cairo1 Napisano 24 Kwiecień 2010 Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Irhabi , chyba malo zorientowany jestes w niuansach solidarnosci".Mowienie o M.Kaczynskiejczarownico sama sie poddaj eutanazji" w jezyku Rydzyja jest komplementem panie Balans,zapamietac prosze raz na zawsze.Jedni maja juz swoj" katyn, poczekamy na wybuch powstania warszawskiego, i sen sie spelni.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 24 Kwiecień 2010 Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Ja jestem lajkonikiem więc pytam obeznanych kolegów- rosjanie chcą ujawnienia naszych archiwów"(zbrodni?), w zamian za katyńskie. I niedźwiadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 24 Kwiecień 2010 Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Kol cairo1 , tak te gesty miały być podczas tej ostatniej wizyty , i raczej nie były kierowane do prasy rosyjskiej- raczej do wnikliwych obserwatorów po tamtej stronie.Co do strzałów na miejscu katastrofy , to z tego co wiem ochrona lotniska miała początkowo spory problem z powstrzymaniem gapiów , a nasz poseł" jest znany z chęci zyskania rozgłosu , nieważne jakimi środkami. Więc spuśćmy... zasłonę milczenia.Kol karpik , archiwa dotyczące jeńców 1920 roku faktycznie były utajnione przez naszą II , wiadomo dlaczego. I o ile sprawa wysokiej ich śmiertelności ogólnie została dawno wyjaśniona , o tyle losy poszczególnych osób nie. Tyle że do niedawna rosyjska prokuratura wojskowa gotowa była w stosunku do tych osób zastosować stalinowskie paragrafy , więc jeżeli nawet ich akta gdzieś u nas się zachowały , to nikt się nie spieszył z ich ujawnianiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 25 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Straszenie przymusową [sic!] eutanazją starszych ludzi to specjalność guru pewnej sekty. Przesłanie jest bardzo proste - chcesz żyć to wyślij swoją emeryturę na moje konto, bo inaczej to ONI [jacy oni?] dokonają na tobie przymusowej eutanazji!Przyznaję, że ja sam już powoli wchodzę w wiek, gdy powinienem zacząć wysyłać przekazy pieniężne dla tego sekciarza, bo inaczej to ONI [jacy oni?] poddadzą mnie przymusowej [sic?] eutanazji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 25 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Tyle zostało z kadłuba rządowego Tu-154M zaraz po katastrofie - szczątki kadłuba wymieszane z tym co pozostało z pasażerów [ze zdjęć, które są dostępne w necie starałem się wybrać najmniej drastyczne].Sugerowanie więc w takiej sytuacji, że Rosjanie wykorzystali te kilkanaście minut na dobijanie [sic!] ludzi uważam ZA HANIEBNE I POTWORNE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Na szczęście te zdjęcia nie są tak łatwo dostępne. Po co rodziny mają przeżywać następny wstrząs... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Bardzo trafny opis do zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Panowie za chwile braknie klodek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.