radek98k Napisano 20 Maj 2009 Autor Share Napisano 20 Maj 2009 Po przeczytaniu jakiegoś wątku stwierdziłem, że napewno przyda się integracja poszukiwaczy w polsce. Dobry przykład dają właśnie te koszulki ze sklepu odkrywcy (na nich widnieje napis urzędnicy, poszukiwacze, odkrywcy łączcie się).Integracja ta mogła by byc jak z UE,czyli1. SymbolJakieś dobre, doskonałe logo2.IdentyfikatorNp. Koszulka ze sklepu odkrywcy czy smycz3.Pieśń, hymn, wierszNa forum można często spotkac poetów, pisarzy wierszy - trzeba tylko ułożyc wyrazy w logiczny ciąg4.ZachowanieWiadomo, że złomiaż, micuś poszukujący niewypały nie będzie nigdy prawdziwym poszukiwaczem. Poszukiwacz nie powinien też chwalic się swoimi militarnymi fantami; przez to można nabawic się policji.5.Wspólna wiedzaCzyli jak obchodzic się z różnymi rzeczami, jak czyścic, wykopac dany przedmiot.Mam nadzieje, że nie jest to dla was głupi pomysł.Kto by się na to zgodził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Kto by się na to zgodził?"Ja pozwalam :DAle nic z tego nie będzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Radziu fajna pogoda a ty w domu siedzisz, nudzisz sie i potem glupoty wymyslasz - wyjdz na spacer oddychnij troche - przejdzie Ci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Sytuacja radku jak z muzyką - póki jest w podziemiu" i nikt jej publicznie nie eksponuje np: poprzez smycze i koszulki to jest warta poświęcenia...później już sie tylko psuje... Negative sir!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 radek ktoś tę czarną robotę musi zacząć. Myślę, że idealnie nadajesz się na szefa takiej inicjatywy!Na bank za Tobą pójdą inni. Masz już renomę na forum i wielu fanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Ostatnio kibice jednego z klubów piłkarskich zachęcali do lepszej gry swoich pupilów dając im specjalne koszulki.Pomogło i w następnym meczu wygrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Gdyby naprawdę doszło do takiej integracji, to byłby początek końca tego środowiska. Koszulki, smycze, hymny, rzygać mi się chce jak próbuję to sobie wyobrazić... Kultura masowa wkracza swoimi brudnymi lateksowymi buciorami do naszego małego świata poszukiwaczy. Tandeciarstwo, komercja i banał. Producenci i dystrybutorzy wykrywaczy mają już więcej do powiedzenia na Forum niż poszukiwacze, wiedza i pasja schodzą powoli na dalszy plan. Najważniejszy robi się sprzęt a młodzi odkrywcy zamiast zgłębiać wiedzę hitoryczną kombinują jakie by sobie zrobić logo i wzór na smyczce... Poszukiwawczy lans" zamiast prawdziwej pasji. Eh, gdzie te czasy przedinternetowe... Starzeję się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Mam wizję ..... .Wyjdźmy na ulice wielkich miast ,ubrani w nasze mora ,z wysoko podniesionymi wykrywaczami ,na znak naszej integracji i braterstwa .Zaprotestujmy przeciwko złym archeologom i ich poplecznikom ,stróżą prawa ,oraz durnym ustawą .Z flagami odkrywcy na przeciw czołgom .....Co ja ku..a pie...le ,jutro jadę z kumplem na poszukiwania ,i niech anioł stróż mnie strzeże od złych rolników ,stróży prawa i takich debilnych wizji .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Poszukiwacz nie powinien też chwalic się swoimi militarnymi fantami; przez to można nabawic się policji" hehe ,Radek ,kazda twa mysl" to pewne srebrne usta w PRIII. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 abawić sie policji"-to jakaś nowa jednostka chorobowa?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Ciekawe jaką drogą się przenosi ? Przez pałkę :):):) Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas P Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Integracja to wszakze rzecz wazna i do niej potrzeba nam ludzi czynu :) Radek98 zdecydowanie pasuje na lidera. Jego wypowiedzi przypominaja mi pewnego czlowieka, ktory zaczynal od wysypywania zboza na tory, a zaszedl wysoko ... zeby potem z hukiem z tej wysokosci zleciec na twz. leb". Podobny styl i logika. Czasem mam wrazenie, ze on nie zna jezyka polskiego i uzywa translatora, lub tez mieszka w miejscu gdzie nie dotarla wiedza o skladni i gramatyce tegoz. Przyklad, jaki osmielam sie zalaczyc ponizej, polozyl mnie na lopatki i wywolal napad smiechowych drgawek:Na forum można często spotkac poetów, pisarzy wierszy - trzeba tylko ułożyc wyrazy w logiczny ciąg"Kim sa owi pisarze wierszy"? Czyz to przypadkiem nie definicja poety ujeta w jakies dziwne ramy? To wielka sztuka uzyc takiego ogromu slow, by nie powiedziec niczego z sensem :)Rece same skladaja sie do braw, w takich jak ON nadzieja Polski! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Radziu kto chce sie integrować robi nie formalnie. Trochę mi szkoda ze nie masz kolegów, ale pociesz sie że masz sympatyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 I to bardzo wielu :)Mało kto jest tak jak radzio rozpoznawalny na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 może jeszcze legitymacje wydać i ustalić kodeks i okrutne kary dla tych którzy by nie chcieli się podporządkować. Integruj się radek ze swoimi kumplamie bo mi akurat niedobrze się robi jak pomyślę o smyczach znaczkach i piosenkach ku wspólnemu dobru.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 radek czy ty nie jestes za przeproszeniem z wladzy no wiesz premier a moze wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Integracja??? No to radzio biegiem do monopolowego po kilka zgrzewek i integracje możemy zaczynać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 No i weś jakiś czołg na zagryche tylko niemiecki bo ruskie mi nie smakują :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Radek żebyś ty wiedział jak ja czekam na każdy twój wątek/post,prawie jak na Teleexpress.Po prostu super się ciebie czyta,człowiek od razu się relaksuje...A co do integracji to obawiam się że bez twojej wizyty w monopolowym nic z tego nie będzie,ja na pierwsze spotkanie upiekę babeczki z zimmeritu według twojego przepisu.Darz ci dół i pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 A niecnoty ,deprawacja ,rozpijanie nieletnich na forum Odkrywcy sie szerzyy! Szok !Pomimo ze nasz Radi liczy sobie 1,90 metra jest ciagle dzieckiem. Wyrosnietym ale dzieckiem. Radzio jest z rocznika 1998 ,wiec jedyne co moze kupic w monopolowym to coca-cola lub mirinda (i inne zamienniki) ,a przy tym jak wiemy słaba integracja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 To ja już wolę zostać w podziemiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 A kto mówi że radzio bedzie się trunkami delektował? My procenty a radek kubusia i wszystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Stowarzyszenie założcie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 fundacje lepiej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Zartowałem z tym stowarzyszeniem!po co macie sie zrzeszać skoro siedzicie cały dzien przed komputerem piszac posty na Odkrywcy. Dla niektorych to sens zycia i nic wiecej sie nie liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.