Skocz do zawartości

zostac ojcem to brzmi dumnie!!!!

skullmen

Rekomendowane odpowiedzi

dziekuje panowie i panie:) córeczka ma sie dobrze , dzis pepkowe:) pokojk przygotowany na nowego mieszkanca domu , połowe ciązy sie martwilismy o dziecko bo miało zabuzenie rytmu serca , za mała główke jak na swój wiek i torbiel przy kregosłupie , po porodzie okazało sie ze : pepowina jest za krótka i stad zły odczyt ekg :) główka sobie lezała bokiem i jest ok :) a torbiel to czesc łozyska :) ulzyło mi nie wiedzie nawet jak bardzo :) lece z kwiatami do mojch kobietek :)

pepkowe sie opija z kolegami :P a zona z kolezankami hmmm sokiem :) co do imion amelia wybrała zona ja miałem wybrac dla syna imie i wybrałem gabriel , ale los dał mi córe a do konca pokazywał sie chłopak :) juz nawet tatuaz zaprojektowałem na narodziny potomka a tu niespodzianka:)

Gratulacje.
Zdrowia dla żonki i dużo cierpliwości dla Ciebie - na pewno się przyda, coś o tym wiem.
Mój synek ma cztery i pół a córcia dwa latka. I już podziela zainteresowania ---->
Pozdrawiam.
Grześ

Gratulacje dla kolegi.Mam dwie córki przy pierwszej byłem przy porodzie i przecinałem pempowinę a przy drugiej nie zdążyłem na poród bo byłem w pracy.Ale to są wspaniałe chwile,teraz mam kłopot bo kiedy chcę jechać na mały wypad to moje pociechy chcą jechać zemną i muszę się wykradać pokryjomu ,bo sami wiecie że w tych czasach brać swoje pociechy w teren jest duże ryzyko przez kleszcze .Ale w domu bawią się sprzętem poszukiwaczy może któreś zostanie żyłka.Pozdrawiam . Ps.na chrzest do becika włóż mały wykrywacz to puidzie w twoje ślady taki jest stary ludowy przesąd ,moja babcia tak robił .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie