woytas Napisano 20 Lipiec 2017 Share Napisano 20 Lipiec 2017 To jest lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozu Napisano 20 Lipiec 2017 Share Napisano 20 Lipiec 2017 ...zlokalizować bardziej dokładnie" chodziło o internetową lokalizację, bo raczej się tam nie wybieram ;)Ciekawe, nie spotkałem się z takim nazewnictwem szlifierki kątowej : Diax...dla mnie to bardziej Bosz, Kątówka bądź Fleks. Pomimo, że sporo wiosen mam na karku jest to dla mnie taka ciekawostka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozu Napisano 20 Lipiec 2017 Share Napisano 20 Lipiec 2017 woytas, tego raczej diaxem nie ruszysz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 20 Lipiec 2017 Share Napisano 20 Lipiec 2017 moze masz za dużo tych wiosen :-)http://www.miejski.pl/slowo-Diax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Lipiec 2017 Share Napisano 20 Lipiec 2017 Jeszcze nazwa gumowka" istnieje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 21 Lipiec 2017 Share Napisano 21 Lipiec 2017 było?jak nie, to smacznego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Lipiec 2017 Share Napisano 27 Lipiec 2017 Nie da się? Da !Strażnicy Miejscy z Zawiercia uratowali mężczyznę, którego głowa zaklinowała się ...w koszu na śmieci. Do zdarzenia doszło w parku obok MOK. Mężczyzna prawdopodobnie chciał sprawdzić, co jest w pojemniku, ale zamiast ręki - wsadził głowę.Strażnicy zdemontowali pojemnik i uwolnili delikwenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 27 Lipiec 2017 Share Napisano 27 Lipiec 2017 kiedyś widziałem koziołka przy paśniku podobnie zaklinowanego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Lipiec 2017 Share Napisano 27 Lipiec 2017 Ten w sumie też przy paśniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 27 Lipiec 2017 Share Napisano 27 Lipiec 2017 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Lipiec 2017 Share Napisano 27 Lipiec 2017 Pan w śmietniku miał szczęście, że prezydent Słupska nie przechodził w pobliżu - bo normalnie szwedzki stół :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2017 Bzdura sezonu, normalnie kichy się przewracają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Lipiec 2017 Share Napisano 31 Lipiec 2017 To tak na serio czy fake? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 31 Lipiec 2017 Share Napisano 31 Lipiec 2017 też mi się nie chce wierzyć, ale też głupota ludzka nie takie szczyty osiągała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 31 Lipiec 2017 Share Napisano 31 Lipiec 2017 Erich, ten miś to nie jest szczyt możliwości, mogą więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Sierpień 2017 Share Napisano 1 Sierpień 2017 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,22171443,plonace-miasto-na-jego-tle-powstaniec-tak-reklamuje-sie-panstwowa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2017 Niestety nie fejk - reklama z tygodnika wSieci":http://antyweb.pl/pge-powstanie-warszawskie-reklama-powstaniec/http://strajk.eu/energia-z-powstanca-w-reklamie-powiedziecie-ze-to-fejk-niestety-nie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Sierpień 2017 Share Napisano 1 Sierpień 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Sierpień 2017 Share Napisano 1 Sierpień 2017 bjar_1 (28714 / 838) 2017-08-01 08:32:37Przywołana gadzinówka już tak się nie nazywa- przegrali proces sądowy o używanie nazwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2017 A może - nie czytam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Sierpień 2017 Share Napisano 1 Sierpień 2017 Patrze na te banery/plakaty pełne energii" i zastanawiam się czy do działu marketingu nie zatrudnili po znajomości,jakiegoś synka prezesa,co to lubi na łyso i w bluzie z kotwicą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 1 Sierpień 2017 Share Napisano 1 Sierpień 2017 Obrazek absolutnie na miejscu.PS Sprawdziłem komu płacę za prąd - uff na szczęście nie muszę lecieć zmienić operatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Sierpień 2017 Share Napisano 1 Sierpień 2017 A najnowszą gówno-blaszkę zamówioną* przez MON widzieli?To musi być gorąca namiętność...* podobno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2017 Poka, bo nawet nie wiem ocb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Sierpień 2017 Share Napisano 1 Sierpień 2017 Myśl, myśl... myślenie ma kolosalną przyszłość.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.