karpik Napisano 11 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2022 VID_20220611_195549_436.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 11 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2022 VID_20220611_212950_989.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 11 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2022 "Ukraińska jednostka „Biały Wilk” twierdzi, że zniszczyła 14 czołgów i 2 bojowe wozy piechoty, głównie przez uderzenia amunicji zrzuconej z dronów." VID_20220611_213412_173.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 11 Czerwiec 2022 Share Napisano 11 Czerwiec 2022 13 godzin temu, karpik napisał: We wsi Klińce w obwodzie briańskim pali się jednostka wojskowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 11 Czerwiec 2022 Share Napisano 11 Czerwiec 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 11 Czerwiec 2022 Share Napisano 11 Czerwiec 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 11 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2022 Może mieć rację: "Aleksiej Arestowicz powiedział, że Rosja nie wygrała jeszcze ani jednej wojny, w której Ukraińcy nie braliby udziału po ich stronie Według niego, jeśli Zachód nie pomoże Ukrainie, jutro 500 tysięcy Ukraińców dołączy do 1,5-milionowej armii Federacji Rosyjskiej i Białorusi, po czym sam Zachód będzie miał trudności." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 11 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2022 36 minut temu, bodziu000000 napisał: Zamiast gasić kręcą VID_20220611_223529_387.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 11 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2022 "Zachód ma prawo dać Ukrainie głowice nuklearne, by chronić jej niepodległość – powiedział eurodeputowany Radosław Sikorski „Po 1994 roku, zgodnie z memorandum budapeszteńskim, Ukraina zrezygnowała ze swojego potencjału nuklearnego iw zamian stała się niepodległym państwem w granicach ustanowionych od czasów ZSRR, Federacja Rosyjska naruszyła to memorandum i dlatego Zachód może dać szansę Ukraina w obronie swojej niepodległości – powiedział." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2022 (edytowane) 10 godzin temu, bodziu000000 napisał: Czekałem dobę, aż ktoś zdementuje te info. Cisza. Cisza też że strony państw Europy środkowej i wschodniej, a to dziwne, bo jest to jawna zdrada. Pakt państw, do tego tajny, o pozwoleniu na zbliżanie się agresora do unii i NATO. Agresora, który jawnie mówi jakie będą jego dalsze kroki. Nic się zachód nie nauczył. Nie chcą wojny? Będą mieli wojnę i hańbę. Edytowane 12 Czerwiec 2022 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 12 Czerwiec 2022 Share Napisano 12 Czerwiec 2022 34 minuty temu, karpik napisał: Czekałem dobę, aż ktoś zdementuje te info. Cisza. Cisza też że strony państw Europy środkowej i wschodniej, a to dziwne, bo jest to jawna zdrada. Pakt państw, do tego tajny, o pozwoleniu na zbliżanie się agresora do unii i NATO. Agresora, który jawnie mówi jakie będą jego dalsze kroki. Nic się zachód nie nauczył. Nie chcą wojny? Będą mieli wojnę i hańbę. Kilka tygodni temu pisałem iż 24 lutego NATO powinno być już na terenie UA . Jestem od pierwszej minuty tej wojny zwolennikiem użycia wszelkiej broni aby wykończyć raz na zawsze bestię która chce notorycznie "uszczęśliwiać" wszystkich dokoła swoją nędzą i bandyckim traktowaniem innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2022 17 minut temu, fala napisał: Kilka tygodni temu pisałem iż 24 lutego NATO powinno być już na terenie UA . Jestem od pierwszej minuty tej wojny zwolennikiem użycia wszelkiej broni aby wykończyć raz na zawsze bestię która chce notorycznie "uszczęśliwiać" wszystkich dokoła swoją nędzą i bandyckim traktowaniem innych. Tam nie trzeba NATO. Dać im tylko dobrą broń i w 2 miesiące było by po sprawie. Europa zachodnia jednak tego nie chce. Chce dalej robić interesy z mordercą i hańba im