psioter5 Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 niedzielny wypad do pobliskiego lasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
psioter5 Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 niestety bardzo mizerna miejscówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
psioter5 Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 dzisiejsze 2 godzinki spacerku, już bardziej owocne :) proxima pokazała co potrafi, dyskryminacja działa nieźle i już wiem jakie sygnały dają monetki :D dobry sprzęt ale baterie żre jak głupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 U mnie śnieg jeszcze leży na polach, ale obok młodych sosen (krzaczastych) śniegu w obrębie 1-2m nie ma w ogóle i sprawdzając tylko wokół drzew udaje się to i owo znaleźć. Dla chcącego nic trudnego ;) zawsze się kawałek terenu znajdzie do przeszukania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 Ja dziś trochę złomu i dwie monety 5 i 10 fenigów z lat czterdziestych. Do tego jak miałem wyjeżdżać na drogę akurat jechał radiowóz,dobrze że bez świateł jechałem to mnie nie wyniuchali.pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil1994 Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Ja planuję w niedzielę wypad od 9 :)Wstawię foty jeśli coś znajdę. Planuje pójść na stare śmieci", nie spodziewam się nic znaleźć, ale miejscówka godna sprawdzenia z nową wykrywką.pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 Wczorajsze monety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan13 Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Ja już od piątku łażę z wykrywką, w lesie jeszcze trochę śniegu ale dla chcącego nic trudnego a na polach to gdzie leży śnieg to miękko a gdzie nie to trzeba się trochę namęczyć ale i tak jest zajefajnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 W niektórych miejscach trzeba uważać bo duże dziury są nadal zasypane śniegiem i można wpaść po same kulki a do tego nogi połamać.pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Dzisiaj połaziłem trochę. Dużo odłamów i innego bajzlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Dzisiaj połaziłem trochę. Dużo odłamów i innego bajzlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Można powiedzieć że śniega niet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Za to wody w rzekach dużo a i bobrów nie brakuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gniewkos Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 ja byłem w niedzielę, na polu kopać można było normalnie, błota zero co mnie w sumie zdziwiło.coś tam wyskoczyło, na polu na którym już wiele razy chodziłempozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAJTEKZKS Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Niby nic nie warte fanciki a jak cieszą:) Aż miło popatrzeć:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
psioter5 Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 eh panowie wam to trudno dogodzić, ja jak znajduje takie monetki to jestem w niebo wzięty bo na moim terenie bardzo rzadko się trafiają jakiekolwiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 Dobrze że można wyjść w teren bo w domu to do głowy można dostać. Jak się coś trafi to dobrze a jak nie to też nie płaczę Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMILUD PL Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Panowie o jednym jeszcze warto powiedzieć. W miejscach gdzie latem i jesienią rosły wysokie trawska i pokrzywy, w tej chwili po zejściu śniegu płaściutko jak na stole. I jak pusto w lesie. Przedwiośnie to chyba najlepszy okres na poszukiwania (pod warunkiem że nie pada i nie za zimno). Zbliża się weekend, zacieramy rączki:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubal100 Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Pozdrowienia z zimowej eksploracji Środkowopomorskiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubal100 Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Sorki ale nie załadowała mi się fotka w poprzednim poście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 O kurde,a to tam tyle śniegu??? Dawaj na południe,tutaj zero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 DOMILUD,to jest to psisko moje,obiecana fotka. Ciemno i kolor słabo widać ale identyczny jak twojej.Pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psioter5 Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 a tutaj moja kobitka testuje proximę Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 Ojjj psioter,a czy ty na pewno testowałeś tam proxime?:) Jak będziecie tak testować to niebawem grono poszukiwaczy się powiększy:)Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.