Czlowieksniegu Napisano 1 Październik 2011 Autor Share Napisano 1 Październik 2011 Przynajmniej dla mnie...http://somc.republika.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 1 Październik 2011 Share Napisano 1 Październik 2011 Pewnie że jaja,cytat na głównej stronie Pewnego dnia kłamstwa zawalą się pod własnym ciężarem,a prawda pozostanie"to nie słowa Lolka tylko Dr.Goebbelsa. :)Niby prezes Wacław Krzeptowski to ten góral kolaborant z Goralisches Komitee.A odręczny podpis należy do wodza tysiącletniej rzeszy. :)A strona powstała by sprawdzić czy nasi politycy to idioci.Pewnie się nie zdziwicie że okazało się że tak. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Październik 2011 Autor Share Napisano 1 Październik 2011 Niom...W przeciwieństwie do kilkunastu wykazałeś rewolucyjną czujnością.PS Ale wica spaliłeś, niestety.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 15:37 01-10-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Październik 2011 Autor Share Napisano 1 Październik 2011 Unikając wątków politycznych, spuśćmy zasłonę milczenia którzy z pomazańców się zgłosili :-)Zwłaszcza, że niektórzy mogliby być zaskoczeni, kto się z(a)łapał a kto odmówił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 1 Październik 2011 Share Napisano 1 Październik 2011 Komus cos sie w glowie poprzewracalo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 1 Październik 2011 Share Napisano 1 Październik 2011 Pewnie pomysł podchwycili z Białegostoku tam nawet ulica takowa jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 1 Październik 2011 Share Napisano 1 Październik 2011 Abo z Siemiatycz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 1 Październik 2011 Share Napisano 1 Październik 2011 Oddział zamiejscowy w Gierłożu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Październik 2011 Share Napisano 1 Październik 2011 Swego czasu byłem zaangażowany w oszukiwanie skradzionych elementów niemieckiego szlabanu pancernego w Rudach Raciborskich. Pan dziennikarz z pewnej gazety walnął artykuł na temat żołnierza - patrioty pilnującego granicy... Tylko nie wspomniał nacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Październik 2011 Share Napisano 1 Październik 2011 znalazłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 Weźcie do ręki ostatni nr tygodnika NIE, a zobaczycie o co chodzi. Nietrudno nie zauważyć - facjata Macierewicza w mundurze Wehrmachtu przyciąga uwagę miłośników militariów :))) Czytałem na stacji benzynowej i zaśmiewałem się na głos z pospolitej bezmyślności naszych polityków. Niektórych z indagowanych nie posądzałbym o polot historyczny, ale że takie uzy" jak Macierewicz łyknęły przynętę, hahaha!M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 hehehe zobaczyłem ten wątek dopiero teraz ale śmiałem się już wcześniej czytając NIE - dobra prowokacja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 widzę że nie tylko ja ich czytam :) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas P Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 Jaja jak berety! 'Obrońcy Monte Cassino'... Zręczna manipulacja ale że Antek się nie połapał to mnie zdziwiło. Taki nos do do afer, a dał się zaskoczyć ... Pewnie za dużo helu się obwąchał wcześniej, to i węch mu stłumiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Październik 2011 Share Napisano 6 Październik 2011 Krecik dobrze prawihttp://www.odkrywca.pl/obroncy-monte-cassino,694559.html#694559 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 7 Październik 2011 Share Napisano 7 Październik 2011 Oj tam! Zaraz byli ministrowie sp. zagranicznych wystosują list i przeproszą wehrmacht za Macierewicza... Prezydent wygłosi orendzie u pani Olejnik w podobnym stylu i wszystko będzie cacunia.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Październik 2011 Share Napisano 7 Październik 2011 Od północy Cisza wyborcza...Przypominam bo posypią się baniki?Jeszcze 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carabus Napisano 7 Październik 2011 Share Napisano 7 Październik 2011 nie pierwszy raz zresztą - parę lat temu jednaz z gmin podwarszawskich chciała jedną z główny ulic nazwać im. obrońców MC - w ostatnim momencie się kapli kto bronił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 z obrońcami M.C to stary numer!ale jak widać ciągle aktualny!!:))) dobre!! :D))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Nawet w Berlinie czy innym Monachium nie ma ulicy Obrońców Monte Cassino" :)Polak potrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.