wm71 Napisano 24 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2009 Oglądał ktoś ten film?Niestety nie mogłem obejrzeć go do końca,widziałem jedynie 15 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 Wiam!Obejżałem cały-taki sobie.Rosyjscy aktorzy w roli Niemców-wiadomo jak to przeważnie wygląda.Strzelające MG-34,MP-40,było Ok!.Schrzanili jedno z ujęć lecących szybowców desantowych(zgranie animacji z obrazem rzeczywistym).Najlepiej wypadł tytułowy pociąg pancerny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 Oglądałem ostatnio też i powiem że film zrobiony beznadziejnie,po godzinie musiałem ostro walczyć że snem coby końcówkę zobaczyć,jak się później okazało lepiej bym wykorzystał ten czas idąc spać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 było http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=539044#539044 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 26 Sierpień 2009 Share Napisano 26 Sierpień 2009 w tamtym temacie raczej więcej jest jak go tu z neta zerżnąć;))). Ogólnie filmik dla laika O.K . Scena z szybowcami jest zajefajna ( strzelanie MP z dzwi w szybowcu podczas lotu ) , druga scena z muchobijkami 45" ostrzeliwująca stacje też jest super - prały prawie jak możdzierze ;), No i BTR 40 jako niemecki pojazd pancerny - zaraz przypominają mi się czterej pancerni .Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krecik2002 Napisano 26 Sierpień 2009 Share Napisano 26 Sierpień 2009 Z kwiatkow" to zaobserwowalem jeszcze: na samym poczatku sa ujecia na lufe strzelajacego MG34, ale jak kamera przenosi sie na strzelca, to obsluguje on wspolczeny PK w dodatku ze slepymi nabojami.No i te dzialka ZU23 strzelajace do szybowcow... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 Przy zbiórce załogi pociągu,jeden z żołnierzy w pierwszym rzędzie ma odwrotnie założony hełm.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 Usnąłem w połowie - wg. mnie kicha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 No i aktor Ivan Kokorin cały czas przypomina swoją charakterystyczną twarzą-Film 9 Kompania"pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 A ja się dobrze bawiłem :)może nie arcydzieło, ale w porównaniu z totalną kiszką, jaką był film Kryptonim Gwiazda" - nawet nie raził tandetą. Oczywiście to trochę śmieszny film.P.S. jedna aktorka miała ładne... oczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Ten film jest w porządku, szczególnie jak grają znani rosyjscy aktorzy ci np. z 9 kompanii" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Trochę kiczowaty, zwłaszcza te spojrzenia głównego bohatera (twardziel) i naiwny w fabule. Współczesne amerykańskie wersje filmów wojennych choć też kręcone w stylu pop, wypadają znacznie bardziej profesjonalnie. Synowi film się bardzo podobał, mnie nie do końca, ale dla odmiany można obejrzeć i to. 9 kompania" była lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Mi ten film podobał się przede wszystkim dlatego, że był taki nieamerykański, inny, bardziej kameralny.Bohaterowie dużo nie mówili o uczuciach, a byli mi bliżsi niż ci ze wzorca amerykańskiego, o których po filmie wiemy wszystko od poczęcia, aż do tragicznej śmierci :). Jakoś lepiej łykam taką wersję bajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Jak ktos lubi to caly film mozna obejrzec tutaj :http://www.intv.ru/view/?film_id=105528 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.