sqr Napisano 20 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2017 Ile macie u siebie Celcjuszy? u mnie w biurze 29.2'C na zewnątrz boję się wyjść żeby sprawdzić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozu Napisano 20 Lipiec 2017 Share Napisano 20 Lipiec 2017 Nowa Sól. Godz. 17:30. Wiatr zerowy. Niby świeci słońce, ale niebo takie przymulone" jakby miała być burza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Lipiec 2017 Share Napisano 23 Lipiec 2017 Co Wy wiecie o gorącu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozu Napisano 23 Lipiec 2017 Share Napisano 23 Lipiec 2017 A co? W Dolinie Śmierci w Kalifornii byłeś? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 23 Lipiec 2017 Share Napisano 23 Lipiec 2017 wrócił... eh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 23 Lipiec 2017 Share Napisano 23 Lipiec 2017 eh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 23 Lipiec 2017 Share Napisano 23 Lipiec 2017 Włochate zawsze wracają ..... jak koty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 24 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2017 29,6'C w biurze bez klimy, idzie zwariować ! ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Lipiec 2017 Share Napisano 29 Lipiec 2017 Oj misie, misie...Wczoraj, w okolicach południowych, termometr w samochodzie pokazał mi... +54 st C- asfalt miał prawie 70 st :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Lipiec 2017 Share Napisano 29 Lipiec 2017 Spokojnie :) będzie cieplej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Sierpień 2017 Share Napisano 1 Sierpień 2017 dzisiaj ma być cieeeepło że hej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 1 Sierpień 2017 Share Napisano 1 Sierpień 2017 Już jest. Dobrze że w aucie klima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanko222 Napisano 1 Sierpień 2017 Share Napisano 1 Sierpień 2017 Panowie ja pracuje jako dekarz u gory to dopiero grzeje pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekboss2102 Napisano 1 Sierpień 2017 Share Napisano 1 Sierpień 2017 Ja naginam w piekarni na starym piecu węglowym, oj ciepło,ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Sierpień 2017 Share Napisano 1 Sierpień 2017 Ale zimą, to niemal wszyscy narzekają i się lata doczekać nie mogą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Sierpień 2017 Share Napisano 1 Sierpień 2017 Mam dzisiaj wolne a klima dmucha.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 1 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2017 w biurze prawie 32'C, ale klima się robi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 1 Sierpień 2017 Share Napisano 1 Sierpień 2017 Od 14 praktycznie non stop za kółkiem. Intensywnie uzupełniam płyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 9 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2018 38,5 ...Jest lato i musi być ciepło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 9 Sierpień 2018 Share Napisano 9 Sierpień 2018 Jedzie Arab na wielbłądzie przez pustynię i widzi w oddali jadącego motocyklistę ubranego w skórzane spodnie i kurtkę. Zatrzymuje go i się pyta: - Co robisz że wcale nie jest ci gorąco mimo takiej wysokiej temperatury? - Prędkość! Powiew wiatru tak działa, że robi się zimno. Arab pomyślał, wsiada na wielbłąda, smaga go batem i pędzi coraz szybciej. Po jakimś czasie wielbłąd pada. Arab spoglądając na wielbłąda: - pier**lony zamarzł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 9 Sierpień 2018 Share Napisano 9 Sierpień 2018 Na zewnątrz 36 w domu 23 i nie są to cuda tylko klimatyzacja, może pora zainwestować te plusy które tak chojnie waadza rozdaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 9 Sierpień 2018 Share Napisano 9 Sierpień 2018 Ja gromadzę opał na zimę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 9 Sierpień 2018 Share Napisano 9 Sierpień 2018 Fala jak byś odgrzybiała, to może byś co mądrego napisała a tak zapchałaś sobie głowę jakąś pleśnią z klimy i na siłę próbujesz zainteresować tym innych. Teraz to ogrzewanie i chłodzenie pasywne i energia odnawialna… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Sierpień 2018 Share Napisano 9 Sierpień 2018 Co Wy wiecie o upałach...Ja, na moje szczęście, mam dziś ostatni dzień urlopu- termometr w samochodzie pokazał mi dziś, koło południa, 45,5 st C...- dla jasności zaparkowany w cieniu.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 21:20 09-08-2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 9 Sierpień 2018 Share Napisano 9 Sierpień 2018 sam już masz ale na aucie byś też zahodował izolację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.