Erih Napisano 18 Wrzesień 2019 Share Napisano 18 Wrzesień 2019 Skrzynka borowików (same zdrowe) w tym trzy spore dublety, ze 3 litry kurek. Jakaś drobnica jeszcze - nie znam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 19 Wrzesień 2019 Share Napisano 19 Wrzesień 2019 "Jakaś drobnica jeszcze - nie znam się." Spisz testament i smacznego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 19 Wrzesień 2019 Share Napisano 19 Wrzesień 2019 A dziękuję, smacznie jest. Z testamentem nie muszę się spieszyć, żona na grzybach zna się doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 19 Wrzesień 2019 Share Napisano 19 Wrzesień 2019 A u mnie mizerne,ale to zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 19 Wrzesień 2019 Share Napisano 19 Wrzesień 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 19 Wrzesień 2019 Share Napisano 19 Wrzesień 2019 (edytowane) taki pikny Edytowane 19 Wrzesień 2019 przez czestar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 19 Wrzesień 2019 Share Napisano 19 Wrzesień 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 20 Wrzesień 2019 Share Napisano 20 Wrzesień 2019 14 godzin temu, Erih napisał: A dziękuję, smacznie jest. Z testamentem nie muszę się spieszyć, żona na grzybach zna się doskonale. Sorry, że Ci apetyt popsuję ale...Kontrola podstawą zaufania!;) https://menway.interia.pl/sledztwo/news-zupa-z-szatanska-wkladka,nId,709126,nPack,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 20 Wrzesień 2019 Share Napisano 20 Wrzesień 2019 6 godzin temu, Tyr napisał: Sorry, że Ci apetyt popsuję ale...Kontrola podstawą zaufania!;) Absolutnie mi nie popsujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 23 Wrzesień 2019 Share Napisano 23 Wrzesień 2019 Poniedziałek godz. 17-ta, godzina w lesie, prawie pod domem- 20 kilo od chałupy, 100 prawdziwych i drugie tyle innych a wszystko zdrowe. Czegoś podobnego nie widziałem...:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 23 Wrzesień 2019 Share Napisano 23 Wrzesień 2019 No,no ładnie się bawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Wrzesień 2019 Share Napisano 23 Wrzesień 2019 Po 100 to się zbiera jak wysypu nie ma Brachol w sobotę 390 sztuk, chyba tylko 3 z robakami. Po inne się nie schylał. Dziś 140. Rzucają się juz duże ilości podgrzybków. U mnie na podwórku jak co roku prawdziwki - narazie 6 wyciąłem. Kilka innych hoduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Wrzesień 2019 Share Napisano 23 Wrzesień 2019 Pierwsze z podwórkowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 23 Wrzesień 2019 Share Napisano 23 Wrzesień 2019 Przesz godzinę? W sobotę to każdy by se nazbierał... Jedź se w niedzielę albo poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Wrzesień 2019 Share Napisano 23 Wrzesień 2019 U nas to pod lasem sto samochodów, a i tak każdy po dwa kosze z lasu targa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 24 Wrzesień 2019 Share Napisano 24 Wrzesień 2019 To postaw zakaz postoju i zatrzymywania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Wrzesień 2019 Share Napisano 24 Wrzesień 2019 Nie se zbierają. Nie jestem typem psa ogrodnika. Ja mam już, tyle, że do następnego sezonu wystarczy na bogato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Wrzesień 2019 Share Napisano 26 Wrzesień 2019 W rododendronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 26 Wrzesień 2019 Share Napisano 26 Wrzesień 2019 Znowu godzinka w lesie. Ale pewnie zaraz Bjar powie, że takie i tyle ma pod rodo-nami a do tego ładniejsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 27 Wrzesień 2019 Share Napisano 27 Wrzesień 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 27 Wrzesień 2019 Share Napisano 27 Wrzesień 2019 Grzybów jest w uj i jeszcze trochę, szkoda że leniwy jestem i nie chce mi się schylać coś w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 27 Wrzesień 2019 Share Napisano 27 Wrzesień 2019 https://fakty.interia.pl/ciekawostki/news-wysyp-grzybow-w-ktorych-rejonach-polski-jest-ich-najwiecej,nId,3226671 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Wrzesień 2019 Share Napisano 28 Wrzesień 2019 Dziś atakowalim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 30 Wrzesień 2019 Share Napisano 30 Wrzesień 2019 U nas wczoraj był ogromny wysyp... grzybiarzy;) W lesie by na miejscach parkingowych zarobił bo nawet wielkie autokary w środku lasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 30 Wrzesień 2019 Share Napisano 30 Wrzesień 2019 U mnie to jest taki wysyp, że prawdziwki rosną "piętrowo" bo już nie ma miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi