Skocz do zawartości

Wojna w Ukrainie vol. 6

Rekomendowane odpowiedzi

Fiutin rozpędza się w szukaniu winnych swojej porażki. Ludzie znikają, rozchorowują się i trafiają do aresztu. Co sprytniejsi zdążyli uciec lub próbują zrobić to teraz. 

Tylko po co to wszystko.

Gdyby fiutek miał odrobinę honoru palnąłby sobie w łeb.

Chciałbym tylko zauważyć, że putlerowska technika wojenna jest niezawodna i niezatapialna. Jedynym rozsądnym i zgodnym z logiką rozwiązaniem jest zatem to, iż Moskwa dokonała zanurzenia, wysunęła ukryte gąsienice i po dnie oddaliła się do tajnej bazy, z której operują też przejęte w Riese Vrille.

• Haha 1

22 minuty temu, bodziu000000 napisał:

20220415_100004.jpg

Bidulek chyba nie załapał się na zegarki.

Ten najwyraźniej też nie był 13 kwietnia pod bydlęcą ambasadą w Warszawie, bo zegarki były do wzięcia, a przynajmniej dwa moje (zepsute rzecz jasna). Chciałem je przymocować do ogrodzenia ambasady, ale policja nie pozwoliła i wskazała, że takie rzeczy to trzeba mocować na drzewach przy ogrodzeniu ambasady. No to powiesiłem wraz z fiszkami na tekturce, gdzie napisałem: Пусть всегда будет СССР. За калмыцких героев.

image.thumb.jpeg.0c759615cf291c5c0cb892c5d4d6601c.jpeg

image.thumb.jpeg.ba434d3c02bf9c42cac9aac496c551e5.jpeg

Godzinę temu, Merill_Marauder napisał:

Chciałbym tylko zauważyć, że putlerowska technika wojenna jest niezawodna i niezatapialna. Jedynym rozsądnym i zgodnym z logiką rozwiązaniem jest zatem to, iż Moskwa dokonała zanurzenia, wysunęła ukryte gąsienice i po dnie oddaliła się do tajnej bazy, z której operują też przejęte w Riese Vrille.

😆 A następnie " ... minęła blokady, wpłynęła do Dunaju, jakimś doplywem dostała się do nas. Potem rurami kanalizacyjnymi podjechała do sracza i zakowiczyła w oczekiwaniu na pana oberleutnanta."

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/krazownik-moskwa-idzie-na-dno-ukraincy-uratowali-sie-tylko-nieliczni/j3cdms5,79cfc278

Piękny komentarz do zatopienia Moskwy dał ukraiński admirał, który stwierdził, że dzięki ich atakowi w końcu na pokładzie Moskwy znalazło się nowoczesne uzbrojenie 😄

• Super 1
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie