Jump to content

Czy ceny wykrywaczy spadają na święta ???

lesiu283

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply
Panowie, postawcie sie w polozenie producenta. ja gdybym cokolwiek produkowal to zawsze bym dbal aby wszelkie promocje byly totalna niespodzianka, dla wszystkich. Jesli wycieknie jakakolwiek wiadomosc o promocji to blyskawicznie stanie sie ona tajemnica poliszynela i sprzedza natychmiast staje do czasu owej promocji.
Handlowcy zaczynaja ponosic straty i odwracaja sie od takiego producenta.
Producent musial by byc idiota zeby wczesniej informowal o nadchodzacej promocji, rownie dobrze moglby ja oglosic natychmiast :).
I jeszcze jedno - promocja producenta nie moze bic w sklepy, czyli musi on na czas promocji zabezpieczyc sklepom odpowiednio tansza dostawe zeby po pierwsze nie robic im konkurencji, a po drugie nie robic promocji z kieszenie sprzedawcow.
Wydawalo mi sie ze to sa absolutne podstawy na styku produkcji i handlu.
Jak mozna tego nie rozumiec ?

Stala zimowa promocja ? OK ale od momentu faktycznej zimy ktora skuje ziemie lodem i pokryje sniegiem a nie od jakiejs konkretnej daty. Taka sytuacja tez jest zrozumiala bo do czasu zejscia lodow i sniegu sprzedza ulega ogromnemu spowolnieniu, wtedy nizsza cena ma swoj motywujacy sens. Chcesz taniej - poczekaj az nie bedziesz mogl uzywac wykrywki przez dlugi czas, chcesz juz uzywac - plac normalna cene.
Ja nie mowie ze jako klientowi mi sie to podoba, ja chcialbym juz taniej. Ale postawilem sie w sytuacji producenta i wszystko stalo sie jasne i proste.

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information