Brzęczyszczykiewicz Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 A gdzie tam są PRETENSJE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpt.Nemo Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Panowie, postawcie sie w polozenie producenta. ja gdybym cokolwiek produkowal to zawsze bym dbal aby wszelkie promocje byly totalna niespodzianka, dla wszystkich. Jesli wycieknie jakakolwiek wiadomosc o promocji to blyskawicznie stanie sie ona tajemnica poliszynela i sprzedza natychmiast staje do czasu owej promocji.Handlowcy zaczynaja ponosic straty i odwracaja sie od takiego producenta. Producent musial by byc idiota zeby wczesniej informowal o nadchodzacej promocji, rownie dobrze moglby ja oglosic natychmiast :). I jeszcze jedno - promocja producenta nie moze bic w sklepy, czyli musi on na czas promocji zabezpieczyc sklepom odpowiednio tansza dostawe zeby po pierwsze nie robic im konkurencji, a po drugie nie robic promocji z kieszenie sprzedawcow. Wydawalo mi sie ze to sa absolutne podstawy na styku produkcji i handlu. Jak mozna tego nie rozumiec ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpt.Nemo Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Stala zimowa promocja ? OK ale od momentu faktycznej zimy ktora skuje ziemie lodem i pokryje sniegiem a nie od jakiejs konkretnej daty. Taka sytuacja tez jest zrozumiala bo do czasu zejscia lodow i sniegu sprzedza ulega ogromnemu spowolnieniu, wtedy nizsza cena ma swoj motywujacy sens. Chcesz taniej - poczekaj az nie bedziesz mogl uzywac wykrywki przez dlugi czas, chcesz juz uzywac - plac normalna cene.Ja nie mowie ze jako klientowi mi sie to podoba, ja chcialbym juz taniej. Ale postawilem sie w sytuacji producenta i wszystko stalo sie jasne i proste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tofi1987 Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Witam.A jak koledzy myślą,czy Rutusy mogą być jeszcze tańsze??Czy to jedyna coroczna promocja.Może ktoś obserwował jak to się z roku na rok przedstawia.Po prostu mam pomysł na biznes :PPozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Twój pomysł Nemo bardzo mi się podoba. Logiczny, jasny i czytelny. Czy sam na niego wpadłeś czy ktoś Ci pomagał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-szela Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 W Vikingu jest zimowa promocja x-terry 505 cena poszła właśnie do góry , ale dają czapkę zimową:D hahaha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawcion123 Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Spojrzałem Na cenę Sovereigna GT którego posiadam"....Zatkaooo kakaooo...:(:(Bożesz ty mój oszaleli!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpt.Nemo Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Brzeczyszczykiewicz - sam , sam ale to dosc proste i naturalne mi sie wydaje. Wspomaganie sie nawzajem producenta i klienta powinno dac niezle rezultaty dla obu stron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ls29 Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Teraz ceny szaleją Xtera 705 kosztowała 2699 teraz 2999 (ale dają termos i jakiś pierdół na fanty). Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam11q Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Chciałbym zapytac zorientowanych - do kiedy w przeszłosci obowiązują -średnio - obniżki cen wykrywaczy Rutusa..Chodzi mi o miesiąc...Planuję zakup sprzętu dopiero w lutym, licze że promocja jeszcze będzie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doktordetektor Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 No to mamy świąteczną obniżkę". Na Minelabie się nie skończyło. Praktycznie ceny wszystkich wykrywaczy poszły w górę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
armand Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Nieprawda, nie wszystkich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Tesoro na Allegro się trzymają też. Widać diler ma w piwnicy trochę zapasu tych artefaktów z wcześniejszych wykopalisk ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrisssK Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 No i u Rutusa też już po promocji a nawet ceny poszły lekko w górę. Najbardziej cena Proximy. Obecnie 1550zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskar1021 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Bo gdyby była ostra zima to ceny były by nadal promocyjne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr01051989 Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Odgrzewam kotleta, W tym roku będą jakieś promocje, bo znanym sklepie na V to zrobili promocję ,ale chyba na okładkę reklamową. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Cena = popyt. Na Święta raczej nie liczył bym na spadek cen, zwłaszcza że sezon wykopkowy trwa. Garrett niedawno przecież podwyżkę zrobił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ginerus Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 W Żorach ace 150/599zł. 250/839zł.+ osłona cewki,słuchawki, baterie jeszcze nie zdrożały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekszprotawa Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Pół roku temu napaliłem się się na Ace 250. Na allegro ceny wahały się w okolicy 750zł. Głupi byłem znalazłem inne priorytety. A dzisiaj jak wpadłem na allegro z decyzją, że kupuję...nic poniżej 900zł przeraziłem się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emes Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 ogólnie to jestem za zakazem sprzedaży wykrywaczy - wystarczy już tych poszukiwaczy, ewentualnie powinny być licencje, jak na taksówki w NY :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Tak, my już mamy to można wprowadzać zakaz ;-), bo inaczej wszystko nam wykopią ;-). Słuszna postawa ;-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Emes: Poszukiwacz, a poszukiwacz" to różnica ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
emes Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 jak zwał tak zwał - w każdym razie fanty wygrzebuje, szkodnik jeden :)..gdzie ostatnio nie wejdę, to albo kogoś spotykam, albo natykam się na dołki :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romek_66 Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 to po co łazisz za innymi ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ginerus Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Aby po nich dołki zasypywać,bo szkodniki leniuchy nie kumają i doły zostawiają!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.