Jedburgh_Ops Napisano 18 Luty 2023 Napisano 18 Luty 2023 Ależ oczywiście. I palił napalmem ZOMOwskie Nyski w tych dniach, kiedy ich nie było na ulicach.
bjar_1 Napisano 18 Luty 2023 Autor Napisano 18 Luty 2023 Słabo, bo ja na razie to pomniki Lecha i JP2 są masowo stawiane.
szutnik Napisano 18 Luty 2023 Napisano 18 Luty 2023 biar_1 i fala nie kpijcie. Jest sporo przesady w opowieściach o Pinokiu ale lepiej zapytajcie Człowieka , to z jego podwórka
Czlowieksniegu Napisano 18 Luty 2023 Napisano 18 Luty 2023 MM równie dobrze mógł pilnować KM, który bzykał jak pszczółka na kwiatkach i nawet się z tym nie krył.. Ale to akurat przywilej prawdziwych Polaków katolików i patriotów- Wy to nawet z wynajęciem pokoju w hotelu możecie mieć problem. PS bjar- mamy wspólnych znajomych, ale to z czasów gdy np w WBK tatuś mu miękkie lądowanie załatwił.. i z ostatnich kilku lat, ale one nie lubią wracać w rozmowach do pewnych "tematów".
bjar_1 Napisano 18 Luty 2023 Autor Napisano 18 Luty 2023 Załatwiłbyś jakąś fuchę np. w spółkach skarbu państwa...
fala Napisano 18 Luty 2023 Napisano 18 Luty 2023 1 godzinę temu, szutnik napisał: biar_1 i fala nie kpijcie. Jest sporo przesady w opowieściach o Pinokiu ale lepiej zapytajcie Człowieka , to z jego podwórka Ja z też z twierdzy, tylko że pinikio jakoś chyba o dekadę młodszy, tak minimum.
Jedburgh_Ops Napisano 18 Luty 2023 Napisano 18 Luty 2023 (edytowane) 29 minut temu, bjar_1 napisał: Załatwiłbyś jakąś fuchę np. w spółkach skarbu państwa... Ale to trzeba Yetiemu dać szansę. Należy się wykazać w partii piss. Trzeba mieć - jak glapiński - tatusia PZPR-owca z MSW. Trzeba mieć - jak glapiński - SBka prowadzącego Jana Słowikowskiego. Trzeba mieć - jak glapiński - prowadzącego agenta wywiadu PRL Jana Lareckiego. Inaczej nie zawracajmy głowy Yetiemu. Edytowane 18 Luty 2023 przez Jedburgh_Ops
bjar_1 Napisano 18 Luty 2023 Autor Napisano 18 Luty 2023 4 minuty temu, fala napisał: Ja z też z twierdzy, tylko że pinikio jakoś chyba o dekadę młodszy, tak minimum. Pewnie Pinokiowi kanapki w szkole zabierałeś
szutnik Napisano 18 Luty 2023 Napisano 18 Luty 2023 6 minut temu, bjar_1 napisał: Pewnie Pinokiowi kanapki w szkole zabierałeś Raczej w dołek Go ogrywał ( lub w pikuty)
Czlowieksniegu Napisano 18 Luty 2023 Napisano 18 Luty 2023 Je.... Ja z tej bajki, pomijając plankton, "znałem się" z majorem Siorkiem... W cudzysłowie, bo ja jednak duuużo młodszy od niego...
toska Napisano 19 Luty 2023 Napisano 19 Luty 2023 5 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: MM równie dobrze mógł pilnować KM, który bzykał jak pszczółka na kwiatkach i nawet się z tym nie krył.. Ale to akurat przywilej prawdziwych Polaków katolików i patriotów- Wy to nawet z wynajęciem pokoju w hotelu możecie mieć problem. PS bjar- mamy wspólnych znajomych, ale to z czasów gdy np w WBK tatuś mu miękkie lądowanie załatwił.. i z ostatnich kilku lat, ale one nie lubią wracać w rozmowach do pewnych "tematów". Jezuu z kim ja się zadaję
toska Napisano 19 Luty 2023 Napisano 19 Luty 2023 5 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Ale to trzeba Yetiemu dać szansę. Należy się wykazać w partii piss. Trzeba mieć - jak glapiński - tatusia PZPR-owca z MSW. Trzeba mieć - jak glapiński - SBka prowadzącego Jana Słowikowskiego. Trzeba mieć - jak glapiński - prowadzącego agenta wywiadu PRL Jana Lareckiego. Inaczej nie zawracajmy głowy Yetiemu. Czepiaś się.... żyć trzeba...
fala Napisano 19 Luty 2023 Napisano 19 Luty 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, toska napisał: Czepiaś się.... żyć trzeba... Taka wypowiedź jakiegoś anonima mi się napatoczyła.... " Polskie "państwo" to niestety tylko rozpuchnięta żarciem ladacznica - dogodzi bogaczom, a jak trzeba - własne dzieci sprzeda, żeby starczyło na botoks i kiecki." Edytowane 19 Luty 2023 przez fala
karpik Napisano 19 Luty 2023 Napisano 19 Luty 2023 (edytowane) 6 minut temu, Tailor napisał: st.coAnVMNK1i8P.mp4 Bardzo ładnie pocięty materiał tępy trollu. Nie wstyd ci wrzucić takich ewidentnych manipulacji i pokazywać wszystkim jaki jesteś ograniczony? Edytowane 19 Luty 2023 przez karpik 1
Rekomendowane odpowiedzi