pawel888 Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 Bardzo dobre rozwiązanie, przez usuwanie postów robi się bałagan, dobrze jest jak jest i najlepiej niech tak zostanie. <pozdro
Skok Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 Fajnie, że wreszcie można wrzucać fotki w lepszej rozdzielczości. Oby tylko jeszcze jakieś się pojawiały po ostatnich aferach :-)Pozdr
lina_90 Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 Czy ja wiem czy to był taki głupi pomysł... Można by tą opcję wprowadzić, tylko ,że akceptację usunięcia takiego posta musiałby dać jeszcze moderator. Coś w stylu wysłania ,,żądania''o usunięcie posta które bez akceptacji moderatora się nie odbędzie. To można inaczej jeszcze wytłumaczyć, coś na wzór tych 20 postów które muszą być najpierw zaakceptowane by były widoczne. Wtedy zamiast zawalać wam prywatne skrzynki pocztowe mielibyście wszystko tu. Ale to już moderatorzy działów musieli by wyrazić swoją przychylność do tej propozycji.
Swiety82 Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 Pomyśl ile czasu każdy moderator musiałby poświęcić extra na każde żądanie", pomijając odsłanianie nowych postów, pilnowanie porządku, poprawianie tematów etc...
Bocian Napisano 20 Lipiec 2010 Autor Napisano 20 Lipiec 2010 Nadal jednak trzymamy się zasady że autor wątku ma prawo zażądać jego usunięcia bez podania przyczyny. Tak było zawsze od samego początku.
toska Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 Koledzy parę razy zdarzyło mi się w afekcie dyskusji walnąć głupotę ALE MODOWIE czytają czuwają {Yeti mi parę razy podarował)więc lepiej jest jak jest.Ale i tak nie lubię futrzaków(..)
aris12 Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 Skoro nadal trzymamy się zasady by usuwać wszystkie swoje wątki bez podawania przyczyn[patrz ostatni wpis Bociana] z forum,to proszę moderatora[ów] właśnie dokładnie oto.Zdjęcia + wszystkie moje wpisy[łącznie z tym] proszę usunąć.Dziękuję
Czlowieksniegu Napisano 21 Lipiec 2010 Napisano 21 Lipiec 2010 Z jednej strony ( otwarcie napiszę ) hurrrraaa!!! Lepsze jest wrogiem dobrego.Z drugiej strony ( patrząc na @, które do mnie docierają ), proszę łaskawie wykazać się odrobiną empatii i nie pisać wszystkie+wszędzie". Odnalezienie np 224 wpisów i ręczne rzezanie, to orka na ugorze... Może jakieś śnurki, łaskawie?
Dani Napisano 21 Lipiec 2010 Napisano 21 Lipiec 2010 Yeti jak ktoś chce usunąć wszystkie swoje posty , to Wy musicie je pojedynczo kasować ? Nie ma opcji , że wszystko na raz ?
Czlowieksniegu Napisano 21 Lipiec 2010 Napisano 21 Lipiec 2010 Można napalmem po serwerze- wtedy już nic nie będzie. Zostanie tylko google i Kononowicz ze szturmówką.
Dani Napisano 21 Lipiec 2010 Napisano 21 Lipiec 2010 OK wierzę w tą orkę , taki zwykły użyszkodnik myśli sobie ,że wpisujesz nazwę usera , wyskakują posty , delet i po sprawie .
aris12 Napisano 21 Lipiec 2010 Napisano 21 Lipiec 2010 Szkoda gdyż myślałem,że uczynię precedens i wydepczę ścieżkę dla tych ,którzy z chęcią by sobie wszytko pokasowali.Mnie osobiście obojętne, czy coś po mnie zostanie ,a być może nawet ktoś skorzysta z mojej wiedzy.Rozbiło się wszystko o sprawy techniczne[może w istocie tu najważniejsze].Czyli wszystko po staremu[oprócz możliwości dodawania większego zdjęcia].Szkoda ...
aris12 Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 @ Nadwojciech.Daj się ludziom wypowiedzieć choćby wydawało Ci się,że nie mają racji.''Kłódkowiczów'' i różnych ''wypalaczy'' mieliśmy już w swej historii dość. Forum,to dyskusja nie tylko dla prawomyślnych.Uszanuj[jeśli potrafisz] także tych,którzy by chcieli sami stanowić o sobie przez edytowanie tego co wcześniej napisali.Czy zapomniał wół,że kiedyś też cielęciem był?
Nadwojciech Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Masz racje może przesadziłem,podyskutować zawszę można.Tylko wprowadzeniu po edycji postów niewiele by z tego Forum zostało,ja tam trzymam Bociana za słowo.Pozdrawiam.
aris12 Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Różnimy się w tym temacie,ale rozmawiać warto zawsze.Pozdrawiam
Czlowieksniegu Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Anabol, błagam...Masz, poza ewentualną intuicją, dowody iż wizyta była spowodowana wpisami na Forum?Dwa- czytałeś może, ale podam na tacy:Proszę nie zamieszczać w serwisie informacji niezgodnych z prawem, obelg, bezpośrednich ataków na innych, tekstów będących podstawą do wytoczenia procesów cywilnych lub ścigania z urzędu, zdjęć przedmiotów niezgodnych z prawem, przedmiotów do identyfikacji niezgodnych z prawem, nie zamieszczania zdjęć swoich znalezisk również niezgodnych z prawem.Wiem że moderatorzy powinni takie informacje wychwycić i usunąć jednak problemy są dwa.1. nie wszystko są w stanie wyłapać2. nie są w stanie zinterpretować w prosty sposób co jest a co nie jest zgodne z prawem i cienko im wyłapać cienką granicę między cenzurą, własną oceną a legalnością.Same urzędy mają problemy z określeniem tej granicy.Otrzymałem urocze pisemko z prokuratury z nakazem ujawnienia danych ogólnie dostępnych na każdym serwerze a dotyczących IP dwóch osób. Identyczne pisemka otrzymali również administratory dwóch innych forów o tej tematyce.W piśmie tym nie była zawarta żadna klauzula więc uważam że publiczna informacja o tym fakcie wykorzystana aby zaapelować o rozsądek nie jest ujawnieniem czynności procesowych a dobrym kubłem zimnej wody dla mających wszystko gdzieś. "http://www.odkrywca.pl/info-od-administratora-kazdy-ma-przeczytac-ten-watek-obowiazkowo-,635843.html#635843Trzy: http://www.odkrywca.pl/zanim-dodasz-temat-przeczytaj-21-07-2010-r-,660573.html#660573Pozdrawiam.
Czlowieksniegu Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Nie bardzo łapię Twój tok rozumowania...Jeśli Użytkownik nie łamie prawa, to powinien spać spokojnie ( choć niezbadana jest fantazja organów ). I w tym zdrowym śnie ma mu pomóc usunięcie wszystkich-części niełamiących przepisów wpisów?Jednocześnie admiralicja otwarcie informująca-ostrzegająca ma teraz na klatę przyjąć całe zamieszanie? A w jaki sposób i dlaczego?Mimo wszystko liczę, że mnie oświecisz :-)Pozdrawiam.
vis1939 Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Racja panowie twierdzący aby pomoc ludziom którzy własną głupotą i ignorancją w myśl pochwalenia się na forum/allegro dali się przerobić na lepsze statystyki.Co z tego że wiadomo i mówi się od lat że takie krzywe zachowania stają się powodem wizyt milicji,wszak niektórym się wydaje że stoją ponad tym upośledzonym prawem.Teraz zewrzyjmy pośladki i pomóżmy tym biedactwom,zbierajmy pieniądze,wysyłajmy listy z życzeniami i paczki z wszelakimi dobrami.Ja nawet mogę dostarczyć wypożyczoną mamusiną spódnice w celu wypłakania się jak by ktoś nie miał możliwości...A już roszczenia do administracji forum to dla mnie jakaś żenada...Pozdro.
Czlowieksniegu Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Anabol- nie opiekuję się akurat jakoś specjalnie NO, ale mam pytanie.Co ma, ewentualne, złamanie Regulaminu Forum do fantazji organów? Bo tego, za chińskiego boga ( zwłaszcza w tym aspekcie ) nie rozumiem?Dwa- pośladki, piwo, chispy... Rozumiem, że aktywnie uczestniczysz/uczestniczyłeś we wszystkich, niestety średnio udanych, próbach integracji środowiska"? A ( zakładam, że masz tego świadomość ) prób tych było okrutnie dużo.
vis1939 Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Kol raczej w spotkaniach nie uczestniczył bo wtedy wiedział by że są lepsze formy spędzania wolnego czasu i nie płaci się długów,nie bierze odpowiedzialności za zachowania nałoga :)
ubenfurer Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Zamiast prawić o pośladkach , chipsach spódnicach itp. nie lepiej zająć się czymś pożytecznym ?ODKRYWCA, największe ogólnopolskie forum poszukiwaczy skarbów. Istnieje jakaś szansa na pomoc z waszej strony aby zmienić polskim poszukiwaczom system tego hobby ? Bo jeśli nie to będzie tak kuleć aż posty zostaną jedną wielką historią nikomu nie potrzebną tak jak to się dzieje od kilku dni
Czlowieksniegu Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Pytałem, bowiem głosisz prawdy objawione... Odkrywca to, mody tamto, Użytkownicy siamto...Takie na zasadzie się zrobi", ktoś zrobi". I nie piszę tego złośliwie- próbuję zrozumieć, dlaczego w/za dopust Rowerowego próbujesz Forum wcisnąć.Są określonego zasady działania na Forum, są również takie a nie inne realia prawne- tego się trzymajmy.
blackdog68 Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Panowie jako człowiek dorosły i odpowiedzialny za swoje czyny,gesty i słowa uważam że wszelkiego rodzaju żądania o usunięcie wszystkich swoich postów,zdięć i wpisów za dziecinadę.Każdy z Nas się zapoznał z regulaminem forum, każdy wiedział czym grozi chwalenie się swoimi odkryciami ( bardzo chwalebnymi i wspaniałymi ) ale niestety w ostatnim czasie nielegalnymi i ściganymi z urzędu.Wiec nie rozumiem do kogo te wszystkie uwagi i pretensje.To tak jakby na forum miłośników marihuany po umieszczeniu zdjęć jaką to piękną sadzonkę się wyhodowało miało się pretensje że smutni" wpadli na chatę.Streszczając: - każdy z poszukiwaczy który pragnie się pochwalić swoimi znaleziskami jest narażony na wizytę - wiadomo kogo" więc jak z tytułu polskiego filmu - Rób swoje a ryzyko jest Twoje"Pozdrawiam Wsiech Poszukiwaczy.Dasz Dół.
Nadwojciech Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 blackgog68 twoje słowa należy oprawić w ramki i powiesić nad każdym wątkiem na forum!Popzdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.