Skocz do zawartości

Zima a poszukiwania

karabin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 338
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Hehe u mnie nawet jak ktoś by był uparty to nie pochodziłby z wykrywką bo ostatnio napadało jakieś 40zm śniegu a było wcześniej ponad 20:)chodzić można ale z łopatą:))
Napisano
Ja tam nie wiem co złego widzicie we wklejaniu swoich facjat na forum :)
Przecież zakrywanie przed niczym nie chroni,że niby ktoś Cię na ulicy rozpozna?Albo po zdjęciu twarzy znajdą Cię smutni panowie?
Jak mają znaleźć to znajdą bez problemu, chociażby po IP komputera. A zdjęcie z facjatą na forum ani nie polepsza ani nie pogarsza sytuacji :)
Nie rozumiem tej paranoi.
Napisano
Śnieg nie. No chyba że jest go tak dużo że niesiesz cewkę 30cm nad ziemią. Wtedy to zrozumiałe że o te 30cm jesteś do tyłu.
Ale mrozy duże nie są wskazane dla wykrywaczy.
Napisano
Pawel888,cieszę się że Ci humor poprawiłem-tak miało być:) Tak na prawdę nikt naszego foto nie potrzebuje aby nas namierzyć.
Co do wykrywki to nie powinno się łazić w duże mrozy,ja tak do -10 chodzę,powyżej nie.
pzdr.
Napisano
Nie zaskoczyłeś mnie kolego swoją wypowiedzią, jak Cię znam tak wiedziałem że będziesz tego pragnął :)
Nie widzę nic złego co nie oznacza że będę swoją facjatę rozpowszechniał. Ma ktoś gest, chce się pochwalić jak wygląda, nie ma problemu, jego sprawa.
Ja nie zamierzam.
Zresztą, to nie jest forum randkowe czy portal społecznościowy :)
P.S
Jak już ktoś tak bardzo ciekaw to zapraszam do tematu poszukiwań sztandaru, tam widnieje i jakoś nie płaczę i się nie zamazuje :)
P.S 2
Proszę o niewstawianie zdjęć z moim wizerunkiem,bez mojej zgody(ale to tylko uwaga do kolegi Hebdy :))
<pozdro
Napisano
Wczoraj biegałem. Jakiegoś farta na widelce miałem. 2 srebrne,jeden plater + widelec z napisem U.S.,ten był w innym miejscu. Ciekawe czy z epoki czy demobil? Do tego znalazłem jakiś pojemnik alu i różne inne badziewia nieepokowe.
Napisano
u mnie w kujawsko pomorskim śniegu od tzn. do pasa :) i ziemia zmarznięta, jest to pierwsza zima w przygodzie z piszczałką, zapowiadają parę dni odwilży to do lasu poszukać fancików pojadę, bo mi tego brakuje :)
Napisano
ja też uderzam w niedzielę do lasu, jutro normalnie zaczynam szykować już sprzęt, moro, zimowe kamo, buciory:) hehe nie moge się doczekać mam nadzieje że w odwilży zejdzie trochę śniegu jak na razie zaczęło padać i jest +2:)

pozdro:)
Napisano
Ja łaziłem dzisiaj po polu. Niestety żadnych moniaków ani guzików nie było ale da się normalnie kopać. Były miejsca gdzie ziemia była zmrożona ale da się przebić :).
Napisano
Z mego dzisiejszego wypadu nici,musiałem popracować dłużej ale jutro obiecałem sobie że choćby nie wiem co to jade.U mnie,okolice Wielunia widać już ziemię.
Napisano
na mazurach śniegu po ja....,ale pogoda na plusie,śnieg topnieje i po niedzieli startuje.sprzęt gotowy,saperka podostrzona,moro wyprane.pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie