Jedburgh_Ops Napisano 9 Grudzień 2021 Share Napisano 9 Grudzień 2021 4 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Je... błagam... To przecież nie do Ciebie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 9 Grudzień 2021 Share Napisano 9 Grudzień 2021 5 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Je... błagam... Powiedz mu, że znasz nie takie przypadki, bo zaraz w chorej wyobraźni wymyśli, że dla jihadystów zbierał... On dostał 1,5/3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2021 srbm "Le Pen będą korygować granice w Europie" No... przecież nie ma nic złego w tym, że Ukraina jest w strefie rosyjskich wpływów do których nam wara i, że Moskwa Krym zajęła... W sumie fascynujące jak nisko można, upaść, aby nieustannie wspierać przewodnią partię narodu i Kreml, przy okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 9 Grudzień 2021 Share Napisano 9 Grudzień 2021 Jeżeli plany się ziszczą korekty nie będą dotyczyć już stref wpływów a granic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2021 srbm "Jeżeli plany się ziszczą korekty nie będą dotyczyć już stref wpływów a granic. " Proszę bardzo... "– Absolutnie nie zgadzam się, że Krym przyłączono do Rosji nielegalnie. Odbyło się referendum, a mieszkańcy Krymu zdecydowali, że chcą przyłączyć się do Rosji – powiedziała Marine Le Pen. " PS Jak rozumiem, nie przeszkadzają ci konsekwencje bycia Mińska w moskiewskiej strefie wpływów, skoro jeszcze nie doszło do korekty granic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 9 Grudzień 2021 Share Napisano 9 Grudzień 2021 Nie wiedziałem, że to Le Pen zorganizowała referendum a T-72 i T-64 były sprytnie zamaskowanymi leclerkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 9 Grudzień 2021 Share Napisano 9 Grudzień 2021 39 minut temu, Czlowieksniegu napisał: takafura Mamy 1999 rok... "Pociski znajdowały się w kilku piwnicach – należącej do obecnego wiceministra obrony Michała Dworczyka oraz jego sąsiadów, z których dziećmi się przyjaźnił" - opisuje "Wprost". W sumie znaleziono 25 kg materiału wybuchowego. Dworczyk zostaje zatrzymany. Twierdzi, że pociski bez zapalników nie powinny stanowić zagrożenia. Przy okazji zeznań okazuje się, że to nie pierwszy jego epizod z bronią. Kilka lat wcześniej w bagażniku jego auta znaleziono już amunicję z czasów wojny. Prokuratura występuje o areszt. Wtedy za Dworczyka poręcza poseł Antoni Macierewicz. „Michał Dworczyk jest harcerzem, społecznikiem i wychowawcą cieszącym się bardzo dobrą opinią w środowisku nauczycielskim i wychowawczym. Należy podkreślić jego zaangażowanie patriotyczne" - napisał Macierewicz. " "Gdy rusza śledztwo w sprawie nielegalnego posiadania broni przez Dworczyka, on sam, wtedy student V roku historii UW, zostaje zatrzymany. – Gdybym wiedział, że mogą zagrozić życiu czy zdrowiu mieszkańców, to nie trzymałbym ich tam. Myślałem, że jest to materiał bezpieczny wobec braku elementu inicjującego – zeznaje Dworczyk prokuratorom. Macierewicz argumentuje, że Dworczyk to harcerz W toku śledztwa okazuje się, że już kilka lat wcześniej Dworczyk został odnotowany przez komisariat w Iłży, kiedy w jego aucie podczas kontroli znaleziono amunicję z II wojny światowej. Prokurator stawia studentowi historii zarzut nielegalnego posiadania broni i wnioskuje o jego areszt. Poręczenie w sprawie niezastosowania aresztu tymczasowego składa poseł Antoni Macierewicz. Uzasadnia: "Michał Dworczyk jest harcerzem, społecznikiem i wychowawcą cieszącym się bardzo dobrą opinią w środowisku nauczycielskim i wychowawczym. Należy podkreślić jego zaangażowanie patriotyczne (…) Podkreślam, że znam go od jak najlepszej strony”. Nie wiem, czy i jaka była kara.. nie wiem nawet, czy prokurator dokończył sprawę. Ale pomyśl, ile innych osób, za podobne, dostało wyroki :-( Nawet jeśli, to już zapewne zatarło... Tyle, że pokazuje, jak się wewnątrz wyższych szarż przewodniej partii narodu podgryzają, jak się koterie próbują wycinać, udając jednocześnie wielką, szczęśliwą rodzinę na swoim. Wiesz, czasami trzeba coś jak krowie na rowie ale chyba nie do końca zrozumiałeś mojego postu. To co zacytowałeś google wyszukuje w 0,03 sekundy więc powielanie tego w poście skierowanym do mnie jest lekko