skullmen Napisano 14 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2010 dzis o godzinie 1:45 ukazał sie mojm najwiekszy skarb , moja ukochana córeczka amelka :) zdrowa i sliczna 3500 wagi :) no to opijamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Składam gratulacje na ręce kolegi.Moja córka ma już 4 latka,i prawie zapomnialem jak to było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Pozdrów żonę i złóż Jej gratulacje...Ja" wczoraj szóstą rocznicę przyjścia na świat Demona świętowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Gratuluję wkraczasz w dorosłe życie, pamietaj byś dumnie wywiązał sie z tych obowiazku, bys był kims wielkim dla swej córy, ja mam dwie jestem z nich dumny a one ze mnie w tej chwili są one dorosłe kobiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Gratuluję :)Pozdrowienia serdeczne dla żony i niech Amelka chowa Wam się zdrowo :)Mój junior ma już.....19 lat....hi,hi :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Gratulacje!Moja mlodsza ma dzisiaj 0,5 roku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczkaVTBS1 Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Dlaczego zawsze opija się pępkowe w męskim gronie? Przy tym wszystkim nie zapomnij o swej żonie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezos_ Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Gratulacjepierwszy I liceum, drugi I gimnazjum, a niby nie tak dawno analizowałem zawartość pampersów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezos_ Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 to i Amelka skorzysta, whisky z mlekiem nie jest złe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skullmen Napisano 14 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2010 dziekuje panowie i panie:) córeczka ma sie dobrze , dzis pepkowe:) pokojk przygotowany na nowego mieszkanca domu , połowe ciązy sie martwilismy o dziecko bo miało zabuzenie rytmu serca , za mała główke jak na swój wiek i torbiel przy kregosłupie , po porodzie okazało sie ze : pepowina jest za krótka i stad zły odczyt ekg :) główka sobie lezała bokiem i jest ok :) a torbiel to czesc łozyska :) ulzyło mi nie wiedzie nawet jak bardzo :) lece z kwiatami do mojch kobietek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Gratulacje, ja 31.07 będę już rok ojcem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Zostawiłem wybór kobiecie jak będzie dziewczynka. Gdybym widzał, że to teraz co trzecie imie, byłaby po babci- Leokadia. Gratuluje, życzę zdrowia i cierpliwości!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skullmen Napisano 14 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2010 pepkowe sie opija z kolegami :P a zona z kolezankami hmmm sokiem :) co do imion amelia wybrała zona ja miałem wybrac dla syna imie i wybrałem gabriel , ale los dał mi córe a do konca pokazywał sie chłopak :) juz nawet tatuaz zaprojektowałem na narodziny potomka a tu niespodzianka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 no no no teraz to się zacznie dziać u Ciebie, mój maluszek ma 14 miesięcy i zupełnie świat nam przesłonił, mam nadzieję że dziecina będzie Ci grzecznie spała w nocy ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 Wytrzeźwiałeś już ? :) To odbierz tą bidną kobitę i dziecko ze szpitala :) i nie leź tam z wykrywaczem i szpadlem ,bo cię pielęgniarki pogonią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grz_w Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 Gratulacje.Zdrowia dla żonki i dużo cierpliwości dla Ciebie - na pewno się przyda, coś o tym wiem.Mój synek ma cztery i pół a córcia dwa latka. I już podziela zainteresowania ----> Pozdrawiam.Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 Gratuluje mi się przedwczoraj urodził braciak, może pójdzie w moje ślady ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 moje gratulacje,będziesz miał teraz pociechy co niemiara,i brak czasu na poszukiwanie skarbów.:} moja ma na imię Gabryjela, ponad 3 latka ma i wszystko ją ciekawi.może kiedyś odziedziczy kanarka:} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cygan715 Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 Gratulacje dla kolegi.Mam dwie córki przy pierwszej byłem przy porodzie i przecinałem pempowinę a przy drugiej nie zdążyłem na poród bo byłem w pracy.Ale to są wspaniałe chwile,teraz mam kłopot bo kiedy chcę jechać na mały wypad to moje pociechy chcą jechać zemną i muszę się wykradać pokryjomu ,bo sami wiecie że w tych czasach brać swoje pociechy w teren jest duże ryzyko przez kleszcze .Ale w domu bawią się sprzętem poszukiwaczy może któreś zostanie żyłka.Pozdrawiam . Ps.na chrzest do becika włóż mały wykrywacz to puidzie w twoje ślady taki jest stary ludowy przesąd ,moja babcia tak robił . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 Gratuluje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skullmen Napisano 16 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2010 mój skarb:)zeby tak chiała wiecej spac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 skullmen GRATKI wielkie i małego kaca. niech ci Córa w zdroju rośnie .moja ma 17 miesięcy i jest moim TERRORYSTĄ , a do wykrywki rwie że niewiem i mówi na nią Pi Pi Pi. pozdrawjam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 Gratulacje, moi agenci mają :- 3 miesiące- 8 latPozdrawiam i cierpliwości życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 gratulację i pozdrowienia dla żonki i dzieciątka!!!Moja maluda 26 lipca ma już 4 latka i znalezioną boratynkę za sobą, jak wracam z wykopków pierwsza musi fanty obejrzeć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.