Skocz do zawartości

Lubelskie. Kolejny sukces" policji

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Tym razem taśma z pociskami Mauser 7,92
Kurier Lubelski donosi: http://www.kurierlubelski.pl/wiadomosci/383012,franciszkow-amunicja-z-ii-wojny-swiatowej-u-21-latka,id,t.html
Napisano
ha, ha, ha :)

ale w sumie, to nie wiem czy mam sie śmiać, czy plakać ?

-----------------------------------

wątek przeniesiony będzie na Aktualności
Napisano
złapali 21-latka, tłumaczył sie 24-latek ... hi, hi, hi

cztery lata garował do przesłuchania ? za 4 wyjdzie :))

czytać takich pismaków, to po prostu poezja - prostują się fałdy na mózgu i pełne wodogłowie ...
Napisano
A mi to pasi, że go rozbroili. Jeśli to był pasek sprawny i do ew. użytku w jakiś durny sposób to wszystko jest ok. Należało się.
Chciał pasek to wystarczyło rozbroić, nawiercić i powiesić na ścianie.

Ale ja się na militariach nie znam i nienormalny jestem :)
Napisano
300-14 = 286.nie musieli liczyć ponumerowane.premia dla policji super wynik,hihihihihihihi.będziecie pracować do 25 lat służby nie ma nic za darmo hihihihi.
Napisano
bu hahaha to jakaś kpina !
i na dodatek 8 lat :) bu hahah
zaraz postawią mu zarzuty handlu i przynależność do zorganizowanej grupy przestępczej więc piętnaście lat jak w mordę strzelił

takie rzeczy to tylko w MADE IN POLAND
Napisano
no niestety w takim kraju żyjemy gdzie nawet za jeden pełny nabój można mieć kłopoty:/ gościu bedzie sądzony jak jakiś kryminalista:P
Napisano
prawo jest prawem,miał beknie,prawo trzeba przestrzegać ,ale jak bękasz bo policyjny ekspert kłamie albo komendant morduje to inna bajka,do pudła ,szkoda słów.
Napisano
Gdyby szanowni forumowicze chcieli się jeszcze trochę pośmiać, uprzejmie donoszę, iż owe 286 pestek w taśmie awansowało do rangi arsenału". http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,9299272,Mial_w_domu_arsenal_z_czasow_wojny__Znalazl_go_w_lesie.html
Napisano
Się nam fred zagrzał :)
A ja nadal uważam, że się chłopakowi należało.
Tylko że ja się nie znam i nienormalny jestem.
Napisano
fajnie 286 sztuk amo bez broni ciekaw jestem czy to odpali bo mam nadzieję że spłonki poszły w reakcję chemiczną z miedzią i nici ze strzelania,nie sprawne,naboje polskie?ciekawe jakie bicia?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie