bjar_1 Napisano 6 Luty 2021 Share Napisano 6 Luty 2021 Żegnaj mistrzu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 6 Luty 2021 Share Napisano 6 Luty 2021 "Kocham Pana.Panie Sułku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 6 Luty 2021 Share Napisano 6 Luty 2021 i za Rocha Kowalskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 6 Luty 2021 Share Napisano 6 Luty 2021 Dla mnie zawsze będzie panem Zagłobą, niech mu ziemia lekką będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Luty 2021 Share Napisano 6 Luty 2021 Już Mu gnoje, w kilku miejscach, pochodzenie wyciągnęli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plr78 Napisano 6 Luty 2021 Share Napisano 6 Luty 2021 Godzinę temu, hipolit-O4 napisał: i za Rocha Kowalskiego "Wuj... to wuj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 6 Luty 2021 Share Napisano 6 Luty 2021 "A cicho tam..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 6 Luty 2021 Share Napisano 6 Luty 2021 Min. za " Panie Michale, koń mi staje"... Do zobaczenia, Panie Krzysiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 6 Luty 2021 Share Napisano 6 Luty 2021 Ordynator Łubicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 8 Luty 2021 Share Napisano 8 Luty 2021 Ja Go nigdy nie zapomnę z trójkowej audycji z panią Elizą, Cypisem i gajowym Maruchą. No i filmy m.innymi Barei. A tak zupełnie z innej beczki, to wczoraj oglądałem koncert z Opola 77. Żal, że większość tych cudownych poetów, wykonawców też już odeszła. Została jeszcze wiecznie żywa (jak Lenin) Maryla Rodowicz i kilku nielicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.