ramzes0 Napisano 24 Marzec 2011 Autor Share Napisano 24 Marzec 2011 http://bryanskfront.mybb.ru/viewtopic.php?id=399 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Niewiem czy sa czy nie, ale mam nadzieje ze takich poszukiwaczy" co sobie jaja robia z ludzkich szczatków to juz niema... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Z całym szacunkiem do szczątków,ale takich fantów w Polsce już niema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Żadnych monet!? Phi! Chłopie, są lepsze miejsca, dużo lepsze! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Takie miejsca są i w Polsce,gdzie profanuje się miejsca pochówków i bezcześcí zwłoki dla pozyskania gównianych fantów.Brzydzę się takimi hienami,tffu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Co do fantów to są na bank. W swoim poprzednim poście nawiązałem do wykopów z linku a mianowicie do zdjęcia czaszki i skrzyżowanych píszczeli-to zakrawa na zbezczeszczenie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sierzant36 Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 ...Hołota.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Hołota, nie hołota...Pamięć o Wielkiej Wojnie Ojczyźnianej jest wciąż żywa.Bezmiar zbrodni i okrucieństw wyrządzonych Rosjanom sprawia, że mają w głębokim poważaniu doczesne szczątki niemiaszków.Ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sierzant36 Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 To nie pamięć o tragicznej historii skłania ich do takiego zachowania. Gdyby to były kości ich rodaków reakcja była by zapewne taka sama. To jest specyfika ich mentalności....Znam ich dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Nie masz racji wrzucając wszystkich Rosjan do jednego worka.Jeśli tak robisz, to znaczy, ze ich nie znasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 fanty super ale dla mnie nic nic nie ważne,jak zobaczyłem te kości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Wczoraj, wycięło mój post, może za ostry. Czy dla jakiegoś hałerka lub pepeszy rozkopałbym grób i robił takie foty, chociaż byłyby to kości Niemców, krótszy wyrządzili też nam tyle krzywd ? Nigdy. Po prostu ruskie stado baranów - chodzi mi o te osoby na fotach w linkach, a nie całą społeczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 tak to już jest w każdym stadzie znajdzie się jeden baran! W Polsce pewnie też by się znalazło paru takich inteligentów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 O wielcy obrońcy moralności i wzory cnót,widzę dla Was miejsce w pierwszych szeregach dewot przy następnej obronie krzyża.Jako że znajomości języka ruskiego nie można od każdego wymagać,to wystarczyło użyć archaicznego tłumacza google aby wiedzieć że robicie z siebie baranów.Ci ludzie zajmują się właśnie wyszukiwaniem poległych żołnierzy(Niemców,Rosjan itd) a następnie godnym ich pochówkiem na cmentarzach! mają na to oficjalne pozwolenia itp.Te sterty żelastwa to efekt uboczny głównej metody(wykrywacz metali) wyszukiwania okopów/dołków strzeleckich i ewentualnych zalegających tam ludzkich szczątków.Tak Was razi parę fot kości zmieszanych z oporządzeniem i amunicją? czego się spodziewacie,że będą układać wszystko zaraz po wydobyciu z wykopu na złotych noszach gęsto obsypanych kwiatami?Być może nie są odpowiednio delikatni dla Waszych chrześcijańskich dusz,jednak po co wieszać psy tak daleko skoro pod nosem macie te same normy: http://www.odkrywca.pl/mogila-polskiego-zolnierza,685100.html#685100Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Wspaniale ze vis1939 raczyl nas wszystkich laskawie uswiadomic o najnowszych metodach" ekshumacji szczatków poleglych zolnierzy na terenie Federacji Rosyjskiej. Kolega vis1939 swoim wywodem udowodnil jakie to nowoczesne sposoby i niebagatelne rozwiazania stosuja specjalisci zza wschodniej granicy. A my ? No cóz ciemnogród w tym najczarniejszym wydaniu. Ale i na ten problem znalazl w swojej laskawosci adekwatne rozwiazanie: otóz mozemy udac sie wraz z dewotami pod krzyz...Niestety ale na mnie, drogi visie liczyc nie mozesz bo pozostane przy wlasnych pogladach i spostrzezeniach, a i Tobie udziele pewnej porady, prafrazujac bylego prezydenta: visie1939 i inni spece od ekshumacji" nie idzcie ta droga ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Tak czy inaczej znów się porzeczki zaczynają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Ja niechcący;) sprzeczka to normalne zjawisko gdy pewna grupa popełniająca dyletantyzm,nie zamierza przyznać się do błędu.Teraz zaczną się argumenty,że hełm za wysoko i nieregulaminowo na czaszce i w ogóle jakoś tak ułożone oczodołami nie w stronę Jerozolimy itd.Kolega vis1939 swoim wywodem udowodnil jakie to nowoczesne sposoby i niebagatelne rozwiazania stosuja specjalisci zza wschodniej granicy. A my ? "A Wy? Wy pierniczycie z perspektywy ciepłego fotela jak bym to ja nie zrobił gdyby mi się chciało...Za uświadamianie i prawdę objawioną nie dziękujcie,było to w forumowym czynie społecznym i nie ma za co:)Pozdrawiam Was rodacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 a ja sie zastanawiam skad tyle niesmiertelnikow sie bierze,i nie mowcie mi ze zawsze znajdowane ot tak sobie.za stary jestem i za duzo widzialem.nie jestesmy lepsi,nie mowie tu o wszystkich.nie zastanowilo to was nigdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Teraz zaczną się argumenty,że hełm za wysoko i nieregulaminowo na czaszce i w ogóle jakoś tak ułożone oczodołami nie w stronę Jerozolimy"..vis1939 :)) teraz to dopiero dziewczynki" zaczną lamentować..pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Co do fantów to szału nie ma - w Polsce wychodzą jeszcze lepsze cuda tym bardziej na polach.A co do samych poszukiwaczy" to jak wyzej wypowiedzieli się koledzy to zwykła hołota chcąca łatwo dorobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 25 Marzec 2011 Autor Share Napisano 25 Marzec 2011 a to nie byli czasem goście od ekshumacji > ? patrząc na te chorągiewki czerwone na zdjęciach przy kopanych dziurach?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nomyss Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Post kol. vis1939 z 2011-03-25 11:53:04 na to by wskazywał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Zapędzili się co niektórzy koledzy .Ma rację kol. VIS.1939. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Eeee tam, na tym forum wiekszy lament wzbudza czasem zardzewiala rura...Jak wy zeberka z grilla jecie skoro kosci to dla was taki horror...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 oto głos rozsądku:)swoja drogą ładną ziemie tam maja patrząc na stan zachowania fantów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.