uwłaczające, nie wiem czy przypadkowe czy zamierzone. Od razu widzę inteligentny komentarz że "jak nie chce się czegoś znaleźć to się nie znajdzie" Godzinę temu, takafura napisał: Nigdzie nie znalazłem wzmianki o "tropach wiodących do świata przestępczego". Ps. Czy pogrubienie i dodaniu koloru jest wystarczającym zabiegiem aby przypomnieć czego to niby oczywistego nie znalazłem w necie ? Nie ma sprawy, mogę powiększyć literki, dodać tło, animację i podkład muzyczny. Zależy mi aby być rozumianym i dostawać odpowiedź na pytanie które faktycznie zadałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2021 takafrua... A co ja do Je... napisałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2021 srbm "Nie wiedziałem, że to Le Pen zorganizowała referendum" Co wpis, to potężna erupcja intelektu i wierności przewodniej partii narodu. Już wiemy, że wg ciebie nie ma problemu w: - Ukrainie, jako rosyjskiej strefie wpływu i problemach z tym związanych, także dla Polski... - Białorusi, jako rosyjskiej strefie wpływu i problemach z tym związanych, także dla Polski... - przejęciu przez Rosję Krymu... - zalegalizowaniu referendum na Krymie i przejęciu go "nie nielegalnie" przez Moskwę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 9 Grudzień 2021 Share Napisano 9 Grudzień 2021 I to wszystko zrobiła Le Pen przy udziale Kaczyńskiego? Strach pomyśleć co się stanie kiedy dotrą zapowiadane abramsy. Boję się, że zmiany nie ominą też innych kontynentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2021 srbm "I to wszystko zrobiła Le Pen przy udziale Kaczyńskiego? Strach pomyśleć co się stanie kiedy dotrą zapowiadane abramsy. Boję się, że zmiany nie ominą też innych kontynentów. " Mam nadzieję, że za wpisy na Forum przynajmniej ci dobrze płacą... Wiesz doskonale, że Le Pen, ze swoimi poglądami*, jest jedną z kilku ostatnich sojuszniczek, za granicą, przewodniej partii narodu i że została do tego namaszczona przez prezesa. Jeśli ani jemu, ani tobie, jej poglądy nie przeszkadzają- wasza sprawa... * także odnośnie Rosji czy Putina.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 9 Grudzień 2021 Share Napisano 9 Grudzień 2021 (edytowane) 15 minut temu, Czlowieksniegu napisał: takafrua... A co ja do Je... napisałem? Najpierw połącz w logiczną całość o co ja pytałem i co zacytowałeś w poście skierowanym do mnie - teoretycznie powinna to być odpowiedź... Gdybym nie miał googla lub miał IQ 50 to bym się ucieszył. A tak mam komentarz że "nie chcę znaleźć" i lekki wkurw bo buksujemy w miejscu, a o sensacyjnych tropach ówczesnego studenta i harcerzyka wiodących do świata przestępczego nadal nie wiem nic. Edytowane 9 Grudzień 2021 przez takafura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 9 Grudzień 2021 Share Napisano 9 Grudzień 2021 Ural. Na granicy polsko-chińskiej spokój;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 9 Grudzień 2021 Share Napisano 9 Grudzień 2021 1 minutę temu, takafura napisał: Najpierw połącz w logiczną całość o co ja pytałem i co zacytowałeś w poście skierowanym do mnie. Gdybym nie miał googla lub miał IQ 50 to bym się ucieszył. A tak mam komentarz że "nie chcę znaleźć" i lekki wkurw bo buksujemy w miejscu, a o sensacyjnych tropach ówczesnego studenta i harcerzyka wiodących do świata przestępczego nadal nie wiem nic. W lisweeku domniemują;) W tej sprawie, mniej więcej jak ze złowioną rybą... Złapana, zjedzona ale ciągle rośnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 9 Grudzień 2021 Share Napisano 9 Grudzień 2021 5 minut temu, Czlowieksniegu napisał: srbm "I to wszystko zrobiła Le Pen przy udziale Kaczyńskiego? Strach pomyśleć co się stanie kiedy dotrą zapowiadane abramsy. Boję się, że zmiany nie ominą też innych kontynentów. " Mam nadzieję, że za wpisy na Forum przynajmniej ci dobrze płacą... Wiesz doskonale, że Le Pen, ze swoimi poglądami*, jest jedną z kilku ostatnich sojuszniczek, za granicą, przewodniej partii narodu i że została do tego namaszczona przez prezesa. Jeśli ani jemu, ani tobie, jej poglądy nie przeszkadzają- wasza sprawa... * także odnośnie Rosji czy Putina.. Też mam nadzieję, że dostajesz właściwą dolę z dotacji partyjnej KO. Jeżeli majaki o zmianie granic dokonywanej przez kaczystowsko-lepenowski