Moskit1/2 Napisano 25 Grudzień 2016 Share Napisano 25 Grudzień 2016 Oj przepraszam karpik, ale KOD nie preferuje w TVP info, wiec zostaje TVN i Polsat ten ostatni pewnie, dlatego ze trzeba co nieco wiedzieć, czy dobrze się stoi po odpowiednie stronie ^^. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 25 Grudzień 2016 Share Napisano 25 Grudzień 2016 Moskit1/2- nie rozumiem co do mnie piszesz... jeszcze trochę Polsatu i pewnie tylko po hebrajsku czy rosyjsku będę rozumiał.Jestem na tą chwilę za pis całą gębą bo zarabiam w euro. Mam +1500zł do wypłaty w porównaniu do zeszłego roku. I jeszcze 500+. Do tego giełda leci na łeb i kto teraz kupi ten zarobi.. w przyszłości bliższej czy dalszej... jak się uda to jeszcze podnieść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2016 W sumie, skoro i tak rano posprzątam...Karpik- ale Ty masz świadomość, że przy okazji Bożego Narodzenia w sumie nie powinieneś głosu zabierać?Bo to wiesz- jak strzał w stopę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 25 Grudzień 2016 Share Napisano 25 Grudzień 2016 A jutro mam urodziny, myślałem, że doczekam. Nic to, nikt się nie spodziewa hiszpańskiej inkwizycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1/2 Napisano 26 Grudzień 2016 Share Napisano 26 Grudzień 2016 Karpik moja wypowiedzi jest tylko przydłużeniem prostej bez końca o jeden milimetr ^^. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 26 Grudzień 2016 Share Napisano 26 Grudzień 2016 Wolę przedłużać prostą niż stać w miejscu, lub co teraz dzieje się- cofać do głębokiego średniowiecza. Problemem tej władzy i większości ich wyborców jest RADYKALIZM. W działaniu i myśleniu. Taki sam jak u nienawidzonych islamskich ekstremistów". Ciągłe parcie na ślepo w tył poruszając się w dość grząskiej rzeczywistości XXIw. nie może przynieść nic dobrego, co widać w sferach, które są ważne dla życia doczesnego, a nie tego w którego spodziewają się po życiu.Ps.A jak pis jest taki pewny swoich wyborców to niech zabierze 500. Nie dłużej niż miesiąc i będzie nowy rząd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 26 Grudzień 2016 Share Napisano 26 Grudzień 2016 Karpik twoje lewackie flustracje nie mają noic wspólnego z wątkiem. Przenieś się na forum KOD-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2016 Kaziu.... Błagam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 26 Grudzień 2016 Share Napisano 26 Grudzień 2016 Dobrze gada. Dać mu wody świeconej i kropidło. Niech wygna lewków i szatanów z Forum. Ciekawe ile by sie ty Yetti uchował wtedy :PPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2016 Widzisz- mnie z powodów oczywistych kropidło nie rusza... Więc mógłby mnie wodą święconą z góry na dół- gorzej, gdyby kropidło za namiastkę cepa służyło- to może boleć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 26 Grudzień 2016 Share Napisano 26 Grudzień 2016 lewaków i szatanów"- chyba Jacek nie dokończył lekcji wielkiego edukatora bo jeszcze śmie zauważać różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2016 Idźcie trolle.... pozwólcie mi w spokoju kutią się obżerać.. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 26 Grudzień 2016 Share Napisano 26 Grudzień 2016 Nie strzelaj sobie w stopę Yeticyt.Kutia – tradycyjna potrawa kuchni ukraińskiej, białoruskiej, rosyjskiej, litewskiej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2016 Przyjmuję na klatę...Moje Szkodniki to jeszcze bardziej w genach mają namieszane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 26 Grudzień 2016 Share Napisano 26 Grudzień 2016 A jak wygląda sprawa z Niemcami bo dziadek mojej kobity u Adolfa jako kolejarz robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Grudzień 2016 Share Napisano 26 Grudzień 2016 Znaczy się kolaborant, bo pracował dla Rzeszy Niemieckiej, w więc był za podbojami, eksterminacją Żydów etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 26 Grudzień 2016 Share Napisano 26 Grudzień 2016 Do tego podejrzewam, że nie był 100% Niemcem bo kobita mi zawsze pytaniem na pytanie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaczaNN Napisano 26 Grudzień 2016 Share Napisano 26 Grudzień 2016 Kutia zawsze byla u mnie w rodzinie czy z pecakiem czy w innych modyfikacjach wara wam od tego nazwisko po kadzieli Janowicz i dumny z tego jestem. Herb Radwan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 3 Styczeń 2017 Share Napisano 3 Styczeń 2017 Spychacz jedzie i robi swoje...http://wyborcza.pl/7,75398,21199534,dyrektor-muzeum-ii-wojny-niemile-widziany-na-debacie-historycznej.html#BoxGWImg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2017 Naczelny Sąd Administracyjny uwzględnił zażalenie ministra kultury Piotra Glińskiego na orzeczenie Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego nakazujące wstrzymanie połączenia Muzeum II Wojny Światowej w Gdańsku z Muzeum Westerplatte. Oznacza to, że od 1 lutego minister będzie mógł połączyć placówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 24 Styczeń 2017 Share Napisano 24 Styczeń 2017 A czego się spodziewałeś? Zdziwiony?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2017 Wcale...Choć opinie po wczorajszym otwarciu są jednoznaczne- podobno robi wrażenie, trzyma pion i ma sens merytoryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 24 Styczeń 2017 Share Napisano 24 Styczeń 2017 Nie wiem co tam jest. Bedę w sobotę. Ale na pewno nie ma nic o inspiracjach Piłsudskiego i Dmowskiego . O i tym kto z dachu willi na żoliborzu oddał pierwsze strzały.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2017 Bajki opowiadasz...Pierwsze strzały Powstania Warszawskiego padły w Starachowicach...EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 24 Styczeń 2017 Share Napisano 24 Styczeń 2017 Taaaa? Wiec może to fejk?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi