Skocz do zawartości

Wiosna idzie?

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ale jest jeszcze jedno przysłowie z muchami związane; srały muchy będzie wiosna będzie szybciej trawa rosła; jak na razie much niema więc wiosny niema
  • Odpowiedzi 87
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
u mnie toto białe padało w nocy i nad ranem. wszystko juz spłynęło do kanału :) cały czas temperatura na plusie, w tej chwili +2

będzie dobrze - skończy się śnieg, zacznie się walka z błotem.....lub w błocie ;)
Napisano
witam a my z kolegami juz trzecia niedziele spedzilismy w lesie.wiadomo wykrywka nie ma takiego zasiegu jak na golej ziemi ale zawsze cos wychodzi(dzis sporo lusek od polskiego mausera)pozdro wschodnie mazowsze
Napisano
W W-wie ulice wyglądają jak w jakieś boże narodzenie,przyroda nie zna litości.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 20:37 14-03-2010
Napisano
dziś biłem się z myślami-iść na narty czy z wykrywką?i...lipa,znajomi wpadli,i po spacerku.ale ziemia jeszcze zamarznięta,mimo to spróbuję jutro,może się uda
Napisano
Od 20.00 spadło do tej pory (22.50) prawie 15 cm śniegu :( a jutro miałem jechać cosik poszukać.
Czekałem cały tydzień na wolny dzień, a tu d.....
Napisano

Taa,wiosna idzie-tak dziś rano wyglądał mój samochód parkujący bynajmniej nie w Zakopanem a na warszawskim Mokotowie...pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie