cobrasaper Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 poważnie złom ma iść tak w górę ? ze 1 zł za kilogram złomu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeWschOdu Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 Hehe u mnie nawet jak ktoś by był uparty to nie pochodziłby z wykrywką bo ostatnio napadało jakieś 40zm śniegu a było wcześniej ponad 20:)chodzić można ale z łopatą:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 Okolice Gdyni ostatnio też raczej nie do przejścia z wykrywaczem.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 Ja tam nie wiem co złego widzicie we wklejaniu swoich facjat na forum :) Przecież zakrywanie przed niczym nie chroni,że niby ktoś Cię na ulicy rozpozna?Albo po zdjęciu twarzy znajdą Cię smutni panowie? Jak mają znaleźć to znajdą bez problemu, chociażby po IP komputera. A zdjęcie z facjatą na forum ani nie polepsza ani nie pogarsza sytuacji :) Nie rozumiem tej paranoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 30 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2010 Nie o smutnych panów chodzi a o leśników,zapamiętają í nie wytłumaczysz żeś na grzyby przyszedł.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 Nie no mocny argument. U mnie pretenduje do cytatu roku :) Dzięki karabin, poprawiłeś mi humor na dzień dzisiejszy :)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 a ja mam takie pytanko czy śnieg może zaszkodzic w jakis sposób działaniu wykrywacza czyli zmiejszenie zasiegu itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 Śnieg nie. No chyba że jest go tak dużo że niesiesz cewkę 30cm nad ziemią. Wtedy to zrozumiałe że o te 30cm jesteś do tyłu. Ale mrozy duże nie są wskazane dla wykrywaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 30 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2010 Pawel888,cieszę się że Ci humor poprawiłem-tak miało być:) Tak na prawdę nikt naszego foto nie potrzebuje aby nas namierzyć.Co do wykrywki to nie powinno się łazić w duże mrozy,ja tak do -10 chodzę,powyżej nie.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 pawle,więc poproszę Twoją facjatę na forum:Djak takis mądry:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 Nie zaskoczyłeś mnie kolego swoją wypowiedzią, jak Cię znam tak wiedziałem że będziesz tego pragnął :) Nie widzę nic złego co nie oznacza że będę swoją facjatę rozpowszechniał. Ma ktoś gest, chce się pochwalić jak wygląda, nie ma problemu, jego sprawa.Ja nie zamierzam.Zresztą, to nie jest forum randkowe czy portal społecznościowy :) P.SJak już ktoś tak bardzo ciekaw to zapraszam do tematu poszukiwań sztandaru, tam widnieje i jakoś nie płaczę i się nie zamazuje :) P.S 2Proszę o niewstawianie zdjęć z moim wizerunkiem,bez mojej zgody(ale to tylko uwaga do kolegi Hebdy :))<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 Mkduch - uważaj na wykrywkę podczas mrozu. Plastiki i inne tworzywa stają się bardzo łamliwe ... ja się o tym przekonałem. No i baterie kròcej trzymają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 1 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2011 Wczoraj biegałem. Jakiegoś farta na widelce miałem. 2 srebrne,jeden plater + widelec z napisem U.S.,ten był w innym miejscu. Ciekawe czy z epoki czy demobil? Do tego znalazłem jakiś pojemnik alu i różne inne badziewia nieepokowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 1 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2011 Chwila pauzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 1 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2011 Znaleziska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 1 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2011 2 po bokach to srebra Henniger+plater+U.S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_49 Napisano 6 Styczeń 2011 Share Napisano 6 Styczeń 2011 Ten pojemnik alu to bańka od ropownicy z czasow prlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 6 Styczeń 2011 Share Napisano 6 Styczeń 2011 też dziś byłem z 5 minut i znalazłem fajerkę od kuchni :D jutro idę na jakaś godzinkę. ziemia nie zmarznięta więc polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2011 Zrobiło się cieplej to też wyrwę jutro na parę minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 6 Styczeń 2011 Share Napisano 6 Styczeń 2011 u mnie w kujawsko pomorskim śniegu od tzn. do pasa :) i ziemia zmarznięta, jest to pierwsza zima w przygodzie z piszczałką, zapowiadają parę dni odwilży to do lasu poszukać fancików pojadę, bo mi tego brakuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 6 Styczeń 2011 Share Napisano 6 Styczeń 2011 ja też uderzam w niedzielę do lasu, jutro normalnie zaczynam szykować już sprzęt, moro, zimowe kamo, buciory:) hehe nie moge się doczekać mam nadzieje że w odwilży zejdzie trochę śniegu jak na razie zaczęło padać i jest +2:) pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 gniewkos jak się już opatulisz w to wszystko żebyś nie wyglądał jak Buka ( z muminków):)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 Ja łaziłem dzisiaj po polu. Niestety żadnych moniaków ani guzików nie było ale da się normalnie kopać. Były miejsca gdzie ziemia była zmrożona ale da się przebić :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Z mego dzisiejszego wypadu nici,musiałem popracować dłużej ale jutro obiecałem sobie że choćby nie wiem co to jade.U mnie,okolice Wielunia widać już ziemię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 na mazurach śniegu po ja....,ale pogoda na plusie,śnieg topnieje i po niedzieli startuje.sprzęt gotowy,saperka podostrzona,moro wyprane.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.