Jacek Dąbrowski Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 Takie im niedowiarkom zrobiłem. tego kalendarza nie zmienią :DPozdrawiam z krainy słońca , sexu i browara na świeżym powietrzu. :D
bjar_1 Napisano 2 Kwiecień 2015 Autor Napisano 2 Kwiecień 2015 Nie martw się, może pójdzie na Gdynię ;)
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 W.- o tym samym pomyślałem...Ciekawe, po co? Łysy jak kobyła, to chyba na plecach szczotkuje... A może dla przyjaciółki/przyjaciela*?* żeby być poprawnym politycznie. Nie, że mnie interesuje z kim/czym Jacek swoje chore fantazje realizuje...
Jacek Dąbrowski Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 Szczotka dla zwierzęciny futerkowej. Ale skoro się tak dopraszasz to zapraszam. Pierwsze szczotkowanie" gratis. :DPozdrawiamP.SMam też palnik na propana z butanem jakby co. Opalim futro :D
bjar_1 Napisano 2 Kwiecień 2015 Autor Napisano 2 Kwiecień 2015 Fachowiec widzę od szczotek. Może byś mi coś zaproponował do wyczesywania sierściuszycy?
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 Koty to zło...Gorsza jest chyba tylko herbata...Ja swoje traktuję kapciem... Działa...aż się kurzy :-)
sonicsquad Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 Yeti nie lubi kotów, bo mu się wplatuja w brodę.
mmmmmmm urghhh! Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 Wiatr od wschodu - chyba tak się mówi. U nas nie ma śniegu, słońce w dzień świeciło. Dzisiaj okna myłam (za rozrywkami w nie ma czasu na obowiązki).Chyba wszystko wypadało się na zachodzie ;)Tak trzymać!
sonicsquad Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 Właśnie miałem pytać czy umyliście już okna dla Jezuska....
poldek175 Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 Brzeg Dolny powtórka z wczoraj:DKtoś o herbacie wspominał?
Erih Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 U mnie w dzień śnieg z deszczem, teraz na oknie krupa. w sumie mnie to cieszy, lodówka podręczna na parapecie działa.
poldek175 Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 To samo miejsce dzień później.Przypuszczam,że w Krakowie tak będzie jutro.
Erih Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 Na razie na dachówkach z pół centymetra i nie topnieje.
Czlowieksniegu Napisano 3 Kwiecień 2015 Napisano 3 Kwiecień 2015 Że Tobie się chce ciągle te daty na aktualne zmieniać...Ale może coś być na rzeczy- wczoraj jednego z przedpiśców spotkałem... Myślałem, że w ciąży jest, bo taki gruby :-)A okazało się, że On ma kurtkę i polar na sobie?Po co? Gdzie byli rodzice się pytam...
sonicsquad Napisano 3 Kwiecień 2015 Napisano 3 Kwiecień 2015 Zdaje się że jest po SPA więc nawet lepiej wygląda...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.