sojusz ci nie przeszkadzają - twoja sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2021 srbm... Szanuję odwracanie kota ogonem... Akurat o zmianie granic opowiadasz ty i cytaty z Le Pen. Tak mi, teraz przyszło, do głowy- że prezesowi nie przeszkadza współpraca z sojusznikami mordercy bliźniaka? Fiu fiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 9 Grudzień 2021 Share Napisano 9 Grudzień 2021 Teraz, Tyr napisał: W lisweeku domniemują;) W tej sprawie, mniej więcej jak ze złowioną rybą... Złapana, zjedzona ale ciągle rośnie;) Może mój błąd że tylko archiwalne materiały przeglądałem ? Sporo się zmieniło od czasu gdy Palikot wydawał prawicowo-katolickie pisma "Ozon", a taki Giertych był ultra prawicowcem w LPR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 9 Grudzień 2021 Share Napisano 9 Grudzień 2021 2 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: srbm... Szanuję odwracanie kota ogonem... Akurat o zmianie granic opowiadasz ty i cytaty z Le Pen. Tak mi, teraz przyszło, do głowy- że prezesowi nie przeszkadza współpraca z sojusznikami mordercy bliźniaka? Fiu fiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2021 srbm A dlaczego mi zadajesz pytania, na które może Je. zna odpowiedź, skoro to Jego wpisy? Mi, osobiście, wystarcz, że przyklaskujesz Le Pen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 9 Grudzień 2021 Share Napisano 9 Grudzień 2021 1 minutę temu, Czlowieksniegu napisał: srbm A dlaczego mi zadajesz pytania, na które może Je. zna odpowiedź, skoro to Jego wpisy? Mi, osobiście, wystarcz, że przyklaskujesz Le Pen... I jestem w mafii sołncewskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 9 Grudzień 2021 Share Napisano 9 Grudzień 2021 Na zdjęciu sojusz kaczystowsko-lepenowski przyłącza jakiś ciepły zakątek Europy do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2021 srbm Im głupsze* "udzielasz" odpowiedzi, tym bardziej jestem pewnym, że coś jest na rzeczy w stawianych przeze mnie pytaniach... * ale mające poparcie w faktach, choć nie w twoim osobistym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 9 Grudzień 2021 Share Napisano 9 Grudzień 2021 2 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: srbm Im głupsze* "udzielasz" odpowiedzi, tym bardziej jestem pewnym, że coś jest na rzeczy w stawianych przeze mnie pytaniach... * ale mające poparcie w faktach, choć nie w twoim osobistym przypadku Zdjęcie chyba się nie spodobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 9 Grudzień 2021 Share Napisano 9 Grudzień 2021 1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: Nie wiem, czy i jaka była kara.. nie wiem nawet, czy prokurator dokończył sprawę. Ale pomyśl, ile innych osób, za podobne, dostało wyroki :-( Nawet jeśli, to już zapewne zatarło... Tyle, że pokazuje, jak się wewnątrz wyższych szarż przewodniej partii narodu podgryzają, jak się koterie próbują wycinać, udając jednocześnie wielką, szczęśliwą rodzinę na swoim. Nie, prokurator nie dokończył sprawy, bo po pierwsze akta Dworczyka (przede wszystkim o magazynie materiałów wybuchowych dla mafii pruszkowskiej) „zaginęły”, a ponadto sprawie ukręcono łeb. Tylko że to nie zmienia w najmniejszym stopniu tego, jaki kompletnie bezkarny popapraniec jest na szczycie rządu PiS. Nie dość, że zebrał sobie prywatnie 25 kg materiałów wybuchowych, to na dodatek zaleca polskiemu rządowi kierowanie się dewizą Waffen-SS - Meine Ehre heißt Treue. Znasz drugiego takiego poyeba w jakimkolwiek rządzie świata? Może u Bokassy? To tylko pokazuje, w jakim miejscu jest Bolanda pod rządami PiS. Nie ma dla niej kategorii jeśli chodzi o kontynenty i tzw. III Świat. Piroman i gloryfikator Waffen-SS, ale z polskim obywatelstwem, jest - według PiS - żarliwym polskim patriotą. Ale do czasu panie Dworczyk. Może od czterech lat Tomasz Szwejgiert - agent wywiadu i CBA - ujawniać i nie baczyć na pisowskie szykany wszystkie brudy PiS przeciwko Polsce i Polakom? Może. To i na Dworczyka znajdą się po zmianie władzy policjanci, którzy opowiedzą o cudzie wyparowania akt sprawy Dworczyka i o ukręceniu łba tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2021 https://uberkasta.pl/pis-opcja-rosyjska/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi