woytas Napisano 3 Maj 2019 Share Napisano 3 Maj 2019 Ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Maj 2019 Share Napisano 20 Maj 2019 https://pl.wikipedia.org/wiki/Płoszczyca_szara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 27 Czerwiec 2019 Share Napisano 27 Czerwiec 2019 To padalec. A mnie ten chrabąszcz zaintrygował większy od majowego - zapalniczka duża... Niestety nie przeżył upałów i kotów... cOś z tym padalem z innej strony chyba..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Czerwiec 2019 Share Napisano 27 Czerwiec 2019 https://pl.wikipedia.org/wiki/Wałkarz_lipczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 27 Czerwiec 2019 Share Napisano 27 Czerwiec 2019 W sumie to i dobrze , co go koty dopadły... A ile może być warty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Czerwiec 2019 Share Napisano 27 Czerwiec 2019 Zalej se żywicą epoksydową i do kluczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 6 Lipiec 2019 Share Napisano 6 Lipiec 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 6 Lipiec 2019 Share Napisano 6 Lipiec 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 6 Lipiec 2019 Share Napisano 6 Lipiec 2019 Też często takie spotykałem a czasami nawet podgatunek eksport;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Lipiec 2019 Share Napisano 7 Lipiec 2019 16 godzin temu, Tyr napisał: Też często takie spotykałem a czasami nawet podgatunek eksport;) Oba te podgatunki bardzo słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 7 Lipiec 2019 Share Napisano 7 Lipiec 2019 Trzymając się taksonomii - często-gęsto bywały safari z mocniejszymi rodzajami;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 17 Lipiec 2019 Share Napisano 17 Lipiec 2019 Coraz większe rosną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 31 Sierpień 2019 Share Napisano 31 Sierpień 2019 ktoś wie co to za zwierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 31 Sierpień 2019 Share Napisano 31 Sierpień 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 31 Sierpień 2019 Share Napisano 31 Sierpień 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 31 Sierpień 2019 Share Napisano 31 Sierpień 2019 Jenot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 31 Sierpień 2019 Share Napisano 31 Sierpień 2019 Aaa,taka bestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 12 Wrzesień 2019 Share Napisano 12 Wrzesień 2019 Wrażenie oglądania modliszki to coś niesamowitego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 12 Wrzesień 2019 Share Napisano 12 Wrzesień 2019 A tu brutalna natura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 12 Wrzesień 2019 Share Napisano 12 Wrzesień 2019 z ogródka i wróciła, choć po sposobie zachowania to chyba można by oswoić;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 12 Wrzesień 2019 Share Napisano 12 Wrzesień 2019 Tyr, mam jej siostrę przyrodnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 12 Wrzesień 2019 Share Napisano 12 Wrzesień 2019 Twoja strasznie zdziwiona;) Ciekaw jestem czy kolor to wiek czy gatunek? Dwie mniejsze zielone widziałem wcześniej - ta brązowa. Ale wrażenia mocne:) Z motoryki przypomina kota - jak się myje, obraca głowę w kierunku ruchu czy rusza przednimi odnóżami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spartan200 Napisano 12 Wrzesień 2019 Share Napisano 12 Wrzesień 2019 I a tu zaskroniec w akcji, jak zobaczyłem to z daleka w pierwszej chwili pomyślałem że to jakiś wąż z rogami. Dopiero jak podszedłem bliżej do gada wyjaśniło się o co tu chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 12 Wrzesień 2019 Share Napisano 12 Wrzesień 2019 Tyr, ta moja chwycona w Egipcie, w dodatku oświetlona żarówką, więc kolorystyka może być dowolna. U nas występują raczej gatunki bałkańskie do niedawna. Ale coś kociego w sobie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.