Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Trudno się nie zgodzić z osobą, która przyznała puchar - jednak pojawiła się tam literówka.

Jest

Puchar za ORYGINALNE mundury. 25.09.2011 r. Dzierżoniów

Powinno być

Puchar za ORGINALNE mundury. 25.09.2011 r. Dzierżoniów

Bo ich mundury są bardzo orginalne :)
Napisano
Doskonałym komentarzem do tych pucharów jest mistrzyni drugiego planu - kratka ściekowa, ze zdjęcia, tylko ją uchylic i wpuścic tam osiągnięcia" pancernych"
Napisano
Ekhmmm.... Nie chcę mówić mówić, ale z poniższego linka wynika jasno i dobitnie, że szanowna redakcja O. kolaboruje z dzielnymi Pancernymi ze Strzegomia: http://pancerni.eu/plener

Yeti?
Napisano
Mogę przysiąśc na dowolny przedmiot, że to nie Yeti. Sama kudłatośc niczego nie dowodzi. Yeti jest kudłaty inaczej, to po pierwsze, a po drugie jest rasy kaukaskiej ;) ewentualnie nordyckiej, w porywach.
A co do kolekcji samych strzegomskich pancernych, to powalająca odznaka, ale znakomicie współgra z opowieścią o użyciu walterów P38 w Katyniu, czy innymi ich wyczynami.
Napisano
Więzy krwi... jest przyszywanym chrzestnym z Wehrmachtu Młodszego...
Kiedyś nawet zdjęcie z uroczystości zamieszczałem w pewnym serio-rekontrukcyjnym wątku :-)

I widać, chwała Mu za to, czuje się w obowiązku bronić ojca ie swoich" dzieci...

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 14:17 12-12-2013
Napisano
Poza tym nie przyznaję się do wehrmachtu ;) To sami .... i .... tzn. rycerze ;) A mówiąc o Yetim to wiele można mu zarzucic, że brzydki, że zła kobieta z niego etc. Ale z tymi ze Strzegomia na pewno się nie zadaje i dzieci ma fajne ;) Fotka z młodszym Szkodnikiem to moja ulubiona :)
Napisano
De gustibus non est disputandum, pani K. może się podobac łaskotanie porostem ;) a brzydki ... no może nie jak noc listopadowa, ale uderz się w biust, Julia Roberts czy inna Salma Hayek nie jesteś ;)