Saper201 Napisano 30 Kwiecień 2012 Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Ile to może trwać, czy wy macie to samo?server is temporarily unavailable due to scheduled maintenance-Serwer jest chwilowo niedostępna z powodu zaplanowanej konserwacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 5 Maj 2012 Share Napisano 5 Maj 2012 Jak koledzy ze sprzętem na tą chwilę? U mnie na razie wymaxowane w garażu: e-100, Batchat, is-7, is-4 (wchodzi na 10 tier) Maus, i Jagdtigerek :)Reszty które są w trakcie expienia nie wymieniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik25 Napisano 7 Maj 2012 Share Napisano 7 Maj 2012 Witam widzę że nie mała ekipa gra w WoT-a :)Jeśli ktoś chce zagrać plutonik to mój nick w grze: Robert25_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik25 Napisano 7 Maj 2012 Share Napisano 7 Maj 2012 Aha i u mnie tak: Tiger II - 8 tier ( 10k expa do E-75 ;) ), T-44- 8 tier , T28- 8 tier, Ferdinand - 8 tier (musiałem go sprzedać z pewnego powodu ale za parę dni go od kupie) Amx 13 90 - 7 tier, S-51- 6 tier, KW-3 - 6 tier, SU-100 - 6 tier, KW - 5 tier, T-25 - 5 tier (czołg premium)Coś tam jeszcze miałem ale nie pamiętam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 11 Maj 2012 Share Napisano 11 Maj 2012 lina_90, konkretny sprzęcik widzę. Z tego wszystkiego to w sumie Batchat najgorszy, kilka razy rozwalił mnie swoim szybkim rajdem zaraz po rozpoczęciu bitwy. A nerwy jak cholera ;)U mnie stoi IS, KW2,KW1, Pantera II, S51, VK3601(H). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 3 Czerwiec 2012 Share Napisano 3 Czerwiec 2012 W międzyczasie doszła 110-tka amerykańska, panthera II, GW-tiger, t-43, i pare niższych duperelek. Wież mi ,że jak założysz do bata dobre moduły i wymaksowana załoga jest to po prostu potwór. Łoisz dupsko cięzkim tankom jak chcesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 3 Czerwiec 2012 Share Napisano 3 Czerwiec 2012 Dla odmiany kilka fotek. Taka rundka się trafiła... i weź tu człowieku gdzieś wyjedź ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 3 Czerwiec 2012 Share Napisano 3 Czerwiec 2012 Efekt nudów podczas rozgrywania klanówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 6 Czerwiec 2012 Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Ferdi(za chwile jagdtiger), kw 1, kw 2 oraz pare lekkich 3-4 tieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 22 Czerwiec 2012 Share Napisano 22 Czerwiec 2012 i mnie to wciągnęło ;) Klan A-K-2, jutro będzie kw1S, teraz jest KW1, T-28, T-46, Grill, Sturmpanzer II i Leopard. Funkcjonuję pod nickiem ProximusMaximus :) do zobaczenia na mapach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 3 Lipiec 2012 Share Napisano 3 Lipiec 2012 WitamTeż pogrywam :) Mój Nick w grze to Grubassa, chętnie przyjme zaproszenie do plutonu na 7 tierze :)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 31 Lipiec 2012 Share Napisano 31 Lipiec 2012 Kto gra na serwerze amerykańskim ?? proszę pisać i zapraszam do wspólnej gry SirRaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 11 Sierpień 2012 Share Napisano 11 Sierpień 2012 ja gram, jestem jednym z tych biedaków :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 17 Sierpień 2012 Share Napisano 17 Sierpień 2012 to zapraszam do timu :) login jak powyżej SirRaf trzeba się organizować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi94 Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 Mnie również wciągnęło ;p, mój nick: Rafi94.W garażu- pzkpfw VI Tiger, vk 3001H, stug III, T-34/85,KW-2, M3 Lee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejPaskowski Napisano 4 Wrzesień 2012 Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Ciekawie kiedy pojawią się w tej grze Abramsy. Pojedynem Abrams - T34 może wyglądać ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macvsog Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Też gram- mój nick: macvsog1. Zwykle operuję na Su-5. Moim zdaniem zbyt wiele ciężkich wozów psuje zabawę (przynajmniej mi), bo lekkie i średnie nie odgrywają wtedy znaczącej roli. Najlepiej gra mi się na Stepie" i Piaszczystej rzece"- czyli terenach otwartych i dosyć płaskich co pozwala artylerii łatwiej razić cele. Właśnie aktualizuję wersję 0.8 i okaże się jak zmienili mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaczaNN Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Witam. Tez czasem grywam .Moj nick czacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 29 Wrzesień 2012 Share Napisano 29 Wrzesień 2012 właśnie tak po tej aktualizacji, że tak powiem jakoś tak nie bardzo mnie się to podoba. Morze to pierwsze wrażenia ale jakoś tak hmmmm..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 5 Październik 2012 Share Napisano 5 Październik 2012 sniper_bob jak coś to do mnie nie strzelaś :Ppo aktualizacji trochę mało przejrzyście zrobili to drzewo badań czołgów wcześniej było chyba lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 8 Październik 2012 Share Napisano 8 Październik 2012 Tak drzewko czołgów mało przejrzyste.Mój nick w grze Graud klan PMHC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 10 Listopad 2012 Share Napisano 10 Listopad 2012 mi po aktualizacji 8.0 kiepsko chodzi fps spada do 4 nawet masakra wcześniej było ok 15-20 jak na to zaradzić fie ktos ustawienia mam na minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 10 Listopad 2012 Share Napisano 10 Listopad 2012 mi po aktualizacji 8.0 kiepsko chodzi fps spada do 4 nawet masakra wcześniej było ok 15-20 jak na to zaradzić fie ktos ustawienia mam na minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 21 Listopad 2012 Share Napisano 21 Listopad 2012 Niestety i ja się zaraziłem... Jeżdżę na X, IX, VIII tierach. Podobno ma wejść drzewko europejskie z m.in. polskimi maszynkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacell Napisano 21 Listopad 2012 Share Napisano 21 Listopad 2012 Manierka: Ściągnij WOT TWEAKER. Możesz tam usunąć parę drobiazgów, które mogą znacznie przyśpieszyć grę( ruszanie się drzew, dym z rur itp. ) A co do drzewa europejskiego. Też o tym słyszałem. Wraz z Polskimi maszynami w drzewku mają się PODOBNO znaleźć również Włoskie i Węgierskie czołgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.