za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 12 Czerwiec 2022 Share Napisano 12 Czerwiec 2022 (edytowane) 32 minuty temu, karpik napisał: Tam nie trzeba NATO. Dać im tylko dobrą broń i w 2 miesiące było by po sprawie. Spotkałeś się z podobną opinią jakiegoś analityka czy eksperta od wojskowości ? Jak tak to zalinkuj z łaski swojej bo czegoś zbliżonego do w/w tezy jeszcze nigdzie nie czytałem... Edytowane 12 Czerwiec 2022 przez takafura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2022 31 minut temu, takafura napisał: Spotkałeś się z podobną opinią jakiegoś analityka czy eksperta od wojskowości ? Jak tak to zalinkuj z łaski swojej bo czegoś zbliżonego do w/w tezy jeszcze nigdzie nie czytałem... Słyszałem i czytałem wiele opinii, że Ukraina może wygrać tę wojnę. (Kierunek- google- czy Ukraina wygra wojnę). W jakim czasie zależy od wielu czynników, a najważniejszym jest to czy będą mieli czym walczyć. Czy potrzebujesz analizy na temat, co się stanie gdy ją przegra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 12 Czerwiec 2022 Share Napisano 12 Czerwiec 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 12 Czerwiec 2022 Share Napisano 12 Czerwiec 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Czerwiec 2022 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2022 VID_20220612_113311_052.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Czerwiec 2022 Share Napisano 12 Czerwiec 2022 Sugeruję zapamiętać.... "Jarosław Kaczyński podkreślił, że polscy rolnicy muszą wiedzieć, iż ukraińskie zboże „nie jest dla nich żadnym zagrożeniem”." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 12 Czerwiec 2022 Share Napisano 12 Czerwiec 2022 4 godziny temu, fala napisał: Kilka tygodni temu pisałem iż 24 lutego NATO powinno być już na terenie UA . Jestem od pierwszej minuty tej wojny zwolennikiem użycia wszelkiej broni aby wykończyć raz na zawsze bestię która chce notorycznie "uszczęśliwiać" wszystkich dokoła swoją nędzą i bandyckim traktowaniem innych. Jest tylko jeden mały problem - to by oznaczało wymianę ciosów nuklearnych: 1. W wariancie "L" tylko taktycznych na obszarze ograniczonym do Ukrainy i Polski, zapewne też Białoruś i Kaliningrad. 2. W wariancie "XL" zapewne cała Europa. 3. W wariancie "XXL" cała zachodnia półkula, Kanada tyż. PS. We prowadzaniu demokracji na całym świecie specjalizuje się zupełnie inne państwo i nie jest to Kanada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 12 Czerwiec 2022 Share Napisano 12 Czerwiec 2022 (edytowane) 15 minut temu, balans napisał: Jest tylko jeden mały problem - to by oznaczało wymianę ciosów nuklearnych: 1. W wariancie "L" tylko taktycznych na obszarze ograniczonym do Ukrainy i Polski, zapewne też Białoruś i Kaliningrad. 2. W wariancie "XL" zapewne cała Europa. 3. W wariancie "XXL" cała zachodnia półkula, Kanada tyż. PS. We prowadzaniu demokracji na całym świecie specjalizuje się zupełnie inne państwo i nie jest to Kanada... To może od razu zaprośmy hordy rosyjskie bo nas straszą bombami atomowymi. Psychopata ma plan i jeśli nie spotka się ze zdecydowaną reakcją to sobie go zrealizuje. Edytowane 12 Czerwiec 2022 przez fala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RDW60 Napisano 12 Czerwiec 2022 Share Napisano 12 Czerwiec 2022 7 minut temu, fala napisał: 7 minut temu, fala napisał: To może od razu zaprośmy hordy rosyjskie bo nas straszą bombami atomowymi. Psychopata ma plan i jeśli nie spotka się ze zdecydowaną reakcją to sobie go zrealizuje. A jak planem psychola jest zdecydowana reakcja to co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 12 Czerwiec 2022 Share Napisano 12 Czerwiec 2022 4 minuty temu, RDW60 napisał: 13 minut temu, fala napisał: A jak planem psychola jest zdecydowana reakcja to co? Jeśli chce popełnić rozszerzone samobójstwo , to tak. Tu się nie ma co pieścić tylko tłuc to ścierwo i mieć spokój raz na zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi