aplyger Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Kto zgadnie, czyja to łapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Jeż/borsuk/yeti? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aplyger Napisano 9 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Jeden z wymienionych przez Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Ten pierwszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aplyger Napisano 9 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2013 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 yeti?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firmanty Napisano 1 Listopad 2014 Share Napisano 1 Listopad 2014 To pewnie ślad niedźwiedzia. Jak wszyscy piszą o zwierzątkach to ja też opowiem swoją przygodę z wilkami. Byłem kiedyś nad morzem w Kątach rybackich. Był tam ośrodek wczasowy, osobne domki, płot. Na dworze stał stół z ławką, ja z moim kolegą i jego mamą jedliśmy śniadanie przy tym stole. W pewnym momencie widzimy że wilk wchodzi przez bramę, stanął kilka metrów od stołu i się nam przygląda. Gdy wszyscy spojrzeliśmy w drugą stronę, wilk podbiegł i ukradł kiełbasę ze stołu. Potem przyszedł drugi raz, daliśmy mu trochę mięsa. Z początku bał się, a potem zaprzyjaźnił się ze mną. Na drugi dzień też przyszedł i ciągnie mnie za rękaw, zaprowadził mnie do lasu do swojej watahy. Z początku wilki chciały uciekać, ale ten ich zawołał. Potem hasałem z nimi po lesie, jak ludzie zobaczyli mnie z wilkami to byli w szoku. Ten pierwszy co wziął kiełbasę przestał bać się ludzi. Przyszedł do mnie na plażę, poszliśmy do sklepu. Jak odjeżdżaliśmy do domu to biegł za samochodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 1 Listopad 2014 Share Napisano 1 Listopad 2014 Byłem wtedy w Kątach Rybackich. Widziałem jak Firmanty szedł sobie do sklepu a wilk za nim, niósł portfel. Nawet koleś się skarżył, że skubany jest rozrzutny i reszty z lady nie zabiera. Ale zakupy niesie do domu a i po gazetę do kiosku skoczy (jak ma odliczone).I ogólnie to fajny z tego wilka kumpel.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Listopad 2014 Share Napisano 1 Listopad 2014 A kierowca autobusu, który wiózł kolonistów zatrzymał się i wstał - najpierw klaskał, potem płakał.Kąty Rybackie i wilki?Chyba tak jak w Nic śmiesznego..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Listopad 2014 Share Napisano 1 Listopad 2014 Może wilk od siedzenia na kamieniu? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 1 Listopad 2014 Share Napisano 1 Listopad 2014 Dawno takich bzdur nie czytałem.... Jak odjeżdżaliśmy do domu to biegł za samochodem..."Taaaa... i krzyczał - Nu, pagadi !!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firmanty Napisano 11 Listopad 2014 Share Napisano 11 Listopad 2014 Jak nie wierzycie to wasza sprawa, ale to są fakty, niech wypowiedzą się leśniczy itp. czy to jest możliwe. Te wilki nie są takie straszne, trzeba tylko odpowiednio do nich podejść. W lesie były nawet małe około 3 miesiące miały. Zwierzęta mnie lubią, nawet te dzikie, ciekawe dlaczego? Na tym zdjęciu macie przykład przyjaźni wilka z człowiekiem. Leśniczy który był w tym ośrodku wypoczynkowym nagrał to komórką, niestety nie mam z nim kontaktu, to było kilkanaście lat temu. Mówił że od 10 lat jest leśniczym ale coś takiego widzi pierwszy raz w życiu. Ludzie bali się wyjść z domków gdy bawiłem się z wilkiem. Opisujcie swoje niesamowite przygody ze zwierzętami bo temat padnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Listopad 2014 Share Napisano 11 Listopad 2014 Kilkanaście lat temu nagrywał filmiki komórką? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 11 Listopad 2014 Share Napisano 11 Listopad 2014 Ale jak mógł nagrać tel komórkowym cyt kilkanaście lat temu" jak takowych z opcją wideorejestracji nie było. Wróć dó 2000 roku i sprawdź jakie były wtedy dostępne tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 11 Listopad 2014 Share Napisano 11 Listopad 2014 woytas ...padłem ..najpierw klaskał a potem płakał ...doprowadziło to do tego że teraz ja płacze już po 13 chyba pójdę na piwo żeby zapić te bzdury Firmantego któremu fora sie pogibały ,chłopie na Nickelodion jest odpowiednie forum tam wieżą w bajki ,ha ha ha klaskał a potem płakał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 11 Listopad 2014 Share Napisano 11 Listopad 2014 Rafał zanim pójdziesz na piwo, albo zaraz jak wrócisz, wbij się na Skypa bo jest bardzo pilna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firmanty Napisano 6 Grudzień 2014 Share Napisano 6 Grudzień 2014 A to widzieliście niedowiarki? https://www.youtube.com/watch?v=tDp68LuGqVs Jak to się ma do waszych poglądów? Musicie szerzej patrzeć na świat. Co tak milczycie, piszcie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Grudzień 2014 Share Napisano 6 Grudzień 2014 Przecież widać, że to atrapy wilków z kartonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubbers Napisano 6 Grudzień 2014 Share Napisano 6 Grudzień 2014 A 5 minut wcześniej wilk sobie lizał odbyt i jajka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firmanty Napisano 15 Kwiecień 2015 Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Co do śladu na początku wątku pomyliłem się. To nie niedźwiedź tylko borsuk. Chyba teraz nikt nie spotyka zwierząt bo nic nie piszecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 7 Czerwiec 2015 Share Napisano 7 Czerwiec 2015 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny bocian Napisano 7 Czerwiec 2015 Share Napisano 7 Czerwiec 2015 zygzakowata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny bocian Napisano 7 Czerwiec 2015 Share Napisano 7 Czerwiec 2015 jeszcze jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny bocian Napisano 7 Czerwiec 2015 Share Napisano 7 Czerwiec 2015 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny bocian Napisano 7 Czerwiec 2015 Share Napisano 7 Czerwiec 2015 zaskroniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.