skullmen Napisano 14 Lipiec 2010 Autor Napisano 14 Lipiec 2010 dzis o godzinie 1:45 ukazał sie mojm najwiekszy skarb , moja ukochana córeczka amelka :) zdrowa i sliczna 3500 wagi :) no to opijamy:)
speed Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 Składam gratulacje na ręce kolegi.Moja córka ma już 4 latka,i prawie zapomnialem jak to było.
Czlowieksniegu Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 Pozdrów żonę i złóż Jej gratulacje...Ja" wczoraj szóstą rocznicę przyjścia na świat Demona świętowałem...
krzysiek9559 Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 Gratuluję wkraczasz w dorosłe życie, pamietaj byś dumnie wywiązał sie z tych obowiazku, bys był kims wielkim dla swej córy, ja mam dwie jestem z nich dumny a one ze mnie w tej chwili są one dorosłe kobiety
tyfus Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 Gratuluję :)Pozdrowienia serdeczne dla żony i niech Amelka chowa Wam się zdrowo :)Mój junior ma już.....19 lat....hi,hi :))
woytas Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 Gratulacje!Moja mlodsza ma dzisiaj 0,5 roku :)
laleczkaVTBS1 Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 Dlaczego zawsze opija się pępkowe w męskim gronie? Przy tym wszystkim nie zapomnij o swej żonie:)
pezos_ Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 Gratulacjepierwszy I liceum, drugi I gimnazjum, a niby nie tak dawno analizowałem zawartość pampersów:)
pezos_ Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 to i Amelka skorzysta, whisky z mlekiem nie jest złe:)
skullmen Napisano 14 Lipiec 2010 Autor Napisano 14 Lipiec 2010 dziekuje panowie i panie:) córeczka ma sie dobrze , dzis pepkowe:) pokojk przygotowany na nowego mieszkanca domu , połowe ciązy sie martwilismy o dziecko bo miało zabuzenie rytmu serca , za mała główke jak na swój wiek i torbiel przy kregosłupie , po porodzie okazało sie ze : pepowina jest za krótka i stad zły odczyt ekg :) główka sobie lezała bokiem i jest ok :) a torbiel to czesc łozyska :) ulzyło mi nie wiedzie nawet jak bardzo :) lece z kwiatami do mojch kobietek :)
karpik Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 Zostawiłem wybór kobiecie jak będzie dziewczynka. Gdybym widzał, że to teraz co trzecie imie, byłaby po babci- Leokadia. Gratuluje, życzę zdrowia i cierpliwości!!
skullmen Napisano 14 Lipiec 2010 Autor Napisano 14 Lipiec 2010 pepkowe sie opija z kolegami :P a zona z kolezankami hmmm sokiem :) co do imion amelia wybrała zona ja miałem wybrac dla syna imie i wybrałem gabriel , ale los dał mi córe a do konca pokazywał sie chłopak :) juz nawet tatuaz zaprojektowałem na narodziny potomka a tu niespodzianka:)
jacollo Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 no no no teraz to się zacznie dziać u Ciebie, mój maluszek ma 14 miesięcy i zupełnie świat nam przesłonił, mam nadzieję że dziecina będzie Ci grzecznie spała w nocy ;-))
jacenty2004 Napisano 15 Lipiec 2010 Napisano 15 Lipiec 2010 Wytrzeźwiałeś już ? :) To odbierz tą bidną kobitę i dziecko ze szpitala :) i nie leź tam z wykrywaczem i szpadlem ,bo cię pielęgniarki pogonią :)
grz_w Napisano 15 Lipiec 2010 Napisano 15 Lipiec 2010 Gratulacje.Zdrowia dla żonki i dużo cierpliwości dla Ciebie - na pewno się przyda, coś o tym wiem.Mój synek ma cztery i pół a córcia dwa latka. I już podziela zainteresowania ----> Pozdrawiam.Grześ
krycholec93 Napisano 15 Lipiec 2010 Napisano 15 Lipiec 2010 Gratuluje mi się przedwczoraj urodził braciak, może pójdzie w moje ślady ;)
atylla Napisano 15 Lipiec 2010 Napisano 15 Lipiec 2010 moje gratulacje,będziesz miał teraz pociechy co niemiara,i brak czasu na poszukiwanie skarbów.:} moja ma na imię Gabryjela, ponad 3 latka ma i wszystko ją ciekawi.może kiedyś odziedziczy kanarka:}
cygan715 Napisano 15 Lipiec 2010 Napisano 15 Lipiec 2010 Gratulacje dla kolegi.Mam dwie córki przy pierwszej byłem przy porodzie i przecinałem pempowinę a przy drugiej nie zdążyłem na poród bo byłem w pracy.Ale to są wspaniałe chwile,teraz mam kłopot bo kiedy chcę jechać na mały wypad to moje pociechy chcą jechać zemną i muszę się wykradać pokryjomu ,bo sami wiecie że w tych czasach brać swoje pociechy w teren jest duże ryzyko przez kleszcze .Ale w domu bawią się sprzętem poszukiwaczy może któreś zostanie żyłka.Pozdrawiam . Ps.na chrzest do becika włóż mały wykrywacz to puidzie w twoje ślady taki jest stary ludowy przesąd ,moja babcia tak robił .
skullmen Napisano 16 Lipiec 2010 Autor Napisano 16 Lipiec 2010 mój skarb:)zeby tak chiała wiecej spac:)
maxim026 Napisano 16 Lipiec 2010 Napisano 16 Lipiec 2010 skullmen GRATKI wielkie i małego kaca. niech ci Córa w zdroju rośnie .moja ma 17 miesięcy i jest moim TERRORYSTĄ , a do wykrywki rwie że niewiem i mówi na nią Pi Pi Pi. pozdrawjam
Pyra75 Napisano 17 Lipiec 2010 Napisano 17 Lipiec 2010 Gratulacje, moi agenci mają :- 3 miesiące- 8 latPozdrawiam i cierpliwości życzę.
pelikan85 Napisano 17 Lipiec 2010 Napisano 17 Lipiec 2010 gratulację i pozdrowienia dla żonki i dzieciątka!!!Moja maluda 26 lipca ma już 4 latka i znalezioną boratynkę za sobą, jak wracam z wykopków pierwsza musi fanty obejrzeć ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.