santiwoj Napisano 23 Marzec 2011 Autor Share Napisano 23 Marzec 2011 Tym razem taśma z pociskami Mauser 7,92Kurier Lubelski donosi: http://www.kurierlubelski.pl/wiadomosci/383012,franciszkow-amunicja-z-ii-wojny-swiatowej-u-21-latka,id,t.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 ha, ha, ha :)ale w sumie, to nie wiem czy mam sie śmiać, czy plakać ?-----------------------------------wątek przeniesiony będzie na Aktualności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Łohohoho! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Szybciej doniósł sąsiad zanim zdążył zdezaktywować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Brawo,kolejny andyta" już nie zagraża społeczeństwu.Brawo.Będą pewnie premie i awansy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 złapali 21-latka, tłumaczył sie 24-latek ... hi, hi, hicztery lata garował do przesłuchania ? za 4 wyjdzie :))czytać takich pismaków, to po prostu poezja - prostują się fałdy na mózgu i pełne wodogłowie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 286 sztuk amunicji = 286 potencjalnych ofiar zapewne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Plus rykoszety i garota z parcianej taśmy,dożywocie jak nic.Swoją drogą,ciekawe gdzie takie grzyby rosną...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 A mi to pasi, że go rozbroili. Jeśli to był pasek sprawny i do ew. użytku w jakiś durny sposób to wszystko jest ok. Należało się.Chciał pasek to wystarczyło rozbroić, nawiercić i powiesić na ścianie.Ale ja się na militariach nie znam i nienormalny jestem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 300-14 = 286.nie musieli liczyć ponumerowane.premia dla policji super wynik,hihihihihihihi.będziecie pracować do 25 lat służby nie ma nic za darmo hihihihi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chavez Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 bu hahaha to jakaś kpina ! i na dodatek 8 lat :) bu hahah zaraz postawią mu zarzuty handlu i przynależność do zorganizowanej grupy przestępczej więc piętnaście lat jak w mordę strzelił takie rzeczy to tylko w MADE IN POLAND Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 no niestety w takim kraju żyjemy gdzie nawet za jeden pełny nabój można mieć kłopoty:/ gościu bedzie sądzony jak jakiś kryminalista:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 ale pasek do bronka i skrzynkę mogliby oddac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 dziennikarz analfabeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 prawo jest prawem,miał beknie,prawo trzeba przestrzegać ,ale jak bękasz bo policyjny ekspert kłamie albo komendant morduje to inna bajka,do pudła ,szkoda słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
santiwoj Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 Gdyby szanowni forumowicze chcieli się jeszcze trochę pośmiać, uprzejmie donoszę, iż owe 286 pestek w taśmie awansowało do rangi arsenału". http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,9299272,Mial_w_domu_arsenal_z_czasow_wojny__Znalazl_go_w_lesie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fred72 Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 jacho jak jesteś nienormalny i w dodatku się nie znasz to się nie odzywajmowa jest srebrem a milczenie złotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 Się nam fred zagrzał :)A ja nadal uważam, że się chłopakowi należało.Tylko że ja się nie znam i nienormalny jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 Panowie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 fajnie 286 sztuk amo bez broni ciekaw jestem czy to odpali bo mam nadzieję że spłonki poszły w reakcję chemiczną z miedzią i nici ze strzelania,nie sprawne,naboje polskie?ciekawe jakie bicia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 Pochwalił się jednej osobie za dużo,ciekawe do jakiego to karabinu Mauzer" można było zapiąć tą taśmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.