Skocz do zawartości

Ale jaja :-)

Czlowieksniegu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Pewnie że jaja,cytat na głównej stronie Pewnego dnia kłamstwa zawalą się pod własnym ciężarem,a prawda pozostanie"
to nie słowa Lolka tylko Dr.Goebbelsa. :)
Niby prezes Wacław Krzeptowski to ten góral kolaborant z Goralisches Komitee.
A odręczny podpis należy do wodza tysiącletniej rzeszy. :)

A strona powstała by sprawdzić czy nasi politycy to idioci.
Pewnie się nie zdziwicie że okazało się że tak. :)
Napisano
Swego czasu byłem zaangażowany w oszukiwanie skradzionych elementów niemieckiego szlabanu pancernego w Rudach Raciborskich. Pan dziennikarz z pewnej gazety walnął artykuł na temat żołnierza - patrioty pilnującego granicy... Tylko nie wspomniał nacji...
Napisano
Weźcie do ręki ostatni nr tygodnika NIE, a zobaczycie o co chodzi. Nietrudno nie zauważyć - facjata Macierewicza w mundurze Wehrmachtu przyciąga uwagę miłośników militariów :))) Czytałem na stacji benzynowej i zaśmiewałem się na głos z pospolitej bezmyślności naszych polityków. Niektórych z indagowanych nie posądzałbym o polot historyczny, ale że takie uzy" jak Macierewicz łyknęły przynętę, hahaha!

M.
Napisano
Jaja jak berety! 'Obrońcy Monte Cassino'... Zręczna manipulacja ale że Antek się nie połapał to mnie zdziwiło. Taki nos do do afer, a dał się zaskoczyć ... Pewnie za dużo helu się obwąchał wcześniej, to i węch mu stłumiło.
Napisano
Oj tam! Zaraz byli ministrowie sp. zagranicznych wystosują list i przeproszą wehrmacht za Macierewicza... Prezydent wygłosi orendzie u pani Olejnik w podobnym stylu i wszystko będzie cacunia.;)
Napisano
nie pierwszy raz zresztą - parę lat temu jednaz z gmin podwarszawskich chciała jedną z główny ulic nazwać im. obrońców MC - w ostatnim momencie się kapli kto bronił :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie