janczar Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 ale jest jeszcze jedno przysłowie z muchami związane; srały muchy będzie wiosna będzie szybciej trawa rosła; jak na razie much niema więc wiosny niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapuchy Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 Lubuskie, w ciągu ostatnich 3 godzin spadło 12cm białego szajsu i pada nadal.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 u mnie toto białe padało w nocy i nad ranem. wszystko juz spłynęło do kanału :) cały czas temperatura na plusie, w tej chwili +2będzie dobrze - skończy się śnieg, zacznie się walka z błotem.....lub w błocie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 pada ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 u mnie jest 2,5 stopnia na dworze a śnieg pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 Zacznie się? Ja wiem ( po swoim podwórku ) jak się Niemcy pod Stalingradem ( np ) czuli- zakopałem się autami i żeby się dało wjechać-wyjechać z garażu rozłożyłem... palety :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hycek1979 Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 witam a my z kolegami juz trzecia niedziele spedzilismy w lesie.wiadomo wykrywka nie ma takiego zasiegu jak na golej ziemi ale zawsze cos wychodzi(dzis sporo lusek od polskiego mausera)pozdro wschodnie mazowsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 U mnie sypie i sypie... Ale w dzień się roztapia ;) Chociaż i tak ziemia zmarznięta dość mocno ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 W W-wie ulice wyglądają jak w jakieś boże narodzenie,przyroda nie zna litości.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 20:37 14-03-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 dziś biłem się z myślami-iść na narty czy z wykrywką?i...lipa,znajomi wpadli,i po spacerku.ale ziemia jeszcze zamarznięta,mimo to spróbuję jutro,może się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 ale nasypało i ciągle pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 Sypie mocno - tak że są zakłócenia w TV satelitarnej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapuchy Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 konwertery zakleja, założyłem osłonkę (taki daszek) wycięty z butelki po coli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 Nawet nie o konwerter chodzi, jest bardzo silna pokrywa chmur rozpraszająca sygnał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog68 Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 Od 20.00 spadło do tej pory (22.50) prawie 15 cm śniegu :( a jutro miałem jechać cosik poszukać.Czekałem cały tydzień na wolny dzień, a tu d..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 Taa,wiosna idzie-tak dziś rano wyglądał mój samochód parkujący bynajmniej nie w Zakopanem a na warszawskim Mokotowie...pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Marzec 2010 Autor Share Napisano 15 Marzec 2010 Spokojnie, na Kielecczyźnie jest gorzej. Szkoda gadać... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Marzec 2010 Autor Share Napisano 15 Marzec 2010 Ostfront 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Marzec 2010 Autor Share Napisano 15 Marzec 2010 j.w. - niezła lipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 Biar! następnym nie zapeszaj;) Falstarta zrobiłeś i tyle;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 No i u mnie sypie... ;/ z boku widok na ogródek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Marzec 2010 Autor Share Napisano 15 Marzec 2010 A tam... aż tak bardzo zdesperowany nie jestem - stopnieje, to się będzie łazić! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 do lasu to pewnie w polowie kwietnia a pola ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 ja jestem zdesperowany i trafiłem mały depozyt dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Marzec 2010 Autor Share Napisano 15 Marzec 2010 No to się ciesz. ja tam nie mam zamiaru siebie i sprzętu katować po śniegach, mrozach, wodach itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.