo jesteś chamem i burakiem jakich mało ale widać w domu tak Ciebie mamusia i tatuś trepem traktowali dlatego tak teraz tu używasz takich inwektyw więc ja tylko w tym poście zniżę się do twego poziomu choć przychodzi mi to z bardzo dużym trudem i obrzydzeniem . Trzeba było chilfkę ukończyć a nie z resztą kolesi wagary uskuteczniać i z wora klej wdychać. OMG ale buraki tutaj piszą. Gdzie jest moderator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 25 Kwiecień Share Napisano 25 Kwiecień Tygrysek będzie polował: Polska pomoże Ukrainie odzyskać poborowych? Jest deklaracja szefa MON My już dawno sugerowaliśmy, że jesteśmy też w stanie pomóc stronie ukraińskiej w tym, żeby ci, którzy są objęci obowiązkiem służby wojskowej, udali się na Ukrainę - dodał. https://wiadomosci.wp.pl/polska-pomoze-ukrainie-odzyskac-poborowych-jest-deklaracja-szefa-mon-7020506395175872a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 25 Kwiecień Share Napisano 25 Kwiecień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 25 Kwiecień Share Napisano 25 Kwiecień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 25 Kwiecień Share Napisano 25 Kwiecień To se postrzelał. VID_20240425_112624_543.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 25 Kwiecień Share Napisano 25 Kwiecień 41 minut temu, karpik napisał: To se postrzelał. VID_20240425_112624_543.mp4 Tylko dlaczego tak długo strzelał? Powinien zaliczyć czymś już dużo wcześniej. Gdzie się podziało 9 tysięcy ppk-ów, jakie Ukraina dostała od USA w marcu 2022 roku i tysiące kolejnych ppk-ów później? Poszły na prezenty dla światowych milicjantów? Przecież Ukraina do tej pory nie zniszczyła 9 tysięcy ruskich wozów bojowych... Ukraińcy alarmują od kilku miesięcy, że nie mają ppk-ów. To gdzie one się podziały, bo łącznie przez ponad dwa lata dostali ich kilkanaście tysięcy, a tylu wozów bojowych dzikim nie zniszczyli ppk-ami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 25 Kwiecień Share Napisano 25 Kwiecień 11 minut temu, bodziu000000 napisał: Fajny ten nasz prezydent... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 25 Kwiecień Share Napisano 25 Kwiecień Czy aby to prawda z tymi zmodernizowanymi S-200? Ja w te klocki niezbyt dobry jestem więc czekam na opinie jegomościów. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/ukraina-niszczy-najlepsze-samoloty-putina-to-koszmar-dla-lotnictwa-rosji/vxxjb30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 25 Kwiecień Share Napisano 25 Kwiecień 13 minut temu, bodziu000000 napisał: To są barn tanks, a nie turtle tanks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 25 Kwiecień Share Napisano 25 Kwiecień 4 minuty temu, pawel_breslau napisał: Fajny ten nasz prezydent... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 25 Kwiecień Share Napisano 25 Kwiecień (edytowane) 6 minut temu, pawel_breslau napisał: Czy aby to prawda z tymi zmodernizowanymi S-200? Ja w te klocki niezbyt dobry jestem więc czekam na opinie jegomościów. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/ukraina-niszczy-najlepsze-samoloty-putina-to-koszmar-dla-lotnictwa-rosji/vxxjb30 Kompletna bzdura. Nie mam niestety czasu opisywać tego i rozrysowywać na mapach, chociaż zacząłem to robić. Może w końcu mi się uda... Tutaj chodzi o efekt psychologiczny. Co się dzieje, gdy jest spory zamach terrorystyczny typu metro albo inne coś? Z mety przyznaje się do tego kilka organizacji terrorystycznych, bo się chcą podłączyć pod czyjś sukces. Chodzi o to, żeby ruscy piloci bali się zbliżać do granic Ukrainy. Ukraińcy prawie każdą awarię w locie ruskiego samolotu i prawie każde samobójcze ruskie zestrzelenie przypisują sobie. Edytowane 25 Kwiecień przez Jedburgh_Ops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 25 Kwiecień Share Napisano 25 Kwiecień 1 minutę temu, Jedburgh_Ops napisał: Kompletna bzdura. Nie mam niestety czasu opisywać tego i rozrysowywać na mapach, chociaż zacząłem to robić. Może w końcu mi się uda... Nie ukrywam, że liczyłem na Twoją wypowiedź w tym temacie. Czyli propaganda pełna parą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 25 Kwiecień Share Napisano 25 Kwiecień 6 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Można mieć i wykształcenie podstawowe ale osoba będąca w takim gmachu jak Sejm powinna się godnie zachowywać. O stanowisku specjalnie nie wspominałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 25 Kwiecień Share Napisano 25 Kwiecień Teraz, pawel_breslau napisał: Można mieć i wykształcenie podstawowe ale osoba będąca w takim gmachu jak Sejm powinna się godnie zachowywać. O stanowisku specjalnie nie wspominałem. Jaki elektorat - taki rezydent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio Napisano 25 Kwiecień Share Napisano 25 Kwiecień Godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał: a tylu wozów bojowych dzikim nie zniszczyli ppk-ami? Pytanie przede wszystkim, ile z tych ppk w ogóle zostało użytych, a ile utraconych w ten czy inny sposób przed użyciem, ile zostało wystrzelonych do pojazdów pancernych, a ile do innych celów (a jak widzieliśmy, strzelano ppk do samochodów, czy nawet grupek żołnierzy), i wreszcie ile statystycznie wystrzelonych ppk potrzeba na zniszczenie jednego pojazdu pancernego, biorąc pod uwagę awarie, strzały niecelne i trafienia nieskuteczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Kwiecień Autor Share Napisano 25 Kwiecień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi