Czlowieksniegu Napisano 2 Sierpień 2021 Share Napisano 2 Sierpień 2021 Koledzy Kowalskiego uczcili rocznicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirosław Jastrzebski Napisano 2 Sierpień 2021 Share Napisano 2 Sierpień 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 2 Sierpień 2021 Share Napisano 2 Sierpień 2021 Ktoś chyba Pani Wandzie źle napisał tekst. Wyszło na to, że PW to rewolucja internacjonalistyczna a nie bój o Polskę i jej naród... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2021 Tyr- tak, tak... razem z kolegami wiecie lepiej, nie tylko o co aktywnie walczyła, ale i chciała powiedzieć... Nie mówiąc o tym, że widzi wam się taki moment historii, gdzie będziecie znów mogli ustalać, co wolno a za co w pysk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 2 Sierpień 2021 Share Napisano 2 Sierpień 2021 Nacja - naród. Nacjonalizm pejoratywnego charakteru nabrał dzięki stalinowi i lewactwu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2021 Tyr- tak, tak... przejawem patriotyzmu jest niszczenie i znieważanie w taki sposób wieńca złożonego ku czci ofiar PW... Ciekaw jestem, czy biało-czerwoną szarfę odpięli, a jeśli tak, to co z nią później zrobili.. Może wykorzystają w przyszłorocznym Marszu Dmowskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Sierpień 2021 Share Napisano 2 Sierpień 2021 Przaśnie było w sumie w całej Polsce. Rekokowcy też dopisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 2 Sierpień 2021 Share Napisano 2 Sierpień 2021 33 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Ciekaw jestem, czy biało-czerwoną szarfę odpięli, a jeśli tak, to co z nią później zrobili.. A gdzie widzisz biało-czerwoną szarfę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2021 Na innych ujęciach wydaje się być- ale równie dobrze, to "przebitka" z innego wieńca... Z ciekawości- brak szarfy coś zmienia w zachowaniu "patriotów"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 2 Sierpień 2021 Share Napisano 2 Sierpień 2021 Może niedługo się okazać, że Powstanie wybuchło by legalizować adopcję dzieci przez homokomando... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2021 Tyr- o to musisz Powstańców zapytać... Chyba, że wystarczą ci jako podpowiadacze tuzy intelektu w stylu Kowalskiego czy Bąkiewicza... PS Ale widzę, że ty wespół z niejakim Czarnkiem macie jakąś seksualną obsesję. I LGBT się wam albo z dziećmi, albo z łóżkiem kojarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 2 Sierpień 2021 Share Napisano 2 Sierpień 2021 Nie wdając się w pyskówkę, chciałem jedynie zauważyć, że: 1. Ówcześni Narodowcy byli przeciwni wybuchowi powstania [historia przyznała im rację]. Natomiast ci, którzy obecnie uważają się za i spadkobierców i kontynuatorów zawłaszczyli sobie prawo do świętowania właśnie w rocznicę wybuchu PW. Jak dla mnie to jakaś schizofrenia... 2. A odnośnie tego całego LGBT, to też mam mieszane uczucia. Bo z jednej strony jest ten ruch atakowany przez prawicę, a z drugiej strony przemilcza się, że wiodącym Kościołem rządzi tzw Lawendowa Mafia, a w szeregach jej urzędników pełno jest przedstawicieli tej orientacji. Jak dla mnie to hipokryzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 3 Sierpień 2021 Share Napisano 3 Sierpień 2021 (edytowane) 11 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: Koledzy Kowalskiego uczcili rocznicę... A potem polegli , wróg miał czterdziesto procentową przewagę. Edytowane 3 Sierpień 2021 przez fala 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 3 Sierpień 2021 Share Napisano 3 Sierpień 2021 9 godzin temu, fala napisał: A potem polegli , wróg miał czterdziesto procentową przewagę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 3 Sierpień 2021 Share Napisano 3 Sierpień 2021 Jeszcze jeden bojownik o wolność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 6 Sierpień 2021 Share Napisano 6 Sierpień 2021 W dniu 2.08.2021 o 17:29, Czlowieksniegu napisał: Czy mi się wydaje, czy ja tu widzę flagę Rosji. Jeżeli tak to co ona tam robiła !? Jakim prawem się tam znalazła !? Gdzie byli nasi "bojcy" !?. Pewnie tutaj W dniu 3.08.2021 o 02:03, fala napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2023 Dla odmiany 79 rocznica.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi