fala Napisano %s o %s Napisano %s o %s 10 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Od dekad nie mogę się nadziwić, kto to shit kupuje. The analysis found R44s had 1.6 deadly accidents per 100,000 hours flown — a rate nearly 50% higher than other civilian aircraft tracked in The Times' report. Miałem okazję tym się przelecieć , nigdy więcej choćby mi płacili krocie. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 20 minut temu, fala napisał: Miałem okazję tym się przelecieć , nigdy więcej choćby mi płacili krocie. No i bardzo słusznie. Ja też za chińskiego boga nie wsiadłbym do tego. Przeżyłem autorotację w słowackim Hughesie 269 (ale nie w sytuacji awaryjnej, tylko treningowo) i prędzej temu małemu śmiglakowi bym zaufał niż tym R22 i R44. W Polsce nawet multimilionerzy to shit kupują, mimo że byłoby ich stać na porządne śmigłowce. Nie rozumiem tego i nawet nie zamierzam starać się zrozumieć. Edytowane %s o %s przez Jedburgh_Ops Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi