Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Oj przepraszam karpik, ale KOD nie preferuje w TVP info, wiec zostaje TVN i Polsat ten ostatni pewnie, dlatego ze trzeba co nieco wiedzieć, czy dobrze się stoi po odpowiednie stronie ^^.
Napisano
Moskit1/2- nie rozumiem co do mnie piszesz... jeszcze trochę Polsatu i pewnie tylko po hebrajsku czy rosyjsku będę rozumiał.
Jestem na tą chwilę za pis całą gębą bo zarabiam w euro.
Mam +1500zł do wypłaty w porównaniu do zeszłego roku. I jeszcze 500+. Do tego giełda leci na łeb i kto teraz kupi ten zarobi.. w przyszłości bliższej czy dalszej... jak się uda to jeszcze podnieść...
Napisano
Wolę przedłużać prostą niż stać w miejscu, lub co teraz dzieje się- cofać do głębokiego średniowiecza.
Problemem tej władzy i większości ich wyborców jest RADYKALIZM. W działaniu i myśleniu. Taki sam jak u nienawidzonych islamskich ekstremistów".
Ciągłe parcie na ślepo w tył poruszając się w dość grząskiej rzeczywistości XXIw. nie może przynieść nic dobrego, co widać w sferach, które są ważne dla życia doczesnego, a nie tego w którego spodziewają się po życiu.
Ps.
A jak pis jest taki pewny swoich wyborców to niech zabierze 500. Nie dłużej niż miesiąc i będzie nowy rząd.
Napisano
Spychacz jedzie i robi swoje...http://wyborcza.pl/7,75398,21199534,dyrektor-muzeum-ii-wojny-niemile-widziany-na-debacie-historycznej.html#BoxGWImg
  • 3 weeks later...
Napisano
Naczelny Sąd Administracyjny uwzględnił zażalenie ministra kultury Piotra Glińskiego na orzeczenie Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego nakazujące wstrzymanie połączenia Muzeum II Wojny Światowej w Gdańsku z Muzeum Westerplatte. Oznacza to, że od 1 lutego minister będzie mógł połączyć placówki.