Skocz do zawartości

figury (pozornie) niemożliwe... vol. 4

Czlowieksniegu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
powinieneś pisać pod każdym Twoim postem, że wątek zawiera lokowanie produktu...;) Zrozum please, że nie każdego stać na alternatywną rzeczywistość w postaci gw.*
* albo finansowo albo intelektualnie...
  • Odpowiedzi 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Tyr, po co mam się wysilać to .Właśnie pojawił się jeden z dowodów na jej płaskość. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23836028,w-stoczni-pojawi-sie-tablica-jaroslawa-i-lecha-kaczynskich.html
Napisano
W piątek nie dojdzie do odsłonięcia tablicy pamiątkowej poświęconej braciom Kaczyńskim - informuje trójmiejski reporter Radia ZET. Stało się tak na prośbę prezesa Prawa i Sprawiedliwości Jarosława Kaczyńskiego.

W Stoczni Gdańskiej miała zostać odsłonięta tablica, na której umieszczona będzie informacja, że w strajku 1988 roku udział wzięli śp. prezydent Lech Kaczyński oraz Jarosław Kaczyński. Informację nagłośnił były prezydent Lech Wałęsa.

Jak się okazało, projekt tablicy nie był konsultowany z Jarosławem Kaczyńskim ani nikim ze środowiska PiS. Nie odsłania się tablic osób żyjących. Będziemy rozmawiać ze stroną związkową, żeby - jeśli będzie taka możliwość - zrezygnowali z tego punktu" - mówiła rzecznik PiS Beata Mazurek.

Rozmowy poskutkowały. Jak donosi trójmiejski reporter Radia ZET Maciej Bąk, Solidarność" Stoczni Gdańsk nie będzie odsłaniać tablicy upamiętniającej braci Kaczyńskich.
Napisano
A bije,bije.Przeczytałem w bieżącym numerze pewnego tygodnika:
We Wrocławiu od 1 września nie będzie można kupić wódki po dziesiątej wieczorem,zdecydowała rada miejska.Pić to trzeba w dzień,a w nocy spać,aby mieć siłę do picia od samego rana-taki jest nowy porządek gastronomiczny Wrocławia".
Przepisałem słowo w słowo z rubrykiWieści gminne i inne".Nazwy tego dziennika cotygodniowego nie wymieniam,bo treści antyrządowe i przeciwkościelne.
Porządki...gastronomiczne Wam zmieniają.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie