Jacek Dąbrowski Napisano 18 Marzec 2014 Share Napisano 18 Marzec 2014 Nie ja to pisałem , ale może jest w tym cuś?http://piekielni.pl/58659Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Marzec 2014 Share Napisano 18 Marzec 2014 Jacek- a jakieś dowody, czy na poziomie pudelka* próbujemy dyskutować...Gdyby to prawda była, to niemal wszystkie media o niczym innym by nie pisały, wcześniej uprzejmie poinformowane...* przepraszam urażonych czytelników pudelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 18 Marzec 2014 Share Napisano 18 Marzec 2014 Jak wcześniej napisałem nie znam się , nie wiem , zarobiony jestem , w tym roku żadnej roboty nie biorę.Na fejsie to lata , niemniej o czymś takim jak polaczki wypier... za Wisłę na Majdanie(nie mylić z Radosławem) krzyczeli.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Marzec 2014 Share Napisano 18 Marzec 2014 Złośliwie napiszę, że my nie potrzebujemy przyjezdnych zza Buga, żeby taką zachętę do dalekiej wycieczki dla pana X czy Y usłyszeć...A i takie poglądy nie powinny nikogo dziwić- no, może poza np Kindżałem :-(Tyle, że plotka to jedno, a niby sensowna dyskusja to drugie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 18 Marzec 2014 Share Napisano 18 Marzec 2014 Nie ktos napisal, tylko jeden z wielu agentow wplywu Moskwy."Mnie tam do poglądów Kobylańskiego tak daleko jak z Ziemi do Marsa, ale akurat w tym temacie - to moim zdaniem chłop ma 100% racji. Oczywiście, że znajdą się tu tacy, którzy zaraz na forum napiszą, że to agent wpływu Moskwy". Ale oni już tak są nawiedzeni, że nawet gotowi są oddać banderowcom Przemyśl, Rzeszów i sporą część Lubelszczyzny, aby tylko dokuczyć" Putinowi. Inna sprawa, że pewnie niektórzy z nich to potomkowie tych, którzy rezali na Wołyniu za pomocą siekier, pił, wideł i ognia tych znienawidzonych Lachów...http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/jan-kobylanski-szokuje-ws-ukrainy/4cz5s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soldierprzemo Napisano 18 Marzec 2014 Autor Share Napisano 18 Marzec 2014 jaki dramat przeżywają żołnierze ukrainscy na krymie to się w głowie nie miesci. będzie rypley z katynia?. rosja nie podpisała konwencji na temat jenców wojennych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 18 Marzec 2014 Share Napisano 18 Marzec 2014 Jaja se robisz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Marzec 2014 Share Napisano 18 Marzec 2014 Spokojnie, wszystko pod kontrolą...http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,15639758,Wielkie_zachodnie_interesy_w_cieniu_Krymu.html#BoxSlotII2img Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soldierprzemo Napisano 18 Marzec 2014 Autor Share Napisano 18 Marzec 2014 np.http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140318/EUROMAJDAN/140319365 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 18 Marzec 2014 Share Napisano 18 Marzec 2014 Media podają że zgineli już pierwsi żołnierze ukrainscy w Syferopolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 18 Marzec 2014 Share Napisano 18 Marzec 2014 Nie tylko ukrainscy zolnierze gina na Krymie. Dzis odbyl sie pogrzeb proukrainskiego dzialacza tatarskiego, Reszat Ametowa, ktorego niedawno porwaly zielone ludki" . Jego zmasakrowane zwloki odnaleziono w dniu wczorajszym, przed smiercia byl torturowany:http://www.veooz.com/media/5G~__Ts/gallery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furman27 Napisano 19 Marzec 2014 Share Napisano 19 Marzec 2014 nic tylko pogratulować CIA i postbanderowcom dobrej roboty, ja do Ukraińców nic nie mam, ale nasz rząd powinien wspierać polskie interesy a nie nacjonalistów(tym bardziej tych którzy czczą kata Polaków na Wołyniu, to tak jakby polski rząd wspierał związek SSmanów), u nas nacjonalistów się tępi, a tam to są bohaterowie, obejrzyjcie sobie relacje z marszu niepodległości a z majdanu, trochę kontrastuje nie sądzicie? u nas 100tys osób idzie spokojnie a 100 to banda debili(być może prowokatorów) i jest to marsz faszystów" tam to zawsze ituszki" prowokują,i do tego wszystkiego leczenie na nasz koszt no przecież nas stać, a to że ja czy moja babcia czekam na badanie po parę miesięcy to szczegół, poza tym z kim robimy większy handel z ruskimi czy z ukraińcami, to nasze machanie szabelką i to jeszcze nie w naszym tylko europejskim interesie(co by było więcej taniej siły roboczej z ukrainy) to nam tak bokiem wyjdzie, że flaków nie pozbieramy jak nam władek ceny ropy i gazu podniesie, i zablokuje wszelki handel, i ta zielona wyspa z oszałamiającym wzrostem gospodarczym 2% stanie się czerwoną depresją z recesją, i kto dostanie po tyłku? nie nie panowie w garniturach, tylko my szarzy Polacy. DziękujęPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 19 Marzec 2014 Share Napisano 19 Marzec 2014 Kolega z Samoobrony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 19 Marzec 2014 Share Napisano 19 Marzec 2014 Ruscy uprowadzili dowódcę ukraińskiej marynarki wojennej admirała Serhija Hajduka po czym rozbroili jego podwladnych...Skad my to znamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furman27 Napisano 19 Marzec 2014 Share Napisano 19 Marzec 2014 ja? jestem z Polski, jestem wnukiem członka AK, który po wojnie działał w NZW, i dla mnie najważniejszy jest interes Polski, a my z tego całego bigosu nic nie uczkniemy bo nachapią się Niemcy i jewropa a my dostaniemy po tyłku. apropo samoobrony, każdy się z nich śmiał jak mówili o więzieniach CIA w Polsce i co? proszę 15mln dolców wsiąkło w czyjeś portfele za przylizanie, żeby nie IIWŚ i 50 lat PRL pod sowieckim butem to my bysmy rozdawali dzisiaj karty.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 19 Marzec 2014 Share Napisano 19 Marzec 2014 To dziadek ci nie mowil przeciwko czyjej dominacji walczyl w szeregach AK i NZW?Zapewne nie przeciwko jewropejskiej" (co to za wymysl tak w ogole?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furman27 Napisano 19 Marzec 2014 Share Napisano 19 Marzec 2014 o silną, wolną i suwerenną Polskę a nie jakiegoś du*owłaza jakim jesteśmy obecnie, kacapów jak i szwabów dobrze pamięta, ale po co machać szabelką i wkurzać niedźwiedzia? jeszcze żebyśmy chociaż byli silni jako Państwo, w imię czego to? w imię czego mogę rzec antypolscy politycy krzyczą hasła bandytów z UPA? czy nie lepiej zająć się naszymi rodakami którzy tam zostali niżli pogrobowcami jak i czasem wnukami tych herojów którzy przecinali kobiety na pół a dzieci wieszali po gałęziach? poza tym obalili prezydenta którego sami wybrali demokratycznie, to tak jakby my bysmy obalili pewnego Pana, bo nie rozlicza swoich podwładnych np Pan Rostowski 20mld zniknęło ot tak bo się pomyliłem, u nas jest to samo, tylko ludzie trochę lepiej zarabiają, a złodziejska klika jest taka sama jak nie gorsza, u siebie posprzatac nie umiemy a komuś chcemy? większość krajów które sąsiadują z UA nie krzyczą tak jak my, kurczę może my jednak jesteśmy mocarstwem tylko ja parę lat przeoczyłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 19 Marzec 2014 Share Napisano 19 Marzec 2014 Przedstawiciel Rosji w Radzie Europy: w skład naszego kraju powrócą" kolejne ziemie...Rosja już wkrótce będzie chciała sięgnąć po kolejne terytoria? Taką wizję roztacza przedstawiciel Federacji Rosyjskiej w Radzie Europy Roman Kokoriew. Na swoim profilu na Facebooku zapowiada on, że w skład jego kraju powróci" niedługo Mołdawia, Ukraina, pozostałe republiki ZSRR, a także Finlandia i Polska. Zrzuty ekranu z profilu rosyjskiego dyplomaty opublikował serwis obzorevatel.com.http://wiadomosci.onet.pl/swiat/przedstawiciel-rosji-w-radzie-europy-w-sklad-naszego-kraju-powroca-kolejne-ziemie/ljy8gI takie bzdury wypisuja rosyjscy dyplomaci...zalosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furman27 Napisano 19 Marzec 2014 Share Napisano 19 Marzec 2014 a media nakręcają wizję 3 wojny światowej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 20 Marzec 2014 Share Napisano 20 Marzec 2014 Być może spełnią się marzenia kilku forumowiczów o czynach chwalebnych i śmierci bohaterskiej, szanse na chwałę mogą mieć już niedługo.Lato tego roku może być bardziej niż upalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 20 Marzec 2014 Share Napisano 20 Marzec 2014 Boer jedzie na dzihad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furman27 Napisano 20 Marzec 2014 Share Napisano 20 Marzec 2014 jeśli już to w obronie Polaków na kresach ;) kol. Boer nie broniłbyś Ojczyzny w razie co? ..a lato ędzie" piękne tego roku... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 20 Marzec 2014 Share Napisano 20 Marzec 2014 Furman, ja już po 50 , niech się młodsi wykażą, dość ostro pyskują na temat patriotyzmu to mają okazję, a jeśli będzie trzeba to pomyślimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furman27 Napisano 20 Marzec 2014 Share Napisano 20 Marzec 2014 narazie płemieł" i rezydent Ul" mówią że nic nam nie grozi, czyli że nam grozi ;) do 60 biorą także się kolega załapie, narazie póki co jest spokój i niech tak będzie, jak zajdzie potrzeba zgotujemy sowietom piekło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 21 Marzec 2014 Share Napisano 21 Marzec 2014 Fantasta, kim i czym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.