maciekszprotawa Posted March 18, 2015 Author Share Posted March 18, 2015 Dajcie mi żółty kartonik w nagrodę. ;) Nigdy nie miałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobrasaper Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 ok jutro za dzwońie do moda i masz załatwione jak chcesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
viator01 Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Postaraj się trochę. Teraz za darmo nic nie dają :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senemedar Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Bierz ode mnie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekszprotawa Posted March 18, 2015 Author Share Posted March 18, 2015 Imieniny miałem nie dawno. To chyba dobry powód:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 za darmo, to można oberwać w dziób w barze piwnym :)przyjmujemy łapówki wszelkiego rodzaju, w tym płaskie dowody wdzięczności, w bardzo dużej ilości... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senemedar Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Oddaje za darmo tą żółtą kartkę.. jeśli tylko chcesz i pozwolą Ci ją wziąć.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Maciuś- dwie rzeczy...Dorośli wiedzą, co Ty na Forum wyczyniasz?Dwa- jest bardzo prosta formuła magiczna, która po zastosowaniu odlicza 1-2-3-rakieta.... i w kosmos wysyła Użytkownika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viator01 Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 A to prawda. Obserwowałem nawet (głównie nocne) szarże takich, których już na forum nie ma :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
viator01 Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Tu świeży przykład - co trzeba robić http://odkrywca.pl/odznaka-z-pickelhauba-i-krzyzem-in-true-fest,741049.html#741049 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekszprotawa Posted March 19, 2015 Author Share Posted March 19, 2015 Nie no z historią nie robi się jaj. Wolałbym z użytkownikami. Np. napisać, że Człowieksniegu mnie xxxxxxxxx swoim postem :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 22:38 20-03-2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viator01 Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Jesteś na dobrej drodze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weles Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 viator01 szkoda odpisywać na posty takich osób .Wywalić w kosmos bez żadnych kartek..bo im więcej odpowiedzi w poście takowego tym więcej buraczek ziemny ma uciechy w swej ziemnej egzystencji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekszprotawa Posted March 19, 2015 Author Share Posted March 19, 2015 Hoho nie bądź taki sztywny. :) Temat założony na luzie, nie mający na celu nikogo obrażać. Nikogo nie wyzywam i jest w dziale Hyde Park nie na głównym. Mógłbym nazwać Cię parówą świńską za tego buraka, ale tego nie zrobię nie zniżając się do Twojego poziomu. Więc w czym problem, że chciałem dostać kartonik? Ludzie robią różne rzeczy na forach, aby coś się działo, żeby się pośmiać. Każdy z każdym jakoś rozmawia. Weles i Człowieksniegu zmieńcie forum na któregoś z zakładu pogrzebowego. Świetnie wpasujecie się w towarzystwo. =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Musisz to zrobić sprytnie, a nie tak na bezczela ;) Ale teraz podpadłeś i pewnie jesteś na liście tych, którym za nic w świecie kartki nie będą chcieli dać. Choćbyś się nawysilał i napocił - ni hu hu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weles Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Nie no z historią nie robi się jaj. Wolałbym z użytkownikami. Np. napisać, że Człowieksniegu mnie wkurwia swoim postem :)"-luzik luzem ale pierdoły wypisujesz maciekszprotawa.Czytaj ze zrozumieniem bo jakoś nie widzę abym w poprzednim poście moim wpisem dotknął Twoją osobę(nie przewinął się Twój nick w moim wpisie-ale jeśli tak bardzo identyfikujesz się z w/w warzywem ziemnym to już Twoja sprawa ).Więcej kultury życzę.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Mamy od niedawna wunderwaffe.Wali seriami i z ogromnym rozrzutem...(Przynajmniej Bocian tak pisał..)A kartki są w pewnym rodzaju medalami.Na nie (mimo że są karzące") trzeba zasłużyć.Nosi się je z dumą,przylepione do nicku(Sam czasami z łezką w oku przeglądam swoją teczke:)Najlepsze są te za walkę z modami.Ale to musi być walka podjazdowa a nie otwarta bitwa-taka kończy się przeważnie nocnym odstrzałem z niemca*...* tzw higienicznym"Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 22:44 20-03-2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weles Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Ecchhh..to były czasy ;) Pamiętam Hebda jak z wielkim poświęceniem i narażeniem życia i zdrowia(te surowe rybki z fontanny) walczyłeś na forum o prawość i sprawiedliwość wszystkich userów.A walki były ciężkie,niejednokrotnie kilka wątków trwały.Ale w końcu swoją wytrwałością i zawziętością wygrałeś-dla swojego(Ich) świętego spokoju Cię awansowali..I tak mamy swojego człowieka po drugiej stronie barykady :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
traper6 Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Taaaa..... Zdrajca, przeszedł na Ich stronę :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
toska Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Hebda a czytałeś uważnie ten wątek? To tak odnośnie twojej Przyczepki odnośnie rzucania mięsiwemOt ortodoks się znalazł hihi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.